- Dette er den største tabben hun har begått

Skuespiller Renee Zellweger får utseende-kritikk.

SEOGHØR.NO: I helgen var skuespiller Renee Zellweger (44) og hennes musikerkjæreste Doyle Bramhall jr. (44) på kinodate i California - og det var flere som sperret øynene opp da de fikk se Zellwegers rynkefrie og storøyde ansikt.

44-åringen er nemlig kjent for sine karateristiske tunge øyelokk.

KJÆRESTEN: Renee Zellweger er sammen med bluesartist Doyle Bramhall jr. Her fra da paret var til stede på Giorgio Armani's One Night Only-fest i New York tidligere i høst. Foto: Splash News/ All Over Press
KJÆRESTEN: Renee Zellweger er sammen med bluesartist Doyle Bramhall jr. Her fra da paret var til stede på Giorgio Armani's One Night Only-fest i New York tidligere i høst. Foto: Splash News/ All Over Press Vis mer

Ifølge plastisk kirurg Anthony Youn - lege ved YOUN Plastic Surgery - har den verdensberømte skuespilleren nå gjort som titusner av andre kvinner i Hollywood, skriver RadarOnline:

- Hemmeligheten? Det er Botox. Brynene ser mer avslappet ut, noe som får blikket til å virke mer våkent. Det er mange som sliter med tunge øyelokk som får utført operasjon, men i dette tilfellet ser det ut til at Zellwegger har fått sprøytet inn Botox, sier kirurgen, som ikke selv har utført inngrepet.

Selv om legen skryter av resultatet - og hevder at Zellweger ser bedre ut enn før filmdebuten for over 20 år siden - er det flere som lar seg sjokkere av utseendekorreksjonene hennes:

«Dette er den største tabben hun har begått noen gang. Hun har ødelagt det som kjennetegner henne. Karrieren hennes er over», er det en som skriver i kommentarfeltet ifølge nettstedet.

LES OGSÅ: Klinte til med Sheryl Crows ekskjæreste