Halsey:

- Dette er dager etter fødselen

Halsey viser nok en gang frem kroppen etter fødsel.

BLE MAMMA: Halsey ble mor for første gang i juli. I ettertid har hun flere ganger vist frem kroppen, noe hun også gjør nå. Foto: Skjermdump fra Instagram
BLE MAMMA: Halsey ble mor for første gang i juli. I ettertid har hun flere ganger vist frem kroppen, noe hun også gjør nå. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I midten av juli ble artisten Halsey (27), hvis egentlige navn er Ashley Nicolette Frangipane, mor for første gang da hun og kjæresten Alev Aydin fikk lille Ender Ridley Aydin.

I ettertid har fansen fått se flere bilder av barnet og den nybakte moren, og Halsey har også blitt hyllet for å dele et uredigert bilde etter fødselen.

Tilbake på scenen

Det gjør hun også nå, når hun overfor sine 26,8 millioner følgere er brutalt ærlig om mammakroppen. Hun mener nemlig at uansett hva hun gjør, så kommer folk til å snakke om kroppen hennes.

«Jeg var på «Saturday Night Live» for noen dager siden og mange mennesker var raske med å uttale seg om hvordan jeg så ut. Det var en rar følelse. Kroppen min har føltes som noen andre sin i lang tid», skriver hun, og legger til at hun kanskje deler for mye av og til, men at dette er viktig.

Det første bildet hun har delt er tatt få dager etter fødselen. Hun påpeker at enkelte ikke er klare over at man kan se gravid ut i lang tid etter å ha født.

«Den (kroppen journ.anm) forandrer seg ennå, og jeg lar den. Jeg har ingen interesse i å trene akkurat nå. Jeg er altfor trøtt og opptatt med å leke med min kjære sønn», fortsetter hun.

KROPPSHETS: Svenske Angelica Blick er lei av å få hets for sin veltrente kropp, nå slår hun tilbake. Reporter: Jeanette N. Vik Vis mer

- Står sammen

Halsey forteller også at da hun mottok lovord etter «SNL» i helgen, hadde hun hatt på seg et skreddersydd antrekk med perfekt lys slik at hun kunne føle seg bra og gjøre jobben sin.

«Jeg vil ikke mate illusjonen om at du skal se og føle deg fantastisk rett etter fødsel. Det er ikke sånn jeg har det for tiden. Hvis du har fulgt meg fordi du også er forelder og du digger det jeg gjør, vit at vi står sammen», fortsetter hun.

27-åringen er klar over at kroppen aldri vil bli det samme nå som hun har fått barn, og at hun er blitt forandret for alltid.

«Den endringen er permanent. Og jeg vil ikke tilbake», innrømmer hun.

«Men for å være ærlig så er jeg veldig sliten og ikke overmenneskelig. Dette er vanskelig. Jeg gjør mitt beste for å dele kunsten min og ta vare på familien samtidig som alt er så ekte. Kjærlighet», legger hun til.

FØDSEL: Realitydeltaker Synøve Rex lot filmkameraet bli med inn da hun skulle føde datteren sin. Video: Dplay/ Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: Fikk telefonen hacket av eksmannen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer