FIKK SUPERRING: - Jeg hadde en liten aning om at det kom til å skje da, for å være helt ærlig. Men selvfølgelig ble jeg glad. Enda gladere ble jeg da jeg så ringen, forteller Siv Cotton til Seher.no. Her er hun avbildet sammen med ektemannen Christi Foto: Anders Myhren/Seher.no
FIKK SUPERRING: - Jeg hadde en liten aning om at det kom til å skje da, for å være helt ærlig. Men selvfølgelig ble jeg glad. Enda gladere ble jeg da jeg så ringen, forteller Siv Cotton til Seher.no. Her er hun avbildet sammen med ektemannen Christi Foto: Anders Myhren/Seher.noVis mer

Dette er det dyreste hun eier

- Den koster vel det samme som en flott bil i Norge, avslører Hollywoodfruen. Se video!

Se videointervjuet med Siv Cotton hjemme i hennes eget hus i Los Angeles nederst i saken!
 
HOLLYWOOD/OSLO (SEHER.NO): I en enorm villa med utsikt over det fasjonable nabolaget Bell Canyon i Los Angles tar den norske Hollywoodfruen Siv Cotton (38) imot Seher.no.

Der bor Siv sammen med sin ektemann Christian (59) og datteren Charlize (8) i et liv av luksus. Til Seher.no avslører også den blide TV3-fruen hva som er det dyreste hun eier.

- Det er vel kanskje ringen min, sier Siv, som stolt rekker fram hånden for å vise fram underverket.

- Jeg er ikke hundre prosent sikker, men den koster nok 45.000 dollar. Det blir vel som en flott bil hjemme i Norge det da kanskje.
 
38-åringen har så rett, så rett. 45.000 dollar tilsvarer nemlig nesten 270.000 norske kroner. Ringen fikk hun da Christian fridde til henne for snart ti år siden.

- Vi var i Lake Tahoe og sto på ski, det var faktisk verdens flotteste dag. Fridde gjorde han på toppen av fjellet, da vi sto på ski.

- Hvordan reagerte du da han fridde, Siv?

- Jeg hadde en liten aning om at det kom til å skje da, for å være helt ærlig. Men selvfølgelig ble jeg glad. Enda gladere ble jeg da jeg så ringen. Hvordan kunne jeg si nei til ham? smiler hun.

Bryllupet ble, ifølge den norske Hollywoodfruen, forberedt i løpet av noen ukers intensiv planlegging.

- Det morsomste er at vi planla bryllupet på syv uker, etter å ha vært sammen i noen år. Vi holdt bryllup på min 29-årsdag. Så 2. desember i år har vi vært gift i ti år, forteller Siv Cotton til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!

«Norske Hollywoodfruer» ser du på TV3 mandager klokka 20.30. Se Seher.nos TV-guide her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Diskuterte aldersforskjellen før bryllupet
 
Se videointervjuet med Siv Cotton her:[obj:media:8532]