Dette er bare bløff

The Hills-stjernen avslører kjærestejuks...

IKKE SAMMEN: I TV-serien "The Hills" flørter Lo Bosworth med Christian Wenger, men i virkeligheten har hun en annen kjæreste. Foto: All Over Press
IKKE SAMMEN: I TV-serien "The Hills" flørter Lo Bosworth med Christian Wenger, men i virkeligheten har hun en annen kjæreste. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: De som trodde at den populære "realityserien" viser den ekte hverdagen til Lauren Conrad (23) og hennes Hollywood-venninner får seg nå en kraftig tankevekker.

Laurens venninne Lo Bosworth (22) har de siste månedene blitt koblet stadig tettere til sin medstudent Christian Wenger og nå bekrefter hun at paret også vil bli fulgt tettere i den femte sesongen av "The Hills" - som for tiden går på TV i USA.

Men selv om gnistene fyker på skjermen er hverdagen langt i fra like het mellom de to, ifølge Bosworth.

- Jeg har en annen kjæreste nå. Jeg holder det separat fra TV-serien. Min nye kjæreste er glad, men jeg vil ikke dra ham inn i dette, sier hun til OK Magazine.
Hvem den nye mannen i hennes liv er, vil hun imidlertid ikke røpe...

Tidligere har også "The Hills"-stjernen Brody Jenner (25) hevdet at TV-flørtingen mellom ham og Lauren Conrad bare var spill for galleriet.

- Det er ingenting romantisk, det har aldri vært noe sånt, sa Jenner til bladet People for to år siden.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Slakter Heidi Montags musikkvideo