«Farmen kjendis» 2020

Dette er deltakerne egentlig kjent for

Skandalereality, Hollywood, oppfinnelser og politikk.

«FARMEN KJENDIS»: Anita Hegerland, Vidar Villa, Hege Bøkko, Adrian Sellevoll, Erik Alfred Tesaker, Mímir Kristjánsson, Per Sandberg, Triana Iglesias, Hanna-Martine Slåttland Baller, Tommy Sharif, Gunilla Persson og Stina Bakken sjekker inn på kjendisgården. Foto: Morten Eik
«FARMEN KJENDIS»: Anita Hegerland, Vidar Villa, Hege Bøkko, Adrian Sellevoll, Erik Alfred Tesaker, Mímir Kristjánsson, Per Sandberg, Triana Iglesias, Hanna-Martine Slåttland Baller, Tommy Sharif, Gunilla Persson og Stina Bakken sjekker inn på kjendisgården. Foto: Morten Eik Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Førstkommende tirsdag sjekker alt fra folkekjære idrettsutøvere og musikkprofiler, til høylytte politikere og realitykjendiser inn på Gjedtjernet gård i Grue kommune, når det endelig er premiere på den fjerde sesongen av «Farmen kjendis».

De siste årene har så å si alt som kan krype og gå av norske kjendiser fått spørsmål om å delta, og nå har suksessprogrammet plukket ut et knippe nye deltakere som skal underholde og lage tv.

Men hva er de egentlig kjent for?

Det er nemlig veldig varierende i hvilken grad deltakerne har vært i offentlighetens søkelys frem til nå, men det er ingen tvil om at oppmerksomheten rundt dem vil øke drastisk de kommende ukene.

Den tidligere FrP-politikeren Per Sandberg (60) er blant dem som virkelig har skapt overskrifter tidligere. Farmen er imidlertid ikke den første realityserien vi ser ham i.

I fjor medvirket han nemlig i «Charterfeber», og også i «Skal vi danse». Sistnevnte skulle derimot vise seg å bli en svært kort affære, da Sandberg var den første til å forlate dansekonkurransen.

I 2018 fikk han også mye oppmerksomhet, spesielt etter den mye omtalte Iran-ferien. Mediestormen rundt ham endte med at Sandberg trakk seg som både statsråd og nestleder i Fremskrittspartiet.

- Det er ikke så stor forskjell på å drive reality på denne måten og å drive politikk. Det er mye spill. Når jeg blir utfordret, liker jeg å ta ting på sparket og teste egne grenser. Kritikk får man uansett hva man gjør, sa han da Se og Hør traff han på «Farmen»-gården før innspilling.

Politikermøte

Privat et Sandberg samboer med Bahareh Letnes, og begynnelsen av november ble det kjent at paret hadde kjøpt seg hus. Boligen i Halden er den første boligen Letnes og Sandberg har kjøpt sammen.

AVSLØRER: «Farmen kjendis»-aktuelle Vidar Villa avslører at det blir litt drama også i årets sesong. Vis mer

Per Sandberg er derimot ikke den eneste politikeren i årets sesong. På skjermen vil vi også bli bedre kjent med Rødt-politiker og tidligere journalist Mimir Kristjánsson (33).

Mimir Kristjánsson er nok for mange rimelig ukjent, men i januar i fjor kunne 33-åringen avsløre at han ga seg som nyhetssjef i Klassekampen, for å stille som ordførerkandidat for Rødt i Stavanger.

Tidligere har han også vært redaktør for Manifest Tidsskrift.

POLITIKER: Politiker Mimir Kristjánsson er klar for reality. Foto: Morten Eik / Se og Hør
POLITIKER: Politiker Mimir Kristjánsson er klar for reality. Foto: Morten Eik / Se og Hør Vis mer

Pågrepet

De to politikerne får også selskap av den svenske Hollywood-stjernen Gunilla Persson (61). Hun har lang fartstid på tv, og er ikke redd for å si sin mening. Mange forbinder nok svensken med «Svenske Hollywoodfruer», og hun har også vært å se i «4-stjerners middag».

Dette er altså ikke første gang Persson deltar i en norsk realityserie, men det er ikke bare på skjermen hun har skapt minneverdige scener.

