Brad Pitt:

- Dette er Brad Pitts nye sjekketriks

Den single seksbarnsfaren har tilsynelatende fått dating-lysten tilbake.

NYTT SJEKKETRIKS?: Ifølge Page Six har Brad Pitt begynt å introdusere seg som «William» for å sjekke damer. Her er han på Toronto International Film Festival 2013. Foto: AP/ NTB scanpix
NYTT SJEKKETRIKS?: Ifølge Page Six har Brad Pitt begynt å introdusere seg som «William» for å sjekke damer. Her er han på Toronto International Film Festival 2013. Foto: AP/ NTB scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Det siste halvannet året har vært tøft for Brad Pitt (54).

I fjor sommer kom nyheten om at Angelina Jolie (42) og Hollywood-kjekkasen hadde gått hver til sitt, bare to år etter at de giftet seg. Etter bruddet har 54-åringen erkjent at han både har gått i terapi og sluttet å drikke alkohol.

Nå kan det imidlertid se ut til at «Moneyball»-stjernen har fått det bedre, i alle fall når det kommer til dating-lysten.

Da Brad Pitt var innom kaffebaren Coffee Commissary i Los Angeles nylig overhørte nemlig noen at han introduserte seg selv som «William» til en kvinne han pratet med.

Kilden fortalte til Page Six at Brad ankom i kjent stil på sin motorsykkel iført solbriller, jeans og en skinnjakke.

Men som alle andre måtte Brad stille seg i kø for å få sin daglige koffeindose.

Møtte blondine

I køen begynte Brad, ifølge nettside, å prate med en sprudlende blondine som lignet på skuespiller Kate Bosworth.

- Jeg er Lydia, skal kvinnen ha sagt, hvorpå Brad strakte ut armen og introduserte seg som William.

Hun skal deretter ha sagt:

- Ah, du ser ut som en Bradley.

Brad, som egentlig heter William Bradley Pitt, svarte at det var hans mellomnavn - etterfulgt av et smil og et blunk.

At en av verdens mest berømte filmstjerner, som både har et velkjent navn og et velkjent fjes, introduserer seg som William fremfor som Brad, er sikkert noe mange vil finne sjarmerende ...

Tøff tid

Kun et drøyt år etter at han bekreftet bruddet med Angelina Jolie (42) måtte superstjernen håndtere et komplisert skilsmisseoppgjør og en utfordrende barnefordeling, samtidig som han har gått i terapi for å få hjelp med sitt alkoholforbruk.

Brad har tidligere selv beskrevet tiden som den verste i hans liv, men året med terapi skal tilsynelatende også ha gitt 54-åringen tid og rom til å tenke over fortiden.

De siste bildene av «Fight Club»-stjernen viser nemlig en tilsynelatende energisk og lykkelig mann.

Tilbake i god form

Nå kan det absolutt virke som om skuespilleren har funnet tilbake til seg selv igjen.

Han ble nemlig observert i svært godt humør under den årlige Sean Penn’s JP/HRP Gala 2018 tidligere denne måneden.

Det så ut som Hollywood-stjernen storkoste seg i selskap med sine kollegaer. Han jublet og klappet og smilte fra øre til øre på flere av bildene som ble tatt på eventet.

I STRÅLENDE HUMØR: Brad storkoste seg nylig på galla i Los Angeles. Foto: NTB Scanpix
I STRÅLENDE HUMØR: Brad storkoste seg nylig på galla i Los Angeles. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Romanserykter

Det tok ikke lang tid etter bruddet med Angelina, før folk begynte å spekulere i når Brad skal finne kjærligheten igjen. Og mange har tydeligvis enda ikke gitt opp håpet om at han skal finne tilbake til eksen Jennifer Aniston (48).

Og da Jennifer fylte 48 år tidlig i fjor, skal Brad ha benyttet anledningen til å strekke ut en hånd til henne.

Ettersom seksbarnsfaren ikke hadde ekskonas telefonnummer lenger, måtte han få tak i det via gamle venner, og 11. februar sendte han en bursdagshilsen til den tidligere «Friends»-stjernen, skriver US Weekly.

- Brad betrodde seg til henne. Han fortalte at han har det vanskelig etter bruddet, og så tekstet de litt frem og tilbake om hyggelige ting fra fortiden, fortalte en kilde til nettstedet.

Men det virker ikke som om Jennifer, som har vært lykkelig gift med Justin Theroux siden 2015, har noen planer om å ta tilbake eksen.

- Falske rykter

Det tok heller ikke lang tid etter bruddet mellom Brad og Angelina før ryktene om at filmstjernen hadde funnet en ny flamme tok fart. Den utvalgte skulle være skuespiller Kate Hudson.

Men da Hudson ble konfrontert med romanseryktene på talkshowet «Watch What Happens Live With Andy Cohen,» fikk hun seg en god latter. Det skrev blant annet Entertainment Tonight og US Weekly.

Filmstjerna karakteriserte den oppdiktede romansen som «det villeste ryktet noensinne». Hun skjønte ikke helt hvordan spekulasjonene hadde oppstått.

- Det er ikke sant i det hele tatt. Faktisk, så har jeg ikke sett ham på sånn fire år, sa Kate i programmet.

LES OGSÅ: - Det var et 12-årig helvete

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer