VILLE KYSSES: - Gi meg et kyss på munnen, Didrik! befalte Christine Koht da hun kom sammen med Didrik Solli-Tangen under «Gullruten» i Bergen. Foto: Anders Myhren/Seher.no
VILLE KYSSES: - Gi meg et kyss på munnen, Didrik! befalte Christine Koht da hun kom sammen med Didrik Solli-Tangen under «Gullruten» i Bergen. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer

- Dette er bare tull, tull, tull!

Didrik møtte pressen for første gang etter Rybak-kritikken... Se video!

Se videointervjuet med Didrik Solli-Tangen og Christine Koht nederst i saken!

SEHER.NO: Didrik Solli-Tangen (22) har den siste tiden måttet tåle sterk kritikk, spesielt da det denne uka ble kjent at han takket nei til TV 2-programmet «Senkveld». Fra før av har han blitt kritisert for at han alt for sjelden stiller opp for pressen.

Lørdag kveld dukket han derimot opp på den røde løperen under «Gullruten»-showet i Bergen. Og det var mange som sperret øynene opp da han ankom sammen med et fyrverkeri av en kvinne, NRK-programleder Christine Koht (43).

Sjelden har pressen sett det norske Eurovision-håpet så sprudlende. Men der var Koht som oftest tok ordet.

- Gi meg et kyss på munnen, Didrik! befalte programlederen.

Men det nektet den 22-år gamle sanstjernen kontant.

- Nei, så langt går vi ikke. Christine, hør på meg. Lesbisk eller ei. Du er gal, men jeg må være streng med deg, sa han.

Til Seher.no forklarer Didrik Solli-Tangen hvorfor han denne kvelden har med seg akkurat Christine Koht på «Gullruten».

Vi er operavenner. Vi deler en felles lidenskap som heter opera, og jeg digger jo bare denne dama.

Koht er full av lovord rundt sangstjernen.

- Jeg sier at jeg blir rausere med årene. Og så er han så god, han er så deilig. Du er jo jomfruelig og jeg  er jo 43 år. Se på Didrik, han har det jomfruelige. Du lever bare en gang. Og vet du hva du kommer til å bli, Didrik? En av verdens største operastjerner, mener hun.

På spørsmål om kritikken rundt at han takket nei til Senkveld med Alexander Rybak, det hadde han derimot litt større vanskeligheter med å svare på.

- Du, vet du hva, det er bare tull. Bare tull. Det er bare tull alt sammen. Det er synd at man bruker en forside på noe som kan brukes til en valgsak fra England, sier han med tydelig henvisning til fredagens Dagbladet.

- Har du snakket med Alexander Rybak etterpå, Didrik?

- Ja ja, vi er gode venner. Vi er jo bestevenner så det er ikke noe stress, sier Eurovision-sangeren til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:  - Han ante ikke at jeg skulle være med

Se videointervjuet med Didrik Solli-Tangen og Christine Koht her:[obj:media:8581]