Publikumsprisen på Gullruten 2022:

Dette er de nominerte

- Det morsomste er at foreldre blir takknemlige.

BEGGE NOMINERT: Atle Antonsen og Ine Jansen er begge nominert til samme pris under årets Gullruten, nemlig Publikumsprisen. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
BEGGE NOMINERT: Atle Antonsen og Ine Jansen er begge nominert til samme pris under årets Gullruten, nemlig Publikumsprisen. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Årets Gullruten nærmer seg med stormskritt, og i slutten av denne måneden offentliggjøres de nominerte i ulike kategorier.

Allerede nå kan derimot Se og Hør røpe hvilke kjendiser som er nominert til Publikumsprisen, som deles ut i samarbeid med Se og Hør under prisutdelingen i mai.

En av dem er komiker Atle Antonsen (52). Han har det innmari gøy på jobb, noe som gir god underholdning for publikum. Denne våren er Antonsen på turné med Bård Tufte Johansen (52). De har allerede spilt over 200 forestillinger av suksessen «12 gode råd», og skal holde på til oktober.

I nær 30 år har Atle gjøglet på scene, radio, film og tv.

Familiemoro

Denne våren er han altså også nominert til «Gullrutens Publikumspris» for TV 2-serien «Kjære landsmenn», og TVNorges «Kongen befaler».

- Når det gjelder «Kongen befaler» opplever jeg at det er et bredt spekter av seere. For at det er et familieprogram, det er det ingen tvil om. Det morsomste er at foreldre blir takknemlige - fordi at tenåringene har lyst å se noe på TV sammen med dem. Det er vel det eneste programmet de alle kan le av!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer