Dette er beina til en 24-åring

Likevel ligger Lily Allen høyt på listen av kropper kvinner helst vil ha...

VISTE CELLULITTENE: Disse beina tilhører 24 år gamle Lily Allen. Foto: Stella Pictures
VISTE CELLULITTENE: Disse beina tilhører 24 år gamle Lily Allen. Foto: Stella Pictures Vis mer
Se flere bilder nederst i saken!

SEHER.NO:
Den britiske popstjernen med det velkjente temperamentet, Lily Allen, opptrådte fredag på festivalen "The Big Day Out" i Sydney i Australia.

I den stekende varmen med temperaturer helt oppe i 40 varmegrader, viste artisten frem sine bare ben. Fotografene foreviget 24-åringens cellulitter, som var klart synlige.

Allen kom nylig på syvendeplass etter en stor undersøkelse foretatt av magasinet "Harper's Bazaar", der en rekke kvinner ble spurt om hvilken kjendiskropp de helst skulle ønske de selv hadde.

Artisten selv var tidligere svært misfornøyd med sin egen kropp, men snakket i desember ut om hvordan synet hennes hadde endret seg.

- Jeg er sunn nå. Da jeg var feit prøvde jeg hele tiden å finne historier om meg selv i media hvor de kritiserte vekten min. Det gjorde alt verre. Nå er jeg ferdig med alt det, sa hun ifølge Contactmusic.com.

I fjor ble Allen sammen med anleggsarbeideren Sam Cooper. Hun fortalte at Sam var en av grunnene til at hun for tiden har det veldig bra.

- Jeg er lykkelig for jeg har en som ville ha hatet hvis jeg forandret noe ved meg selv. Jeg har fortsatt en stor rumpe, men det er en del av det som min kjæreste elsker.

Allen snakket også ut om sorgen etter å ha spontanabortert i 2008, da hun ventet barn med "Chemical Brothers"-stjernen Ed Simmons.

- Jeg prøvde ikke å takle det i det hele tatt. Jeg begynte ikke å tenke på det før babyens termin nærmet seg. Da slo det ned i meg som et tonn med murstein, sa hun til The Sun.

Artisten slapp i fjor albumet "It's not me, it's you", som klatret helt til topps på hitlistene i Storbritannia, Australia og Canada.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg er normal

VAR MISFORNØYD: Artisten snakket tidligere ut om at hun var misfornøyd med sin egen kropp. Det er hun ikke nå lenger. Foto: Stella Pictures
NYTER LIVET: Lily Allen er sammen med anleggsarbeidere Sam Cooper. Foto: Stella Pictures
ATTRAKTIV KROPP: Lily Allen kom på 7. plass på listen av kjendiskropper kvinner helst vil ha. Foto: Stella Pictures
MISTET BABYEN: I 2008 mistet Lily Allen babyen hun var gravid med i en spontanabort. Foto: Stella Pictures