Hun har blitt beskyldt for å redigere datteren Erikas midje smalere, etterlyst norsk flørt og i 2018 ble hun pågrepet av politiet i USA mistenkt for grovt tyveri.

Den gang skrev hun i en SMS til Se og Hør at det hele dreiet seg om en misforståelse.

Ifølge Aftonbladet ble hun i oktober samme år frikjent i saken. Overfor den svenske avisen var hun tydelig lykkelig over utfallet, men innrømmet at det hadde vært en vanskelig tid.

Playboy

Gunilla Persson er trolig den i årets gjeng som tilsynelatende lever den mest glamorøse livsstilen. Likevel kan man kanskje si at også «Paradise Hotel»-programleder Triana Iglesias (37) har en livsstil mange kan misunne.

Åsa Vesterlund kaster ut Gunilla Persson etter at hun har gått over streken flere ganger. Vis mer

For over 20 år siden var det en jente med musefletter, briller og fargerike hårspenner NRKs seere møtte i «Midt i smørøyet». Ti år etter var barndommen og nesten alle klærne hennes lagt på hylla, da hun figurerte som en av landets mest ettertraktede glamourmodeller.

Hun har prydet en rekke forsider, blant annet FHM, Playboy, Vi Menn og Gatebil.

Triana Iglesias var den tredje norske kvinnen i historien som prydet coveret til Playboy. Hun utviklet også et godt forhold til magasinets ikoniske redaktør, Hugh Hefner.

Hun har også spilt rollen som Mille i såpeserien «Venner og fiender», eller Mathilde Fossum som karakteren egentlig het.

Privat er hun forlovet med den finske artisten Mikael Gabriel (29).

BESTE ØYEBLIKK: Triana Iglesias ramser hun opp sine favoritter gjennom tidene! Video: Jonas Scheie Hammer Vis mer

Skøytestjerne

En som har markert seg godt i idretten, men kanskje ikke like mye i rampelyset, er 28 år gamle Hege Bøkko. Hun kan med sikkerhet beskrives som en av landets fremste skøytetalenter, og kan se tilbake på en rekke solide prestasjoner.

Under NM på skøyter for elleve år siden tok hun bronsemedalje sammenlagt, og i februar samme år vant hun sølv på 1000 meter i junior-VM i Zakopane. I 2010 var hun en del av den norske troppen til OL i Vancouver.

IMPONERENDE KARRIERE: Hege Bøkko er en av landets fremste skøytetalenter. Foto: Morten Eik / Se og Hør
IMPONERENDE KARRIERE: Hege Bøkko er en av landets fremste skøytetalenter. Foto: Morten Eik / Se og Hør Vis mer

I likhet med tidligere sesonger har Farmen kjendis også i år med seg realitydeltakere.

Skandale-tv

Adrian Sellevoll var en sentral person i den første norske sesongen av «Ex On The Beach». I etterkant har han satset mer og mer på musikken, og har gitt ut flere låter.

Han har også en solid følgerskare på Instagram, og har den siste tiden gjort suksess som modell.

Nylig slapp han låten «Se meg», men han fikk også rimelig mye oppmerksomhet da han lurte presse-Norge trill rundt. På P3 Gulls prisutdeling i november, troppet han nemlig opp med «ny kjæreste», Youtuber Amalie Olsen.

Nylig kunne han derimot avsløre overfor Se og Hør at det hele var en bløff for å skaffe Olsen en billett til prisutdelingen.

ÆRLIG: Det er en langt mer ærlig og åpen Adrian Sellevoll vi får oppleve i den nye låten hans «Se meg». Reporter: Thea Hope. Video: Julie Easter/Sony/Rød Løper Vis mer

YouTube

Olsen er ikke med på «Farmen», men det er en annen Youtube-profil.

Hanna-Martine Slåttland Baller (21) har nesten 100 000 abonnenter på YouTube, og på Instagram har hun over 140 000 følgere.

Influenseren deler både videoer og bilder fra hverdagen, og lar på den måten fansen få ta del i livet hennes.

Hun har tidligere vært med på «Tenåringenes hemmelige liv», og i fjor var hun også med i Dplay-serien «Influenserne». 21-åringen har mange følgere i slutten av tenårene, og i fjor sa hun til Se og Hør at hun håper at «Farmen» kanskje kan gi henne et større aldersspenn når det kommer til følgerskaren.

På fest hos prins Charles

Og da kan hun kanskje få litt inspirasjon fra Anita Hegerland (58).

Hegerland kan trygt beskrives som en av våre mest folkekjære artister, og kan se tilbake på en lang og innholdsrik karriere som strekker seg fra 60-tallet og frem til i dag.

Nå tar hun også fatt på livet som realitydeltaker.

I fjor markerte Hegerland at det var 50 år siden hun slo gjennom, knapt åtte år gammel. Hun har vært på fest hos prins Charles, sammen med andre gjester som Rolling Stones, Mick Jaggers tidligere modell-kone Jerry Hall, Phil Collins, Midge Ure, Shirley Bassey og Roger Moore.

STJERNEMØTE: Du er en strålende kvinne, Anita, sa John Travolta da han møtte henne i 1983. Foto: Se og Hør
STJERNEMØTE: Du er en strålende kvinne, Anita, sa John Travolta da han møtte henne i 1983. Foto: Se og Hør Vis mer
«FARMEN»-KLAR: Tirsdag sjekker Anita inn på kjendisgården. Foto: Morten Eik / Se og Hør
«FARMEN»-KLAR: Tirsdag sjekker Anita inn på kjendisgården. Foto: Morten Eik / Se og Hør Vis mer

Fengslet

Den siste uka har dekkongen Tommy Sharif (43) skapt overskrifter i den norske pressen. I 2017 ble han dømt til ni måneder ubetinget fengsel i Nedre Romerike tingrett.

Bakgrunnen for dommen var at 43-åringen hadde unnlatt å oppgi om lag 5,9 millioner kroner til skattemyndighetene i perioden 2011 til 2014. I tillegg til fengselsdommen ble Sharif nødt til å betale en bot på 200 000 kroner.

Tidligere denne uken åpnet han opp til VG om arrestasjonen og tiden som innsatt.

Sharif har vært å se i en rekke realityprogram tidligere. Blant annet «4-stjerners middag», og i fjor var han med på «Camp Kulinaris».

Camp kulinaris har premiere på ny sesong - og alt går ikke etter planen for kjendisene på kjøkkenet. Vis mer

Avslørte deltakelsen

Arist Vidar Villa (30) skulle vise seg å være det første navnet som ble koblet til denne sesongen av «Farmen kjendis».

Allerede i mars i fjor ble navnet hans lekket, da det ble kjent at han ikke kunne ta en festivaljobb fordi han ville være opptatt med innspillingen av programmet.

Vidar Villa, hvis egentlige navn er Vidar André Grødset Mohaugen, har gjennom flere år vært en populær artist her til lands. Han er kjent for flere partyhits, som ofte er å høre på afterski-fester og blant russen.

Han har også deltatt i Melodi Grand Prix, med låten «Moren din».

Blogger

For blogger Stina Bakken er ikke reality-tv akkurat nytt. Hun er kanskje best kjent som «Stinablogg» for de fleste, og har de siste årene klatret seg oppover blogglisten. Hun har tidligere også vært med i TV 2-programmet «Bloggerne».

Privat er hun forlovet med skuespiller og heavy metal-vokalist PelleK, hvis egentlige navn er Per Fredrik Åsly (33).

BLOGGER: Stina Bakken har vært med på reality før. Foto: Morten Eik / Se og Hør
BLOGGER: Stina Bakken har vært med på reality før. Foto: Morten Eik / Se og Hør Vis mer
OPPFINNER: Erik Alfred Tesaker. Foto: Morten Eik / Se og Hør
OPPFINNER: Erik Alfred Tesaker. Foto: Morten Eik / Se og Hør Vis mer

Også oppfinneren Erik Alfred Tesaker (40) har vært en del på tv tidligere. Han er både oppfinner, håndverker, kunstner, programleder og forfatter, huskes nok best fra NRK-serien «Oppfinneren».

LES OGSÅ: TV-kokken anmeldes etter dette

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer