Linda Johansen:

- Dette er det mest fantastiske jeg har opplevd

Linda Johansen giftet seg i dag med sin kjære Timm Wold.

SA «JA»: Linda Johansen og Timm Wold giftet seg i dag i Oslo Rådhus. Foto: Tor Lindseth/ Se og Hør
SA «JA»: Linda Johansen og Timm Wold giftet seg i dag i Oslo Rådhus. Foto: Tor Lindseth/ Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

På 90-tallet var Linda Johansen (50) redaktør og modell i blader som Cocktail og Lek. I dag er hun imidlertid kjent som en suksessfull gründer innen helse og skjønnhet, med sitt eget merke innen hudpleie- og skjønnhetsprodukter.

For to år siden avslørte Linda overfor Se og Hør at hun hadde funnet lykken med ny kjæreste, og i dag, fredag, giftet hun seg med sin store kjærlighet, Timm Wold.

- Dette er det mest fantastiske jeg har opplevd, sa Linda kort tid etter vielsen i Oslo rådhus, og la til:

- Hjertet har dunket nå i lang tid. Akkurat nå har jeg sommerfugler i magen, og de er kjempe, kjempe, kjempestore!

Etter vielsen ventet omkring femti venner og familie til en storslått fest på hotellet «The Thief» på Tjuvholmen i Oslo.

Bruden strålte i en original, rosa brudekjole, som var spesialdesignet av Kathrine Nørgård.

- Aldri vært så forelsket

At duoen ikke har vært sammen i mer enn et par år, så de ikke på som et hinder for å ta skrittet ut og gifte seg. Snarere tvert i mot.

- Vi har kjent hverandre i litt under to og et halvt år, og har opplevd en kjærlighet uten like. Jeg tror aldri jeg har vært så forelsket noen gang. Det er fantastisk at vi får gifte oss nå som forelskelsen er i full blomst, delte den nybakte bruden med Se og Hør.

Saken fortsetter under bildet.

MANN OG KONE: Linda og Timm er stormende forelsket og så ingen grunn til å vente med å gifte seg. Foto: Tor Lindseth/ Se og Hør.
MANN OG KONE: Linda og Timm er stormende forelsket og så ingen grunn til å vente med å gifte seg. Foto: Tor Lindseth/ Se og Hør. Vis mer

Tøft brudd

For noen år siden hadde ikke Linda trodd at livet ville se ut som det gjør i dag. Det tok tid før den nyoppstartede bedriften viste resultater, og i en alder av 48 år, ble hun også singel.

Til Se og Hør la hun den gang ikke skjul på at bruddet var tøft, og at det påvirket synet på seg selv.

- Vi hadde vært sammen i mange år, og jeg trodde at det skulle bli oss to. Og da jeg plutselig ble alene igjen, så skjedde det noe med meg. Jeg mistet selvtilliten, og ble usikker på meg selv. Jeg fikk ganske enkelt selvbildet mitt knust, innrømmet gründeren.

Ettersom månedene gikk fikk Linda gransket sine egne følelser. Litt etter litt kom hun seg tilbake, og da hun møtte Timm, smilte livet igjen.

I dag kan Linda også glede seg over å ha en bonusfamilie, ettersom hennes nåværende ektemann har tre sønner fra et tidligere forhold.

Saken fortsetter under bildet.

BONUSFAMILIE: Ikke bare har Linda Johansen møtt drømmemannen, men hun forklarer at hun også har fått en herlig bonusfamilie med på kjøpet. Her er det nygifte paret sammen med forlovere og Timms tre barn. Foto: Tor Lindseth/ Se og Hør.
BONUSFAMILIE: Ikke bare har Linda Johansen møtt drømmemannen, men hun forklarer at hun også har fått en herlig bonusfamilie med på kjøpet. Her er det nygifte paret sammen med forlovere og Timms tre barn. Foto: Tor Lindseth/ Se og Hør. Vis mer

- Mye stigma rundt 50

I september fylte forretningskvinnen 50 år, og det er ikke til å legge skjul på at Linda holder seg svært godt for alderen.

- Jeg gjør alt jeg kan. Det handler om livsstil, og det handler om hvordan man steller huden sin og sånne type ting. Og så er det noen «tips og triks» som man kan gjøre som voksen dame.

Til Se og Hør forklarte Johansen at hun var glad for å tre inni det nye tiåret med tanke på helsen, og at hun følte hun nå får igjen for å ha tatt vare på seg selv de siste årene. Likevel innrømmet hun også at det runde tallet kom med noe blandede følelser.

- Tallet 50 er så satt i bås. Nå som jeg har fylt 50 har jeg fått mulighet av Oppegård kommune til å kunne kjøpe meg en seniorbolig. Bare det å ha muligheten til å kjøpe meg det kjenner jeg gjør veldig vondt, forklarte hun og lo.

LES OGSÅ: Rørt til tårer av sønnens overraskelse

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer