VIKTIG DELTAGER: - Hun er best, rett og slett. Hun er prikken over i`en og kaster glans over det hele, sier The Lucky Bullets om Mari Sletten til Seher.no. Foto: Printscreen Youtube
VIKTIG DELTAGER: - Hun er best, rett og slett. Hun er prikken over i`en og kaster glans over det hele, sier The Lucky Bullets om Mari Sletten til Seher.no. Foto: Printscreen Youtube Vis mer

- Dette er bare et hemmelig knep

Se godt på denne utringningen. For den gjør seg på TV... Se video!

Publisert
Se videoen med The Lucky Bullets nederst i saken!

SEHER.NO: Lørdag ble det klart at The Lucky Bullets, i tillegg til Sie Gubba, gikk videre fra Sistesjansen i Sarpsborg til finalen i MGP i Oslo Spektrum.

Kanskje mye på grunn av bandets hemmelige triks.

Seher.no snakket med gutta før lørdagens MGP-sending.

- Hun er best, rett og slett. Hun er prikken over i'en og kaster glans over det hele, forteller vokalisten i bandet The Lucky Bullets, Knud Kleppe.

I den forrige delfinalen i Melodi Grand Prix, som ble avholdt i Skien, fikk man se en svært så framtredende kvinne som var dristig kledd, spilte saksofon - og stod på en liten forhøyning langt framfor scenen. Kvinnen heter Mari Sletten og er ikke et fast medlem i bandet.

- Hun er best, rett og slett. Hun er prikken over i`en og kaster glans over det hele, sier The Lucky Bullets til Seher.no.

Lørdag deltar de fire guttene - og Mari da selvfølgelig - i MGPs «Sistesjansen» i Sarpsborg. Til Seher.no innrømmer de at Mari først og fremst er med i håp om å vekke interesse - og stemmer - fra den mannlige delen av befolkningen.

- Ja, og det virker. Og det er en bonus! Det er fint. Vi kan jo ikke bare ha en masse gutter med skranglete gitarer på scenen, vi må ha en kontrast. En diamant.

- Det blir mer dybde og kontrast når hun står foran på scenen og vi bak. Hun står for alle fargene mens vi er mer grå, sier Knud Kleppe.

Utsagnet kommer kanskje litt uforberedt på den humørfylte saksofonisten.

- Jeg trodde det var talentet, jeg...

- Hva tenker du om at de mener at du er bandets hemmelige knep, Mari?
 
- Jeg synes det er helt greit, jeg, smiler hun.

Nå håper The Lucky Bullets at nettopp Mari skal lede dem frem til heder og ære i årets Melodi Grand Prix.

- Vi har jo ikke saksofon fast i bandet, men vi ville friske det opp litt rett og slett. Hvis noen finner ut at de vil stemme på oss på grunn av Mari er det bare å gjøre det. Så lenge de stemmer på oss, forteller Knud Kleppe til Seher.no. 
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg var skikkelig forbannet  

Se videoen med The Lucky Bullets her:[obj:media:9357]


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer