«Sommerhytta» 2022

Dette er årets «Sommerhytta»-par

Snart er det klart for en ny sesong av «Sommerhytta» der fire par skal virkeliggjøre hyttedrømmen.

ÅRETS DELTAKERE: Seersuksessen «Sommerhytta» er tilbake på skjermen i april, og her får du en smakebit på årets seks nye deltakere. Video: TV 2/Rød Løper Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Denne våren er det atter en gang duket for en ny sesong av det svært populære oppussingsprogrammet «Sommerhytta». Her skal fire ulike par kjempe for å skape den perfekte drømmehytta - som de til slutt også vinner dersom de klatrer seg helt til topps i programmet.

For to år siden var det kjæresteparet Levi Try (23) og Øyunn Krogh (25) som stakk av med seieren, og i fjor gjorde far og datter, Kurt (49) og Veronica Rasmussen (26), det samme.

Det blir nå spennende å se hvem som står igjen til slutt i årets sesong, og dermed får hyttedrømmen oppfylt.

Møttes på Tinder

Det første paret ut er Daria Klovholt (25) og Marius Holst (26) som er kjærester og samboere. Paret matchet med hverandre på Tinder sommeren 2019, og bor nå sammen på Ensjø i Oslo.

Klovholt er markedsføringsstudent og har også en egen blogg og YouTube-kanal. Holst på sin side er prosessingeniør i et energiselskap og spiller på landslaget i rugby.

Til tross for parets svært forskjellige interesser har de en felles visjon for hvordan drømmehytta skal se ut.

Paret ser for seg en moderne og funksjonell hytte med åpne løsninger, der uttrykket er stilrent og minimalistisk med noen fargerike detaljer. 25-åringen er svært opptatt av interiør, og har stor motivasjon for å være med i «Sommerhytta».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.