- Dette er bare løgn og tull

Frithjof Wilborn slår tilbake mot samboerens påstander... Se video!

MOBBER SAMBOEREN: - Det var derfor Frithjof begynte å trene. Fordi han fylte ut de bh-skålene, sier Tina Thompson til Seher.no. Foto: Per Ervland/Aller Internett
MOBBER SAMBOEREN: - Det var derfor Frithjof begynte å trene. Fordi han fylte ut de bh-skålene, sier Tina Thompson til Seher.no. Foto: Per Ervland/Aller Internett Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se videointervjuet med Frithjof Wilborn og Tina Thompson nederst i saken!

SEHER.NO: Den andre uka av denne sesongens "4-stjerners middag" på TVNorge er over, og denne uka var det skuespiller Geir Kvarme, programleder Frithjof Wilborn, Henne-redaktør Ellen Arnstad og "Moods of Norway"-gründer Simen Staalnacke som skulle fleske til med hver sin treretters.

Torsdag var det mye omtalte Frithof Wilborn (48) sin tur. Og mellom hovedretten og desserten fikk gjestene seg en real overraskelse da verten hadde gjort klar til dans, og entret "parketten" iført sminke og kvinneklær.

 - Ingen elegant kvinne
- Jeg ville overraske med tango som et underholdningsmoment. Ellen var jo med i "Skal vi danse", men aldri så lenge at hun lærte tango. Og så var vi jo én kvinne og tre menn da, så da måtte vi ha en jente til. Men det var ikke veldig elegant, jeg var nok ikke en elegant kvinne, innrømmer Frithjof til Seher.no.

Seher.no møter den kjente programlederen på treningssenteret Elixia på Sjølyst, der Frithjof denne dagen for alvor skal vise omverdenen at han har begynt å trene. For det har han. Og det hardt, tre ganger i uka tar han nemlig fatt på de knallharde treningsøktene - med samboeren som personlig trener.

Med andre ord er han godt igang med å forbrenne kaloriene han fikk i seg gjennom totalt 12 retter under innspillingen av "4-stjerners middag"...

- Han fylte bh'en
Skal man tro samboeren Tina Thompson (24), har Frithjof godt av å bevege seg litt. Det merket hun nemlig du hun skulle kle ham ut som kvinne da middagsgjestene var på besøk.

- Han fylte jo ut bh'en, sier hun lattermildt, mens en lettere sjokkert Wilborn nesten ikke kan tro hva han hører.

- Fylte ut bh'en, sa du? kontrer han umiddelbart.

- Ja, det var derfor Frithjof begynte å trene. Fordi han fylte ut de bh-skålene.

- For en kommentar! svarer TV-programlederen, som bykser fram med brystkassa for å vise at Tinas påstander er langt unna virkeligheten.

Thompson gir seg derimot ikke helt med å mobbe sin 48 år gamle kjæreste.

- Faktisk hadde jeg problemer med å dytte dem nedi...

-Motbydelig
Frithjof Wilborn er nærmest stum etter harselleringen fra kjæresten.


- Nei, altså... Dette er bare løgn og tull. Det er ikke sant i det hele tatt, sier han.

- Men har du en feminin side, Frithjof?

- Jeg vet ikke, jeg. Men det er gøy å kle seg ut, gøy å være dame og gøy å danse med Geir. Han syntes rett og slett det var motbydelig å ha meg så tett inntil leppene mine, smiler han.
 
Verten så i hvert fall - i motsetning til Geir Kvarme - ut til å like mann-til-mann-tangoen. Wilborn var nemlig dønn alvorlig, og stirret flørtene inn i øynene til sin mannlige dansepartner.

- Jeg vet at han trivdes også. Neida, men det er morsomt å gjøre noe som skaper reeaksjoner. Meningen var at jeg skulle sette ham ut, og det klarte jeg også, forteller en småsvett - men sprudlende - Frithjof Wilborn til Seher.no.

PS. Frithjof Wilborn ble belønnet med bare 21 poeng i torsdagens "4-stjerners middag", dermed endte han på sisteplass blant de fire. Simen Staalnacke var den beste i denne kvartetten, og oppnådde totalt 31 poeng.

"4-stjerners middag" ser du på TVNorge mandag-torsdag klokka 19.30. 

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!

LES OGSÅ: Se, her er han kledd ut som en dame!


Se videointervjuet med Frithjof Wilborn og Tina Thompson her:[obj:media:8308]
Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer