Realityprofilene som fikk barn sammen:

Dette er de vaskeekte realitybarna

- Hun vil ha et helt fotballag, så vi får se hva som skjer fremover.

REALITYDELTAKELSE FØRTE TIL FAMILIE: Flere realitydeltakere har funnet hverandre på tv, og senere fått barn sammen. Foto: Privat
REALITYDELTAKELSE FØRTE TIL FAMILIE: Flere realitydeltakere har funnet hverandre på tv, og senere fått barn sammen. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er under fire måneder til «Reality Awards» arrangeres i Norge for aller første gang. Her skal flere av landets realityprogrammer hedres med ulike priser som blant annet «årets par», «årets sitat» og «årets reality».

For å varme opp til tidenes fest 12. juni, har vi samlet et knippe tidligere realitydeltakere som ikke bare har funnet kjærligheten under deltakelsen - men som også i etterkant har fått barn sammen.

Til forskjell fra mange andre har disse derimot en litt annerledes kjærlighetshistorie å fortelle barna om. De fant nemlig kjærligheten på riksdekkende tv i beste sendetid.

KJÆRESTER: Thammy Dias og Nathan Kahungu røk ut i finaleuken av «Love Island», men etter reality-deltakelsen har ting skutt fart. Video: Rød Løper/TV 2 sumo Vis mer

Ville ikke ha barn

Først ut er toppblogger Kristin Gjelsvik (33) og samboeren Dennis Poppe Thorsen (28). Mellom dem oppsto det søt musikk under innspillingen av «Paradise Hotel», i sesong fire.

Forholdet tok imidlertid slutt i mars 2012, før de fant tilbake til hverandre året etter. Tre år senere kom nyheten om at de hadde forlovet seg, og i fjor overrasket duoen stort da Kristin dukket opp på den røde løperen under Vixen Influencer Awards med en babymage - hele syv måneder på vei.

21. april i fjor kom parets første barn til verden. Nyheten om familieforøkelsen delte 33-åringen på bloggen sin hvor hun samtidig avslørte at sønnen skulle hete Falk.

Babynyheten kom for de aller fleste overraskende på, da toppbloggeren tidligere har uttalt at hun ikke ønsker seg barn. Til Se og Hør fortalte 33-åringen at hun oppdaget graviditeten da hun ikke fikk mensen som planlagt, noe som førte til at hun tok en graviditetstest.

- Da tenkte jeg at «nå er det kanskje på tide å ta en test, men den kan jo ikke være positiv, for vi skal jo ikke ha barn». Men så var den positiv, da, fortalte hun den gang.

UVENTET: Kristin Gjelsvik og Dennis Poppe Thorsen får hakeslepp når de åpner et brev i den nye TV3-serien «Kjendismødre». Video: TV3 / Thea Hope. Reporter: Kine Falch Vis mer

- Hun vil jo ha et helt fotballag

Til Se og Hør legger ikke Dennis skjul på at han stortrives med småbarnstilværelsen, og forteller at det beste med det er at familien på tre får tilbrakt mer tid sammen.

- Tempoet har blitt betydelig redusert, og det er ingenting som er bedre enn kvalitetstid med de to jeg elsker høyest, forteller Dennis og legger til:

- Det mest krevende er jo at man aldri kan ta en pause. Er man pappa, så er man pappa hundre prosent, og det er klart at det går utover friheten til å gjøre andre ting.

- Har du forandret deg etter at du ble pappa?

- Jeg har blitt mye mer bekymret. Jeg er jo så redd for at ting skal gå galt, og som den i utgangspunktet bekymrede personen jeg er, sier det seg selv at det har blitt litt høye skuldre og høy puls, svarer Dennis og legger til at han ellers føler seg som den samme personen som før.

FÅR MER TID SAMMEN: Dennis Poppe forteller at det beste med småbarnstilværelsen er at familien på tre får tilbrakt mer tid sammen. Her er Dennis Poppe og Kristin Gjelsvik avbildet sammen med sønnen Falk. Foto: Privat
FÅR MER TID SAMMEN: Dennis Poppe forteller at det beste med småbarnstilværelsen er at familien på tre får tilbrakt mer tid sammen. Her er Dennis Poppe og Kristin Gjelsvik avbildet sammen med sønnen Falk. Foto: Privat Vis mer

På spørsmål om det blir flere barn i fremtiden, forteller Dennis at det hadde vært fint å se sønnen sammen med søsken.

- Gjelsvik er i hvert fall ikke vond å be. Hun vil jo ha et helt fotballag, så vi får se hva som skjer fremover, fortsetter han.

