NY FLØRT: EM-aktuelle Cristiano Ronaldo skal ha funnet tonen med den italiske modellen Elisa De Panicia (t.v) sist måned. Foto: Elisa De Panicis/ Instagram/ NTB Scanpix
NY FLØRT: EM-aktuelle Cristiano Ronaldo skal ha funnet tonen med den italiske modellen Elisa De Panicia (t.v) sist måned. Foto: Elisa De Panicis/ Instagram/ NTB ScanpixVis mer

- Dette er Cristiano Ronaldos nye flamme

Fotballstjernen skal ha falt for den italienske modellen og reality-stjernen Elisa De Panicia.

SEOGHØR.NO: Det er ikke bare på fotballbanen det portugisiske fotballesset Cristiano Ronaldo (31) har gjort stor suksess.

Real Madrid-stjernen er nemlig også en ettertraktet undertøysmodell og er i tillegg svært populær blant damene.

I januar i fjor var det derfor mange jenter som jublet da Ronaldo ble singel etter fem år som kjæreste med supermodellen Irina Shayk (30).

Men nå kan det se ut som om tiden som ungkar er over for den EM-aktuelle fotballproffen.

Ifølge The Sun skal han nemlig ha falt for den italienske modellen og reality-stjernen Elisa De Panicia (29), skriver Mirror.co.uk.

Saken fortsetter under bildet.

EKSEN: I fem år var Cristiano Ronaldo kjæreste med den russiske skjønnheten Irina Shayk. Hun har i ettertid funnet lykken med Hollywood-stjernen Bradley Cooper. Foto: Ap
EKSEN: I fem år var Cristiano Ronaldo kjæreste med den russiske skjønnheten Irina Shayk. Hun har i ettertid funnet lykken med Hollywood-stjernen Bradley Cooper. Foto: Ap Vis mer

Fant tonen på Ibiza

Paret skal ha møttes gjennom felles venner på en yacht mens de ferierte på Ibiza sist måned, og duoen skal raskt ha funnet tonen sammen.

Nettstedet skriver at Cristiano skal ha lagt merke til den vakre blondinen allerede da hun deltok i den spanske versjonen av reality-programmet «I'm a Celebrity... Get Me Out Of Here!».

Da De Panicia nylig ble spurt om den gryende romansen av et italiensk magasin, svarte hun følgende på om det var kjærlighet mellom dem:

- Hvordan kan det ikke være det?

GOOD MOORNING LONDON

A photo posted by Italy Spain World Tv (@elisadepanicis) on

Saken fortsetter nedenfor.

Ble pappa i all hemmelighet

I 2010 overrasket Ronaldo alle ved å avsløre at han hadde blitt far

Fotballstjernen gav sønnen navnet Cristiano Jr. (6), men avslørte aldri hvem barnets mor var.

«Det er med stor glede jeg informerer dere om at jeg nylig har blitt far til en liten gutt. Det er bestemt, i fellesskap med barnets mor - som foretrekker å være anonym - at jeg skal ha den fulle foreldreretten» annonserte den da nybakte faren.

Ronaldo legger ofte ut bilder av seg selv sammen med sønnen i sosiale medier, og han er tydelig stolt av sin lille sjarmør.

I fjor sommer poserte de med hvert sitt hvite frottéhåndkle rundt livet. I bar overkropp «flekset» far og sønn musklene sine mens de så barskt inn i kameraet.

«Som far, så sønn» skrev den tidligere Manchester United-spilleren under bildet.

TO DRÅPER VANN: Ronaldo deler ofte bilder av sønnen på sosiale medier. Dette bildet postet han i fjor sommer. Foto: Xposure
TO DRÅPER VANN: Ronaldo deler ofte bilder av sønnen på sosiale medier. Dette bildet postet han i fjor sommer. Foto: Xposure Vis mer

LES OGSÅ: - Jeg skulle ønske vi fikk mer tid sammen