SAMMEN MED LIVVAKTEN: Etter at forholdet til Seal tok slutt, ble Heidi Klum sammen med livvakten Martin Kirsten. Foto: Stella Pictures
SAMMEN MED LIVVAKTEN: Etter at forholdet til Seal tok slutt, ble Heidi Klum sammen med livvakten Martin Kirsten. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Dette er avskyelig

Talkshow-vert slakter Heidi Klums forhold til livvakten.

Publisert
SEOGHØR.NO: På starten av året tok det syv år lange ekteskapet mellom supermodellen Heidi Klum (39) og sangstjernen Seal (49) slutt.

Ikke mange måneder etter kunngjorde Klum at hun hadde blitt sammen med sin livvakt over lang tid, Martin Kirsten (45).

Det nye paret har gjentatte ganger vist seg sammen i offentligheten, og ser ut til å nyte dagene sammen. Nylig snakket Klum også om hvor fantastisk den nye kjæresten er.

Alle er imidlertid ikke enig om hvor fantastisk dette forholdet er. Talkshow-vert Wendy Williams (48) fyrer løs mot den tyske supermodellen, og stempler hele forholdet som avskyelig.

- Jeg har ikke snakket om en romanse så avskyelig siden Sandra Bullock og den mannen (Jesse James, red. anm.). Det smerter meg når jeg må snakke om kvinner som, i mine øyne, gjør noe såpass galt, sier hun på showet sitt ifølge Us Magazine.

Williams går så langt at hun påstår forholdet mellom Klum og Kirsten pågikk mens hun fortsatt var gift.

- Han jobbet for Heidi i familien i fire år. Seal, du vet hva det betyr. Og ikke bare da du var ute av byen. Jeg tror ikke dette forholdet er nytt, tror dere? sa hun til sitt eget publikum.

Til slutt råder talkshow-verten Seal til å sikre seg økonomisk etter skilsmissen, og stikke av meg halvparten av Klums penger. I tillegg sier hun at sangstjernen burde skaffe seg en ung, vakker modellkjæreste.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Han er en fantastisk mann

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer