POPULÆR: Rebecca Mader i sin rolle som antropologen Charlotte Lewis i TV-serien «Lost». Her er hun sammen med skuespillerne Naveen Andrews, og Jeff Fahey. Foto: All Over Press
POPULÆR: Rebecca Mader i sin rolle som antropologen Charlotte Lewis i TV-serien «Lost». Her er hun sammen med skuespillerne Naveen Andrews, og Jeff Fahey. Foto: All Over PressVis mer

- Dette er den beste julen noensinne!

«Lost»-stjernen avslørte sin forlovelse på Twitter.

SEOGHØR.NO: Skuespilleren Rebecca Mader (37) har fått mange fans gjennom sine roller i TV-seriene «Lost» og «Once Upon A Time».

Men hennes aller største fan er produsentkjæresten Marcus Kayne. 1. juledag gikk han ned på kne og fridde til skuespilleren.

Rebecca avslørte selv forlovelsen på sin Twitter-side.

«Det er offisielt! Marcus Kayne og jeg er forlovet! #BestChristmasEver»  skrev Rebecca i en melding til sine fans, fulgt av et bilde med sin nye ring på fingeren.

 Foto: Twitter
Foto: Twitter Vis mer

Diamanten i ringen er ifølge Daily Mail rektangulær-kuttet, og innsatt med små diamanter rundt seg. Selve ringen er av hvitt gull.

Rebecca spilte antropologen Charlotte Lewis i sesong fire av «Lost». I «Once Upon A Time» - som her til lands sendes på TVNorge, har hun spilt en av heksene.

 Foto: Twitter
Foto: Twitter Vis mer

 

LES OGSÅ: Tilga moren - for 111 000 kroner