Dette er de ti best kledde kjendiskvinnene

People Mazines årlige kåring av de best kledde kjendiskvinner er ute, og vinneren ble Zoe Saldana.

STILSIKRE KANDIDATER: Årets kåring av kjendisverdens best kledde kvinner inkluderer Zoe Saldana, Jennifer Aniston og popstjernen Rihanna.
STILSIKRE KANDIDATER: Årets kåring av kjendisverdens best kledde kvinner inkluderer Zoe Saldana, Jennifer Aniston og popstjernen Rihanna. Vis mer
Se bildespesial nederst i saken!


SEHER.NO: People Mazines årlige kåring av de best kledde kjendiskvinner er ute, og vinneren ble «Avatar»-stjernen Zoe Saldana (32).

Saldana blir kalt «dronningen av den røde løperen» i kåringen. Filmstjernen har en frisk og vakker stil, og hun går gjerne for feminine plagg. Hun er blant annet Calvin Kleins undertøyskolleksjons ansikt utdad. Hun kjenner sin kropp ut og inn, og vet hvordan å kle sin slanke kropp på best mulig måte, skriver People.

Jennifer Aniston (41) har vært ute av listen i fire år, men dette året klatret hun opp på en åttendeplass, med sin tilfeldige og elegante stil. «The Bounty Hunter»-stjernen er spesielt fornøyd med sine veltrente ben, og velger gjerne antrekk som flatterer hennes beste trekk.


«Umbrella»-sangeren Rihanna (22) - som blir kalt «Vågende Diva», har skapt bølger i moteverdenen med sin tøffe og rocka stil. Enten hun viser seg frem i latex-antrekk eller rødt hår, så er skjønnheten fra Barbados alltid gjennomført. Hun er ikke redd for å mikse stiler, eller å gå med antrekk som ikke mange andre hadde våget å tatt på seg.

Jessica Alba (29) liker også å mikse stiler. Hun klær seg ikke spesielt ekstravagant, men mikser gjerne en avslappet hverdagsstil med en mer glamorøse stil.

Den stilsikre tobarnsmoren Gwen Stefani (40) - som drivet sitt eget klesmerke L.A.M.B. - er et stilikon for mange. Hun er inspirert av stiler fra både Guatemala, Japan og Jamaica. Hennes to like trendy sønner, Kingston og Zuma, er allerede trendsettere for de yngste i Hollywood.

På listen finnes også en «nesten-prinsesse», nemlig Kate Middleton - som er forlovet med prins William av England. Hun kler seg alltid upåklagelig, enten hun er ved sin kjæres side, eller ute på byen med venninner i London.

Olivia Palermo (24), kjent fra «The City», er nærmest en selvfølge på denne listen. Hun har en dyr smak, ettersom hun er oppvokst blant eliten på Upper East Side på Manhattan i New York. TV-stjernen arbeider som modell, ved siden av sin jobb som moteredaktør i Elle. Nylig lanserte hun sin egen smykkekolleksjon. Palermo er en stor fan av designerne Valentino og Bensoni.

Dette er Hollywoods best kledde kjendiskvinner:

1) Zoe Saldana - The Red Carpet Queen

2) Gwen Stefani - The Hip Mom

3) Rihanna - The Daring Diva

4) Diane Kruger - The Runway Renegade

5) Lea Michele - The Newbie

6) Olivia Palermo - The Uptown Girl

7) Jessica Alba - The Mix Master

8) Jennifer Aniston - The American Classic

9) Rachel Bilson - The Denim Darling

10) Kate Middleton - The Princess in Waiting 

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Dette bildet skal få kvinner til å elske kroppen sinDETTE ER HOLLYWOODS BEST KLEDDE KVINNE: Zoe Saldana... Foto: All Over Press
TRENDY MOR: Tobarnsmoren Gwen Stefani havnet på en god andreplass. Foto: All Over Press
TØFF: Rihanna er tøff og utfordrende i sin stil. Foto: Stella Pictures
GLAMORØS: Men hun kan også være glamorøs og elegant... Foto: Stella Pictures
TIDLIGERE MODELL: Den tidligere modellen, og nå filmstjernen, Diane Kruger havner på en fjerdeplass på listen. Foto: REUTERS
NYKOMMER: Lea Michelle, kjent fra Glee, er en nykommer på listen. Foto: All Over Press
DYR SMAK: Olivia Palermo, kjent fra «The City», klær seg gjerne i klær fra Valentino og Besoni. Foto: All Over Press
AVSLAPPET: Jessica Alba er ikke så ekstravagant av seg, men er alltid pent atrukket. Alt klær den smukke... Foto: Stella Pictures
VISER FREM BENA: Jennifer Aniston er spesielt fornøyd med sine veltrente ben - og viser dem gjerne frem. Foto: All Over Press
KOMFORTABEL: Rachel Bilson har tidligere avslørt at det viktigste for henne er at hun føler seg komfortabel i klærne hun går i. Foto: All Over Press
NESTEN PRINSESSE: Kate Middleton, som er forlovet med prins William, havnet på en tiendeplass. Foto: All Over Press