ABORT: Kristin Gjelsvik hadde egentlig ikke tenkt til å få barn. Derfor ombestemte hun seg. Reporter: Henriette Eilertsen. Video: Viafree, Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

Fikk to barn på et år

I 2015 var det duket for nok en sesong av realityprogrammet «Paradise Hotel», og i denne sesongen var det svenske Elin Bergius (26) og norske Christian Fredrik Trælnes (24) som fant tonen. Kort tid etter at de kom hjem fra innspillingen i Mexico ble de kjærester og samboere.

Ett år senere fikk paret også sitt første barn sammen, datteren Juni Nicole.

- Alt er helt fantastisk, jublet paret den gang.

Bare et halvt år etter fødselen kunne Bergius og Trælnes avsløre at de ventet sitt andre barn. Juni 2017 kom nyheten om at familien på tre hadde blitt til fire. Nyheten avslørte paret på Instagram, hvor de delte bilder av seg selv og sin nyfødte datter Belle.

Måneden datteren kom til verden har Elin og Christian tidligere avslørt at har en helt spesiell betydning for dem. Sistnevnte har nemlig bursdag i juni, og den eldste datteren heter som tidligere nevnt, Juni.

NYTT LIV: Christian Fredrik Trælnes forteller at livet har forandret seg betraktelig etter at han ble tobarnsfar. Her avbildet sammen med de to døtrene Juni Nicole og Belle, og forloveden Elin Bergius. Foto: Privat
NYTT LIV: Christian Fredrik Trælnes forteller at livet har forandret seg betraktelig etter at han ble tobarnsfar. Her avbildet sammen med de to døtrene Juni Nicole og Belle, og forloveden Elin Bergius. Foto: Privat Vis mer

Til Se og Hør forteller Christian at det beste med småbarnstilværelsen er å kunne følge utviklingen til barna, fra de var nyfødte og frem til i dag.

- Det er fantastisk å se hvilke bånd vi har og all kjærlighet vi gir til hverandre. Alle de fine minnene og stundene vi deler er helt fantastisk å ta med seg videre, forteller Christian.

Han legger likevel ikke skjul på at man aldri er helt uthvilt som småbarnsforeldre.

- Det er lange dager på jobb, så kommer man hjem, og da er det full fart hjemme, også. Det er våkne netter og tidlig oppe på morgenen, så man klarer aldri helt å lade opp batteriene. Men det er noe vi er blitt vant til, så det er blitt normalen, fortsetter han.

FØDSEL: Den svenske toppbloggeren Kenza Zouiten Subosic ble mor 14. juni etter mange vansker. Video: Kenza Zouiten Subosic. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

- Ønsker en gutt

24-åringen forteller videre at han og samboeren Elin har forandret seg ganske mye siden de ble foreldre.

- Vi var jo knapt 21 år da vi ble foreldre, og da så jo livet helt annerledes ut. Da var det fest og basar som gjaldt. Nå er vårt fulle fokus på familien og det å gjøre ting sammen. Vi har rett å slett sett hva som er viktig for oss i livet, og det er vår familie. Vi var nødt til å bli ganske fort «voksne», så det å se hvor langt vi har kommet allerede i livet er vi ganske stolte over, sier Christian.

- Drømmer dere om flere barn?

- Jeg skal vel ikke akkurat si at vi drømmer om flere barn, men det er klart vi har pratet om det. Elin har ved flere anledninger sagt at hun ønsker en gutt, så vi får nesten se om det blir flere barn. Men, foreløpig så passer det perfekt for oss å ha to små jenter her hjemme. Hverdagen vår som småbarnsforeldre er veldig fin, svarer den tidligere «Paradise Hotel»-deltakeren.

Når familien på fire har fri, forteller 24-åringen at de er mye ute i naturen, og at de liker å gjøre ting sammen.

- Nå begynner barna våre å bli såpass store at det er gøy å se hvordan de har utviklet seg. Det er ikke så mye man får tid til utenom jobb og familie, men jeg tenker det at det er ingenting vi heller vil enn å være sammen når vi ikke er på jobb, avslutter Christian.

KJÆRLIGHETEN BLOMSTRER: Tea Kristine Broholm og Fredrik Norum er det eneste gjenværende «Paradise Hotel»-paret fra årets sesong. Video: Rød Løper Vis mer

Ikke planlagt

I den femte sesongen av realityprogrammet «Gift ved første blikk» var det kun ett par som holdt sammen etter at innspillingen var over. Det var Sara Jansson Mäkiperä (30) og Joakim Aleksander Mäkiperä (40). De kjøpte seg leilighet sammen, og i fjor kunne de avsløre at de også ventet sitt første barn sammen.

Sara har tidligere innrømmet overfor Se og Hør at graviditeten kom brått på, da hun ikke hadde forventet å bli gravid så raskt. Til tross for at graviditeten ikke var noe ekteparet planla, la de ikke skjul på at de gledet seg stort til å bli foreldre for første gang.

Seks måneder senere, og hele ni dager over termin, kom Sara og Joakims vesle datter Ella til verden. Fødselen endte med hastekeisersnitt etter en mislykket igangsettelse.

Babynyheten delte Sara på Instagram, med et bilde av den nyfødte datteren, innpakket i et teppe, mens hun suttet på tommelen sin.

SISTE EPISODE: Det går mot veis ende for parene i denne sesongen av «Gift ved første blikk». Vi møtte Sara og Joakim. Vis mer

Utelukker ikke flere barn

Overfor Se og Hør forteller Sara at det beste med småbarnstilværelsen er når datteren smiler og viser masse kjærlighet.

- Det verste er når hun er lei seg, og vi ikke skjønner hva hun trenger, forteller Sara.

- Hvordan har du forandret deg etter at du ble mor?

- Jeg har blitt ganske tålmodig etter å ha blitt mor. Jeg har lært at ingenting kan planlegges når man har barn, og man må bare ta ting som det kommer, svarer Sara.

På spørsmål om hun og Joakim ønsker seg flere barn i fremtiden, svarer hun:

- Foreløpig holder det med ett barn, men hvem vet hva som skjer i fremtiden. Vi vil jo at Ella en gang skal få en lillebror eller lillesøster.

TÅLMODIG: Sara Jansson Mäkiperä legger ikke skjul på at hun er blitt mer tålmodig etter at hun ble mor for første gang. Her sammen med datteren Ella og ektemannen Joakim. Foto: Privat .
TÅLMODIG: Sara Jansson Mäkiperä legger ikke skjul på at hun er blitt mer tålmodig etter at hun ble mor for første gang. Her sammen med datteren Ella og ektemannen Joakim. Foto: Privat . Vis mer

Avslørte graviditet på YouTube

Det skal imidlertid nevnes at det er nok en realitybaby på vei. Tea Kristine Broholm (21) og Fredrik Norum (21) møttes på «Paradise Hotel» i fjor, men de avslørte imidlertid ikke at de var blitt kjærester før i fjor sommer. I november ble de samboere, og den gang hintet de også overfor Se og Hør at en baby muligens lå i kortene for fremtiden deres.

I februar kom nyheten om at de to venter sitt første barn sammen. Det avslørte duoen i en video delt på YouTube.

Tittelen på videoen var «Vi skal ha baby», og paret fortalte at de hadde vært på ultralyd og fått beskjed om at alt sto bra til med den lille i magen. De røpet imidlertid ikke om de venter en liten jente eller gutt.

KJÆRLIGHETEN BLOMSTRER: Tea Kristine Broholm og Fredrik Norum er det eneste gjenværende «Paradise Hotel»-paret fra årets sesong. Video: Rød Løper Vis mer

Til Se og Hør forteller duoen at de gleder seg stort til å skape sin egen familie.

- Vi gleder oss til utfordringene og vet det kan være krevende, men hvis man spiller på humor og glede kommer man langt. Fredrik sier han gruer seg mest til bleieskift, forteller Tea.

- Hva slags forventninger har dere til å bli foreldre?

- Vi prøver å ikke ha så mange forventninger, vi gleder oss jo masse, men vi tar det litt som det kommer i tilfelle noe skjer. Da er det mye tyngre eller vanskeligere om ting ikke blir som man hadde håpet, svarer den tidligere «Paradise Hotel»-deltakeren.

Videre forteller Tea at graviditeten har vært utfordrende da hun har slitt med ekstrem kvalme, oppkast og svimmelhet.

- Mat har ikke fristet, og det har vært vanskelig å holde på maten, noe som har gjort at jeg har gått ned fem kilo i svangerskapet. Dette har gått utover jobb, så jeg har vært sykmeldt en stund, forteller Tea, og legger til at hun begynner å føle seg bedre.

På spørsmål om hun vet hva slags kjønn babyen i magen er, svarer hun at de får vite det i begynnelsen av april.

LES OGSÅ: - Må finne ny mann om jeg skal ha flere barn

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer