- Dette er bare juks

TV-stjernene ble avslørt på Twitter. Se video!

AVSLØRT SOM JUKSEMAKERE: Gemma Collins og Lauren Goodger skal ha nøyet seg med å mime da «The Only Way Is Essex»-stjernene spilte inn julesingle.
AVSLØRT SOM JUKSEMAKERE: Gemma Collins og Lauren Goodger skal ha nøyet seg med å mime da «The Only Way Is Essex»-stjernene spilte inn julesingle. Vis mer
Se «The Only Way Is Essex»-stjernenes julevideo nederst i artikkelen!

SEHER.NO: Reality-serien «The Only Way Is Essex» har gjort deltakerne til superstjerner i Storbritannia og i likhet med mange andre kjendiser vil de bruke sin status til å gi ut en julesang.

Valget falt på Wham-klassikeren «Last Christmas», men alt har ikke gått som planlagt for ungdommene - som her til lands vises på kanalen FEM.

Ifølge Daily Mail har to av jentene med solopartier, Lauren Goodger og Gemma Collins blitt avslørt som juksemakere, fordi bare later som de synger selv.

Stemmen de mimer etter tilhører «The Only Way Is Essex»-kollegaen Jessica Wright, ifølge henne selv.

«Ha, Lauren og Gemma mimer bare etter stemmen min på videoen. Folk sender meg hele tiden meldinger om det. Ja, det er min stemme gjennom hele sangen,» skriver hun på sin Twitter-side.

Mimingen ser imidlertid ikke ut til å ha skapt noen dårlig stemning blant deltakerne under innspillingen av låten, som gis ut til inntekt for veldedighetsorganisasjonen «Text SANTA».

Verken Lauren eller Gemma har foreløpig kommentert realitykollegaens påstander.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: TV-stjerne slått til blods av jentegjeng