Dette er Charlize Therons nye mann

Spiller homofil i TV-serie.

LYSTIG LAG: I april i år var Eric Stonestreet og Charlize Theron til stede da Bloomberg & Vanity Fair arrangerte cocktailmingling og storstilt middag.  Foto: All Over Press
LYSTIG LAG: I april i år var Eric Stonestreet og Charlize Theron til stede da Bloomberg & Vanity Fair arrangerte cocktailmingling og storstilt middag. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Skuespillerinne Charlize Theron (37) adopterte tidligere i år sønnen Jackson, og fortalte den gang at det er noe kraftfullt ved det å ha det bra med å være alene.

Men det var den gang.

Nå har nemlig den vakre 37-åringen fra Benoni i Sør-Afrika blitt sammen med skuespillerkollega Eric Stonestreet (41), skriver Daily Mail.

Paret ble introdusert til hverandre gjennom felles venner tidligere i år, men han var på det tidspunktet i et forhold med skuespillerinne Katherine Tokarz.

Nylig ble dette forholdet avsluttet, og Theron og Stonestreet kan endelig la kjærligheten mellom dem blomstre.

- De kommer overens så fantastisk godt! Eric er jordnær og morsom. Det er på et tidlig stadie ennå, men de er veldig glade i hverandre, forteller en nær venn av Theron til nettstedet.

I 2010 brøt «Snow White and the Huntsman»-stjernen forlovelsen med den irske skuespilleren Stuart Townsend (39) etter nærmere ni år som kjærester.

Stonestreet er mest kjent for sin rolle som den homofile rollekarakteren Cameron Tucker i TV-serien «Modern Family».

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Charlize Theron mislikte å ha sex med en robot 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer