SLAKTET "X FACTOR" PÅ DIREKTEN: - Dette er bånnslammet i artistverdenen, sa Christer Falck til en overrasket programleder Katarina Flatland da han var gjest i programmet "Xtra Factor" på TV 2 Zebra fredag.
SLAKTET "X FACTOR" PÅ DIREKTEN: - Dette er bånnslammet i artistverdenen, sa Christer Falck til en overrasket programleder Katarina Flatland da han var gjest i programmet "Xtra Factor" på TV 2 Zebra fredag.Vis mer

- Dette er bånnslammet

Christer Falck sjokkerte under "X Factor"-besøket.

SEHER.NO: Robinson-programleder Christer Falck - som også driver plateselskapet C+C Records - overrumplet både programledere og deltakere i TV 2 Zebra-programmet "Xtra Factor", da han fredag ble bedt om å si noe om deres sjanser til å få en karriere som plateartister på direkten.

- Det er jo bånnslammet av artister som er med i slike konkurranser, og det er ikke akkurat de som blir tatt seriøst når de kommer på besøk hos plateselskapene. Bortsett fra Kurt Nilsen og et par andre, er det jo ingen som har klart å gjøre noe suksess etter å ha vært med i et slikt talentprogram, sa han til en tydelig overrasket programleder Katarina Flatland.

Falck har gitt ut nærmere 100 plater på selskapet sitt, men hevder det kun er en av årets deltakere han kanskje ville samarbeidet nærmere med.

Christer Falck var mest kritisk til at deltakerne etter hans mening blir presset inn i et format av TV 2, og sammenlignet de fleste "X Factor"-deltakerne med karaokesangere.

- Hun Lise (Mæland red.anm) er en verdensklasse over de andre. Hun Pernille tar igjen mye på sjarmen, og han Chand har jo også noe sånt. Men det spørs om han hadde vært like populær hvis han var hvit og hadde Oslo-dialekt, sier Falck.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no , ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901 (kr 1)!
LES OGSÅ: - Det var surt hele veien