- Dette er da ikke pupp

Den norske artisten Stella Mwangi svært nær puppeglipp på TV-skjermen. Se video!

IMPONERTE: Stella Mwangi og Asmund Grinaker var ikke helt fornøyde med egen innsats under «Skal vi danse»-premieren forrige helg. Nå gikk det bedre. Foto: Anders Myhren/Seher.no
IMPONERTE: Stella Mwangi og Asmund Grinaker var ikke helt fornøyde med egen innsats under «Skal vi danse»-premieren forrige helg. Nå gikk det bedre. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer
Se video med Stella Mwangi og Asmund Grinaker nederst i saken!
 
SEHER.NO: Lørdag ble det klart at det var Rachel Nordtømme som først av alle måtte forlate parketten i «Skal vi danse» på TV 2. Melodi Grand Prix-stjernen Stella Mwangi derimot, blir også å se i programmet neste uke.

Sammen med sin dansepartner Asmund Grinaker imponerte Stella mange denne lørdagen. Men alt gikk ikke som det skulle for den sangglade jenta.

- Her går det så puppene spretter, sa programleder Katrine Moholt etter at Stella og Asmund hadde danset.

Selv mener imidlertid 25-åringen at puppene ikke akkurat spratt ut så mye som Moholt ville ha det til i programmet.

- Det var bare det at dette her, det syntes. Dette er da ikke pupp, det. Det er bare stoff, sier Stella til Seher.no, mens hun hun viser frem den hudfargede BHen hun har på seg under den vakre kjolen hun har valgt for kvelden.

Stella Mwangi var lite fornøyd med innsatsen hun viste på parketten under premiereprogrammet forrige helg. Denne gangen gikk det dog bedre. Og enda bedre skal det bli, ifølge henne selv.

- Jeg skal kline til neste uke. Jeg er en person som ikke gir opp, neste uke skal bli enda bedre. Jeg gir ikke opp før jeg får fire tiere, forteller hun selvsikkert til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Derfor måtte Stellas kjæreste fri to ganger  
 
Se video med Stella Mwangi og Asmund Grinaker her:[obj:media:10048]