Dette er da ikke en mann, TV3!

TV-kanalen ble tvunget til å bytte tittelen på oppussingsserien «Hjelp, han pusser opp».

NYTT NAVN FOR EN DAG: : «Hjelp, han pusser opp!» fikk ny tittel for en dag i tirsdagens program, da kjæresteparet Karin Villemo Berg Furunes og Kjersti Dyrhaug skulle pusse opp. Programtittelen ble endret til «Hjelp, hun pusser opp!». Men i alle blad Foto: TV 3
NYTT NAVN FOR EN DAG: : «Hjelp, han pusser opp!» fikk ny tittel for en dag i tirsdagens program, da kjæresteparet Karin Villemo Berg Furunes og Kjersti Dyrhaug skulle pusse opp. Programtittelen ble endret til «Hjelp, hun pusser opp!». Men i alle blad Foto: TV 3 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I TV3-serien «Hjelp, han pusser opp!» har norske menn forsøkt så godt de kan å pusse opp boligen uten hjelp fra sin bedre halvdel.

Men da TV-seerne tirsdag satte seg ned for å se på programmet, fikk de seg en overraskelse. Da tittelen rullet over skjermen, hadde den blitt endret til «Hjelp, hun pusser opp!».

Anledningen var at paret som skulle teste hverandres sans for design var kjæresteparet Kjersti Dyrhaug og Karin Villemo Berg Furunes.

Kjersti sier til Seher.no at de syntes at  tittelbyttet var en morsom vri.

- Det viser at produsentene er litt bevisste og har humor, så vi syntes det var gøy. Vi visste jo hva programmet het da opptakene begynte, men syntes det bare var morsomt. Kvinner kan trenge hjelp de også.

- Vi angrer ikke på at vi ble med i programmet. Resultatet hjemme ble vidunderlig. Jeg likte mange av forslagene fra Karin bedre enn de jeg kom med selv.

I alle programoversiktene som ble sendt ut på forhånd, står TV3-programmet oppført med sin originale tittel «Hjelp, han pusser opp!». Linda Glomlien i TV3 hevder kanalen ikke visste om tittelstuntet.

- Dette kjente jeg ikke til, så det er nok noe produsentene har gjort på eget initiativ, sier hun til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Herborg Kråkevik flytter tilbake til Norge

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer