«Sommerhytta» 2022

Dette er årets «Sommerhytta»-par

Snart er det klart for en ny sesong av «Sommerhytta» der fire par skal virkeliggjøre hyttedrømmen.

ÅRETS DELTAKERE: Seersuksessen «Sommerhytta» er tilbake på skjermen i april, og her får du en smakebit på årets seks nye deltakere. Video: TV 2/Rød Løper Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Denne våren er det atter en gang duket for en ny sesong av det svært populære oppussingsprogrammet «Sommerhytta». Her skal fire ulike par kjempe for å skape den perfekte drømmehytta - som de til slutt også vinner dersom de klatrer seg helt til topps i programmet.

For to år siden var det kjæresteparet Levi Try (23) og Øyunn Krogh (25) som stakk av med seieren, og i fjor gjorde far og datter, Kurt (49) og Veronica Rasmussen (26), det samme.

Det blir nå spennende å se hvem som står igjen til slutt i årets sesong, og dermed får hyttedrømmen oppfylt.

NY SESONG: Programleder Guri Solberg og eksperter Aina Sollie Steen, Lars Fossum og Finn Schjøll er klare for en ny runde av seersuksessen. Foto: TV 2
NY SESONG: Programleder Guri Solberg og eksperter Aina Sollie Steen, Lars Fossum og Finn Schjøll er klare for en ny runde av seersuksessen. Foto: TV 2 Vis mer

Møttes på Tinder

Det første paret ut er Daria Klovholt (25) og Marius Holst (26) som er kjærester og samboere. Paret matchet med hverandre på Tinder sommeren 2019, og bor nå sammen på Ensjø i Oslo.

Klovholt er markedsføringsstudent og har også en egen blogg og YouTube-kanal. Holst på sin side er prosessingeniør i et energiselskap og spiller på landslaget i rugby.

TINDERMATCH: Paret fant hverandre på datingappen Tinder, og nå skal de teste byggeferdighetene når drømmehytta skal virkeliggjøres. Foto: TV2
TINDERMATCH: Paret fant hverandre på datingappen Tinder, og nå skal de teste byggeferdighetene når drømmehytta skal virkeliggjøres. Foto: TV2 Vis mer

Til tross for parets svært forskjellige interesser har de en felles visjon for hvordan drømmehytta skal se ut.

Paret ser for seg en moderne og funksjonell hytte med åpne løsninger, der uttrykket er stilrent og minimalistisk med noen fargerike detaljer. 25-åringen er svært opptatt av interiør, og har stor motivasjon for å være med i «Sommerhytta».

STIKKER: Etter en konkurransen i «Sommerhytta» blir Anna og Jone intervjuet, da stikker Anna fra intervjuet. Video: TV 2 Vis mer

Vært sammen i elleve år

Lina Langerud Heikkilä (30) og Eldan Naftaly Nysveen (32) er også blant parene som skal bygge sin drømmehytte. Det er ikke tvil om at duoen trives i hverandres selskap da de har vært sammen i elleve år.

Langerud Heikkilä er fra Oslo, og Naftaly Nysvee er halvt israelsk og har vokst opp i Elverum. Sammen med «barnet» deres, hunden Romeo (5), bor de i en liten leilighet på Ekeberg i Oslo.

NATURGLAD: Paret trives godt i naturen, og beskriver seg selv som hyttefolk. Foto: TV2
NATURGLAD: Paret trives godt i naturen, og beskriver seg selv som hyttefolk. Foto: TV2 Vis mer

Førstnevnte jobber på sin egne skjønnhetssalong «Ekström Heikkilä» på Enerhaugen, og 32-åringen jobber i barnehage på Blindern.

Paret er glade i naturen, og låner gjerne andres hytter når de er ute på tur. De mener likevel at det er på tide at de skaffer seg en egen, og beskriver seg selv som «ekte hyttefolk som bare mangler hytte …».

Her er begge opptatt av stil og interiør, og deler samme smak når det gjelder innredning og uttrykk. Det skal helst være organisk og minimalistisk med bohemske innslag, og paret er glade i både loppemarkeder og gjenbruk.

Designerduo

Neste par er Lise Sakariassen (27) og Lars Jørgensen (27) som er kjærester og samboere. 27-åringene har vært sammen i tre år, men har kjent hverandre i syv år i forbindelse med studier.

FINALEUKE: Finaleuken er i gang på «Sommerhytta», og når Finn skal holde en liten tale må han avbryte. Video: TV 2 Vis mer

Sakariassen er bergenser mens Jørgensen på sin side kommer fra Røyken. Sammen bor de nå på St. Hanshaugen i Oslo.

Paret kan trolig bli en stor trussel i konkurransen da de begge jobber som urban designere, og de beskriver seg selv som blant annet strategiske og løsningsorienterte. 27-åringene er også vant til å jobbe sammen da de er kollegaer i samme firma.

KOLLEGAER: Paret som deler samme arbeidsplass er vant til å jobbe side om side. Foto: TV2
KOLLEGAER: Paret som deler samme arbeidsplass er vant til å jobbe side om side. Foto: TV2 Vis mer

Også her er paret i enighet hva det gjelder stil og interiør. De liker en mer eklektisk stil med en blanding av både gammel, nytt og redesignet. Hytta må føles moderne og inneholde løsninger som er tilpasset det aktuelle stedet.

FRI OG FRANK: Trine Rishaug Lium og Trude Rishaug Lium kjent som tvillingene fra «Sommerhytta» nyter singellivet, og røper hvilke TV-konsepter de kunne tenke seg å være med på. Video: Rød løper / Reporter: Sofie Losen / Kamera: Kristian Ridder-Nielsen / Klipp: Christian Fjermeros Vis mer

Vil bygge drømmested

Sist ut er ekteparet Sara Meyer Boudaya (27) og Ibrahim Mahnin (29) som giftet seg høsten 2019. Paret bor sammen på Refstad/Bjerke, og begge er utdannet barnevernspedagoger.

Meyer Boudaya er halvt tunisisk, og Mahnin er marokkansk. Paret beskriver seg selv som barnslige og livlige, men stilmessig er de imidlertid mer romantiske og moderne.

DRØMMEHYTTE: Paret er klare for å skape sitt drømmested under årets sesong. Foto: TV2
DRØMMEHYTTE: Paret er klare for å skape sitt drømmested under årets sesong. Foto: TV2 Vis mer

De er også opptatt av gamle møbler og antikviteter, og legger særlig vekt på at atmosfæren skal være hjemmekoselig. Meyer Boudaya liker godt å flytte rundt på ting hjemme samtidig som hun finner nye ting til interiøret.

Ingen av dem er vokst opp med hytter i sine respektive familier grunnet tradisjon og økonomi, noe som medfører en sterk motivasjon for å hente hjem seieren. Paret ønsker å bygge et drømmested for seg selv og sine familier.

LES OGSÅ: - Ikke godt mottatt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer