- Dette er årets puppetabbe

Film- og TV-stjernene fikk den nakne sannhet kort tid før Oscar-festen...

OOPS: Artisten Nicki Minaj fikk mange amerikanske foreldre på nakken etter at toppen hennes gled ned under en opptreden på TV-programmet «Good Morning America». Foto: All Over Press
OOPS: Artisten Nicki Minaj fikk mange amerikanske foreldre på nakken etter at toppen hennes gled ned under en opptreden på TV-programmet «Good Morning America». Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Hele verden retter natt til mandag øynene mot Hollywood, hvor årets sterkeste skuespillerprestasjoner skal hedres.

Men allerede før de første statuettene deles ut, har nettstedet Mr. Skin delt ut utmerkelser til Hollywoods største stjerner av en en langt mer lettkledd variant, nemlig prisen for årets nakenscener på film og TV.

En av de som fikk mest oppmerksomhet er rapperen Nicki Minaj (30). Hun satte sinnene i kok hos mange TV-seere, da toppen hennes sviktet under en opptreden på frokost-TV i USA.

Ulykken førte til at hun vant prisen for «årets puppetabbe», mens Natalie Portmans dukkert i komedien «Your Highness» vant prisen for «årets tangascene».

At Portman senere har avslørt at det ikke var henne som kastet seg lettkledd i vannet, så ikke ut til å påvirke resultatet.

Se hele vinnerlisten hos Radaronline.com.

Serien «Game of thrones» - som her til lands sendes på NRK - vant prisen i den selvforklarende klassen «Breast TV show».

I motsetning til Oscarnatten, så er det imidlertid tvilsomt om noen av prisvinnerne vil møte opp for å motta prisene personlig...

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer