Charter-Hilde:

Dette er «Charter»-Hildes nye jobb

Snart kan du starte dagen med «Charter»-Hilde til morgenkaffen.

NY JOBB: Hilde Skovdahl avslører ny jobb overfor Se og Hør. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
NY JOBB: Hilde Skovdahl avslører ny jobb overfor Se og Hør. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hele Norge hadde gleden av å bli kjent med Hilde Skovdahl (52), bedre kjent som «Charter»-Hilde, gjennom TV-skjermen som en sentral figur i realityprogrammet «Charterfeber».

Senere har hun dukket opp på TV ved flere anledninger, og er for tiden aktuell med «Sofa» på TV 2.

Snart er Skovdahl også inni øret på morgentrøtte nordmenn. Overfor Se og Hør bekrefter nemlig 52-åringen at hun har fått ny jobb i P4-gruppen.

Hun skal lede det splitter nye morgenshowet «God morgen med Hilde og Hugin» sammen med medprogramleder Kjetil Hugin (49) fra mars.

HOUSE TOUR: Vi har vært på House Tour hos Charter-Hilde i Fredrikstad. Reporter: Henriette Eilertsen Video: Helén Skogstad Vis mer

Radioprogrammet skal sendes på P6 Rock, P7 Klem, P8 Pop, P9Retro og P10 Country.

- Det her er helt fantastisk! Morgenshow! Morgenshow på radio! Jeg har alltid ønsket å vekke Norge. Du husker jo han som sier: «Good morning, Vietnam!» og nå er det: «Good morning, Norway!» forteller en lattermild Skovdahl til Se og Hør.

- Trodde det var en tulletelefon

Da P4 ringte «Charter»-Hilde trodde hun først det hele var en spøk.

- Jeg ante jo ingenting, jeg trodde det var tulletelefon som jeg fikk i november. Jeg har jo blitt lurt en del av disse P4-folkene, men nå var det alvor. De ville jeg skulle komme inn så de kunne høre hvordan jeg var på radio, forteller realityprofilen.

SKADER SEG: Det gikk ikke helt som det skulle da Iselin Michelsen skulle lære seg poledance i «Charterfeber». Video: Viaplay / Rød Løper Vis mer

- Det har gått så fint. Det har vært en litt lang prosess, men det har vært så vanvittig gøy. Nå er det realitet, legger hun til.

Skovdahl legger ikke skjul på at hun gleder seg stort til å vekke Norge sammen med Hugin, som allerede er en etablert radioprofil.

- Det blir kjempekoselig . Jeg kjente jo ikke Kjetil fra før av, og det å eventuelt skulle jobbe med noen så tenker man jo at kjemien må stemme, og det gjorde den. Det funker veldig bra mellom oss, så det er veldig gøy.

MÅTTE AVBRYTE: Sandstormen som herjet på Kanariøyene satte også kjepper i hjulene for realityprogrammet «Charterfeber». Reporter: Madeleine Liereng. Video: NTB Scanpix og privat Vis mer

Slik skal hun vekke Norge

«God morgen med Hilde og Hugin» vil servere folket temaer av forskjellige slag:

- Det får være alvor, det får lov til å være morsomt, forklarer Skovdahl.

- Hvordan skal du vekke det norske folk?

- De første timene på morgenen er jo veldig avgjørende for hvordan resten av dagen blir, så jeg tenker at her må man motivere, inspirere, oppdatere og gjøre dem glade og føle at lytteren er best akkurat som vedkommende er. Da orker man dagen og hiver seg inn i alt.

RØRT: Det ble emosjonelt da Charter-Svein leste opp en tale han hadde skrevet til bestevenninnen Linni Meister i «Charterfeber». Video: Viafree/Rød Løper Vis mer

Å prate på luften er ikke noe Skovdahl er nervøs for.

- Jeg har jo ikke et nøytralt forhold til noe her i livet, så jeg er ikke redd for at jeg ikke kommer til å ha noe å prate om. Det kommer ikke til å bli et problem, det føler jeg veldig sterkt.

LES OGSÅ: Kryptisk om ny jobb

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer