JAVEL, HERR STATSMINISTER: Storbritannias statsminister Gordon Brown fikk problemer med å skille Hollywood-kjendisene da han talte onsdag. Foto: AP
JAVEL, HERR STATSMINISTER: Storbritannias statsminister Gordon Brown fikk problemer med å skille Hollywood-kjendisene da han talte onsdag. Foto: APVis mer

Dette er bra pinlig!

Statsministeren klarte kunststykket å fornærme to Hollywood-blondiner på én gang. Se video.

SEHER.NO: Den Oscar-vinnende skuespilleren Reese Witherspoon (33) ble forvekslet med Renee Zellweger (40) under en tale for britiske politikere.

Witherspoon ble nylig utnevnt til æreskvinne i den veldedige organisasjonen "Avon Foundation", som fronter kampen mot vold i hjemmet.

Da "Legally Blonde"-stjernen talte for medlemmer av det britiske parlamentet i London på onsdag, forvekslet den britiske statsministeren Gordon Brown henne med en annen Hollywood-blondine, nemlig Renee.

- Jeg er veldig takknemlig for at Renee Witherspoon leder denne kampanjen. Hun snakket så rørende i begravelsen til Anthony Minghella, og jeg ønsket henne hjertelig velkommen hit i dag, sa statsministeren under talen. 

Brown hadde nok kommet bedre ut av det om han ikke hadde lagt på kommentaren om Minghellas begravelse, for den beviste for alvor at han selv ikke visste hvem som skulle komme. Det var nemlig Renee Zellweger som talte i den britiske regissørens begravelse, og ikke Reese Witherspoon.

Så langt har Hollywood-kvinnen ikke uttalt seg om saken.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Det er bare sludder