Realityprofilene som fikk barn sammen:

Dette er de vaskeekte realitybarna

- Hun vil ha et helt fotballag, så vi får se hva som skjer fremover.

REALITYDELTAKELSE FØRTE TIL FAMILIE: Flere realitydeltakere har funnet hverandre på tv, og senere fått barn sammen. Foto: Privat
REALITYDELTAKELSE FØRTE TIL FAMILIE: Flere realitydeltakere har funnet hverandre på tv, og senere fått barn sammen. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er under fire måneder til «Reality Awards» arrangeres i Norge for aller første gang. Her skal flere av landets realityprogrammer hedres med ulike priser som blant annet «årets par», «årets sitat» og «årets reality».

For å varme opp til tidenes fest 12. juni, har vi samlet et knippe tidligere realitydeltakere som ikke bare har funnet kjærligheten under deltakelsen - men som også i etterkant har fått barn sammen.

Til forskjell fra mange andre har disse derimot en litt annerledes kjærlighetshistorie å fortelle barna om. De fant nemlig kjærligheten på riksdekkende tv i beste sendetid.

Ville ikke ha barn

Først ut er toppblogger Kristin Gjelsvik (33) og samboeren Dennis Poppe Thorsen (28). Mellom dem oppsto det søt musikk under innspillingen av «Paradise Hotel», i sesong fire.

Forholdet tok imidlertid slutt i mars 2012, før de fant tilbake til hverandre året etter. Tre år senere kom nyheten om at de hadde forlovet seg, og i fjor overrasket duoen stort da Kristin dukket opp på den røde løperen under Vixen Influencer Awards med en babymage - hele syv måneder på vei.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer