David Beckham:

Dette er David Beckhams nye hobby

Bygger Disney-slott til datteren Harper.

HOBBY: David Beckham overrasket denne uken fansen med å legge ut et bilde på sin Instagram-profil hvor han leker med lego. Foto: NTB scanpix
HOBBY: David Beckham overrasket denne uken fansen med å legge ut et bilde på sin Instagram-profil hvor han leker med lego. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Det er ingen hemmelighet at familien Beckham bestående av Victoria Beckham (43), David Beckham (42), Brooklyn Beckham (18), Romeo Beckham (14), Cruz Beckham (12) og Harper Beckham (6) har et svært nært bånd til hverandre.

Nå har den kjente fotballspilleren i familien, David, tilsynelatende fått seg en ny hobby - nemlig lego.

Onsdag delte han nemlig et bilde på Instagram av at han var i gang med å bygge et Disney-slott av lego, sannsynligvis til den miste i familien, Harper.

Page 1 of the Disney castle , 4000 pieces 490 pages of instructions I look confused but I'm so excited 🤓🙈😆

Et innlegg delt av David Beckham (@davidbeckham)

- Side 1 av Disney slottet, 4000 biter 490 siders bruksanvisning. Jeg ser forvirret ut, men jeg er så spent, skrev han under bildet.

Bildet har så langt fått over en million likerklikk, og over 800 kommentarer fra fans som ønsker han lykke til med byggingen.

Kommentarer som «Han kommer til å trenge mye tålmodighet», «Elsker dette», «Omg, dette er fantastisk» og «Jeg kan ikke vente med å se bildet av det ferdige resultatet» er bare noe av det som går igjen i kommentarfeltet til fotballstjernen.

Our little birthday princess x Kisses 💕💕💕💕💕💕

Et innlegg delt av Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Harper Beckhams slottsfest satte sinnene i kok

Det er ikke ukjent at David og Victoria Beckhams datter, Haper, er glad i slott, prinser og prinsesser.

Da Harper Beckham, datteren til David og Victoria Beckham, feiret sin seksårsdag i juli, ble den ikke helt som alle andre småjenters bursdagsfest.

Familien og en rekke venninner av Harper ble nemlig invitert på teselskap av Prins Andrew, hertuginne Sarah av York og prinsesse Eugenie på Buckingham Palace.

Etter bildet begynte flere kritikere å raser mot det de mener er å gjøre det berømte slottet til en lekeplass for rike og berømte mennesker.

Beckham-familien er kjent for å komme med gratulasjoner og kjærlighetserklæringer til hverandre på Instagram. Og Harpers seksårsdag var intet unntak:

- Gratulerer med dagen til vår spesielle, lille unge dame ... Hun er en så spesiell jente, som bringer så mye glede og lykke inn i livene våre. Gratulerer med seksårs-dagen (jeg kan ikke tro at du er seks år allerede), ha en fantastisk dag, vi elsker deg, fine frøken, skrev David til et bilde der han og Harper klemmer på plassen utenfor Buckingham Palace.

- Privat arrangement

David Beckham skrev under et av bildene av sin datter at familien var blitt invitert til teselskapet, og at de ikke fikk såkalt spesialbehandling.

- Et siste bilde av bursdagsjenta ... Jeg vil bare være tydelig på at slottet ikke åpnet portene for Harpers bursdagsselskap. Dette var et teselskap vi og andre gjester var invitert til, så det var en flott ting å gjøre med moren min, Harper og noen skolekamerater. Vi var beæret som hadde mulighet til å være der. Et vakkert teselskap, skrev Beckham.

En av palassets talspersoner sa til Daily Mail at arrangementet var privat, og at kongefamilien som bor der, inviterer sine venner dit nå og da.

En annen kilde sa til avisen at alle kostnader ble dekket av prins Andrew privat, og at teselskapet var arrangert fordi Beckham-familien er venner av kongefamilien.

At bildene ble postet på sosiale medier, mente kilden er uheldig.

- Det var veldig ubetenktsomt av dem å poste bilder av det private arrangementet på et offentlig forum.

Fornyet ekteskapsløftene

I juli var det 18 år siden David og Victoria giftet seg i en overdådig seremoni i Luttrellstown slott i Dublin.

Siden den gang har paret bygget opp hver sin imponerende karriere og blitt foreldre til barna Brooklyn, Romeo, Cruz og Harper.

Saken fortsetter under bildet.

SOLID FORHOLD: David og Victoria Beckham har vært kjærester siden 1997. Foto: NTB Scanpix.
SOLID FORHOLD: David og Victoria Beckham har vært kjærester siden 1997. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

I januar avslørte firebarnsfaren at han og designerkona hadde gitt hverandre sine ja nok en gang - i all hemmelighet.

- Vi har fornyet ekteskapsløftene våre etter at vi giftet oss første gang, fortalte den tidligere fotballproffen i et radiointervju med BBCs Desert Island Discs i helga, ifølge Us Weekly.

- Det var mye mer privat med bare seks mennesker hjemme hos oss, delte han videre uten å spesifisere når det skjedde.

Under mottakelsen av parets første bryllup satt de på hver sin røde fløyelstrone i matchende lilla antrekk.

Saken fortsetter under bildet.

NYFORLOVET: Her viser den tidligere Spice Girl-stjernen stolt frem forlovelsesringen David fridde med i 1998. Foto: NTB Scanpix
NYFORLOVET: Her viser den tidligere Spice Girl-stjernen stolt frem forlovelsesringen David fridde med i 1998. Foto: NTB Scanpix Vis mer

41-åringen innrømmer at han angrer på antrekket.

- Jeg hadde til og med en lilla hatt. Hva tenkte jeg på? Jeg så ut som han ene skuespilleren i «Dum og dummere.» Men det var sånn man gjorde tingene den gangen, forklarte han, ifølge nettstedet.

LES OGSÅ: Fans raser mot det nye bildet av supermodellen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer