Dette er dama som utløste heiskrangelen

... nå møtes de igjen i bryllupet til Kim Kardashian og Kanye West.

VENNER OG FIENDER: Designer Rachel Roy og artist Solange Knowles har vært gode venninner i mange år, men under Met-gallaen i begynnelsen av mai rant begeret over for Solange. Ifølge UsMagazine skal 27-åringen nemlig ha blitt fly forbanna over at Jay-Z og Rachel Roy konverserte på Met-gallaen. Dette bildet er fra en motevisning i New York for ett år siden, da tonen mellom de to kjendisene fremdeles var god. Foto: Stella Pictures
VENNER OG FIENDER: Designer Rachel Roy og artist Solange Knowles har vært gode venninner i mange år, men under Met-gallaen i begynnelsen av mai rant begeret over for Solange. Ifølge UsMagazine skal 27-åringen nemlig ha blitt fly forbanna over at Jay-Z og Rachel Roy konverserte på Met-gallaen. Dette bildet er fra en motevisning i New York for ett år siden, da tonen mellom de to kjendisene fremdeles var god. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Ryktene har svirret om hva som kan ha vært årsaken til Solange Knowles' (27) raseriutbrudd mot svogeren Jay-Z (44) under MET-gallaen i New York i begynnelsen av mai.

Ifølge UsMagazine skal nemlig designeren Rachel Roy (40) ha vært den utløsende faktor for angrepet.

Nettstedet skriver at Solange skal ha blitt svært provosert over at Jay-Z angivelig skal ha flørtet hemningsløst med designeren på MET-gallaen - bak søsteren Beyoncés rygg.

- Solange skrek om Rachel på vegne av Beyoncé, og spurte Jay: «hvordan kan du behandle søsteren min på den måten?». Solange gikk bort til Rachel og begynte å skrike. Hun lagde en stor scene, forteller en kilde til nettstedet.

DRAMATISK: Bildet sier mer enn tusen ord. Dette er tatt sekunder etter at Solange angrep svogeren Jay Z i heisen på Standard hotel i New York etter Met-gallaen tidligere i mai. Foto: Splash News/All Over Press
DRAMATISK: Bildet sier mer enn tusen ord. Dette er tatt sekunder etter at Solange angrep svogeren Jay Z i heisen på Standard hotel i New York etter Met-gallaen tidligere i mai. Foto: Splash News/All Over Press Vis mer

En kilde nær den amerikanske designeren - som er halvt nederlandsk, halvt indisk - hevder derimot at hun og hip hop-kongen ikke hadde noe med hverandre å gjøre. 

Rachel Roy er ekskona til 44-åringens tidligere businesspartner Damon Dash (43).

Denne helgen gifter Jay-Zs gode kompis Kanye West (36) seg med reality-babe Kim Kardashian (33) i Frankrike og Italia - og ifølge UsMagazine er hip hop-kongen bekreftet til bryllupet. Det samme er designer Rachel Roy, og dermed møtes de to for første gang etter fadesen 5. mai.

Nettstedet hevder at det fremdeles er usikkert om Beyoncé kommer til å dukke opp i den påkostede bryllupsseremonien.

Videoen av angrepet gikk verden rundt, og flere hevder at idyllen mellom Jay-Z og Beyoncé nå slår sprekker - selv avkrefter familien at det er trøbbel i paradis, og la kort tid etter hendelsen ut et familiebilde på sosiale medier, og skriver at de nå har skværet opp.

SAMLET IGJEN: Mandag delte Beyoncé dette familiebildet på sin hjemmeside. Her ser det ut til at ektemannen Jay-Z og søsteren Solange er venner igjen. Moren Tina var også med på familiemiddagen.  Foto: Beyonce/Tumblr
SAMLET IGJEN: Mandag delte Beyoncé dette familiebildet på sin hjemmeside. Her ser det ut til at ektemannen Jay-Z og søsteren Solange er venner igjen. Moren Tina var også med på familiemiddagen. Foto: Beyonce/Tumblr Vis mer

«Det viktigste er at vi som familie har jobbet oss gjennom dette. Vi tar begge vår del av ansvaret for hva som har skjedd. Vi erkjenner begge våre roller i denne privatsaken som utspilte seg i offentligheten. Vi har sagt unnskyld til hverandre, og vi har nå kommet oss videre som en samlet familie», står det i en felles pressemelding skrevet av Jay-Z og Solange som ble publisert tidligere denne uken.

Jay Z og Beyoncé giftet seg i 2008, og har datteren Blue Ivy Carter (2) sammen. Rachel Roy har døtrene Ava (14) og Tallulah (7), mens Solange har sønnen Daniel (9) med eksmannen Daniel Smith.

Se TMZ-videoen av angrepet her:

LES OGSÅ: Derfor nekter Brody Jenner å komme i bryllupet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer