- Dette er blitt en viktig del av livet mitt

Therese Johaug sier til Se og Hør at modelloppdragene får henne til å koble av mellom tøffe skiløp og treningsøkter.

SEOGHØR.NO: Therese Johaug gjør for tiden stor suksess under ski-VM i Falun, hvor hun har vunnet gull både på 15 km fellesstart med skibytte, og torsdagens stafett.

Men de siste årene har 26-åringen blitt ettertraktet som modell, og da Se og Hør fikk være med på hennes fotoshoot på motehuset Eger Karl Johan i Oslo før VM, viste hun hvorfor.

Se video fra Therese Johaugs fotoshoot øverst i artikkelen!

VIL GJERNE JOBBE MER MED MOTE: Therese Johaug sier hun gjerne vil jobbe mer med mote, den dagen hun legger skiene på hylla. Foto: Se og Hør
VIL GJERNE JOBBE MER MED MOTE: Therese Johaug sier hun gjerne vil jobbe mer med mote, den dagen hun legger skiene på hylla. Foto: Se og Hør Vis mer

- Avkobling

Til Se og Hør sier Therese at hun bruker modelljobbingen som avkobling mellom viktige løp og tunge treningsøkter.

LES MER: I nyeste nummer av Se og Hør EXTRA kan du lese mer om Therese Johaug. Foto: Se og Hør EXTRA
LES MER: I nyeste nummer av Se og Hør EXTRA kan du lese mer om Therese Johaug. Foto: Se og Hør EXTRA Vis mer

– Det gir meg et annet fokus oger en viktig avkobling i et liv som lett kan bli noe treningsintensivt og ensformig innimellom. Jeg tror det har vært avgjørende for meg å ha en interesse utenom langrennssporet.

Se flere bilder fra Thereses fotoshoot og les eksklusivt intervju med skistjernen i nyeste nummer av Se og Hør Extra!

Til Seoghør.no har den blide Dalsbygda-jenta tidligere sagt at hun håper å jobbe mer med mote, den dagen hun legger skiene på hylla.

- Jeg håper å utvikle hanskemerket mitt og å fortsette samarbeidet mitt med blant annet Eger  . Jeg kjenner at dette gir meg inspirasjon også til å prestere i skisporet.

LES OGSÅ: Slik har du aldri sett Therese Johaug før