«Love Island» Norge:

Dette er årets «Love Island»-deltakere

Disse ti skal jakte på kjærligheten i Argentina denne vinteren.

VIL FINNE KJÆRLIGHETEN: Nå er det kjent hvem som er årets «Love Island»-deltakere. Foto: TV 2
VIL FINNE KJÆRLIGHETEN: Nå er det kjent hvem som er årets «Love Island»-deltakere. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert

Helt i begynnelsen av januar åpner TV 2 dørene til «Love Island» Norge, der unge, single mennesker skal bo sammen i en villa i Argentina, på jakt etter kjærligheten.

Det er Morten Hegseth (33) som skal lede programmet, der deltakerne gjennom åtte uker med konkurranser og dater vil lære hverandre å kjenne.

Til slutt er det seerne som avgjør hvilket par som fortjener seieren - og stikker av med pengepremien.

SNEAK PEAK: Se de første bildene av Morten Hegseth som programleder for «Love island på TV 2. Vis mer

Underveis i oppholdet vil det stadig dukke opp nye, single deltakere, men i første omgang er det ti mennesker som sjekker inn i villaen i Argentina.

Dette er årets ti første deltakere:

Ali Esmael (28)

28 år gamle Ali Esmael kommer fra Irak, men er oppvokst i Risør. I dag bor han i Oslo, der han jobber som eiendomsmegler i Privatmegleren.

Han beskriver seg selv som en sjarmerende fyr med glimt i øyet, som alltid har et smil på lur. Han har vært singel i halvannet år, og er klar på hva han ser etter hos en jente.

Ali Esmael. Foto: TV 2
Ali Esmael. Foto: TV 2 Vis mer

- Jeg ser etter ei som har glimt i øyet og utstråling. Det er viktig at hun har noe mellom ørene, personligheten er det som er avgjørende for om jeg vil innlede et forhold, sier han i pressemeldingen fra TV 2, og legger til at selv om han fort blir betatt, må det mer til for at det skal utvikle seg.

Eskild Magnussen (27)

MMA-utøveren Eskild Magnussen studerer til daglig journalistikk. Han kommer fra Oslo, der han også bor. Magnussen beskriver seg selv som en snill og hyggelig person, og avslører at han er myk på innsiden, selv om han kan se litt tøff ut.

Eskild Magnussen: Foto: TV 2
Eskild Magnussen: Foto: TV 2 Vis mer

I en potensiell partner ser han etter humor, selvironi og genuinitet - og ikke minst må hun være trygg på seg selv.

- Jeg ser ikke etter et spesielt utseende, heller at hun har en personlighet jeg liker og at jeg blir tiltrukket av energien hennes. Jeg er ikke opptatt av fitnessjenter, jeg setter mer pris på at det er noen som er litt motsatt av meg selv, kontraster er bra. Men det skader ikke med en bra rumpe, legger han til i pressemeldingen.

Iselin Nordøy (23)

Motekonsulenten Iselin Nordøy fra Ski er derimot blant dem som vedgår at hun faller lettere for en type utseende, nemlig blond og blålyd.

- Jeg faller først for utseende, og da liker jeg at guttene er høye og lyse i håret og har blå øyne. Gjerne litt trent, men trenger ikke være for mye.

Når hun først blir kjent med en gutt, er det imidlertid andre kvaliteter som veier tyngre.

Iselin Nordøy. Foto: TV 2
Iselin Nordøy. Foto: TV 2 Vis mer

- Når jeg blir kjent så er det viktige for meg at de er ærlige, lojale, får meg til å føle meg bra og kan betrygge meg når jeg trenger det, sånn at jeg ikke går og lager dumme scenarioer i hodet. Jeg trenger en person som vil mitt beste, sier hun i pressemeldingen.

Nordøy, som er bosatt i Oslo, beskriver seg selv som en sprudlende og skravlete person, men også som ambisiøs og bestemt, med meninger om det meste.

Johannes Klemp (27)

Juss-studenten Johannes Klemp er også blant dem som søker kjærligheten på «Love Island» denne vinteren.

Klemp, også han fra Oslo, innrømmer at han blir lett betatt, men ikke nødvendigvis like lett forelsket.

Johannes Klemp. Foto: TV 2
Johannes Klemp. Foto: TV 2 Vis mer

- For at jeg skal bli forelsket må det være en «top notch» dame. Jeg har det bra som singel, så da må jeg bli tatt med storm.

Det første han legger merke til hos en dame, er om hun har en fin, positiv energi, utstrålingen og smilet hennes. Skal hun kunne bli en partner, må hun videre være både snill, trofast og morsom, sier Klemp i pressemeldingen.

Kristoffer Neset (25)

Tømreren fra sørlandsbyen Arendal, oppgir nye utfordringer som en av grunnene til at han tok sjansen på å melde seg på «Love Island».

Neset beskriver seg selv som en kreativ og sprudlende person, som liker å finne på mye gøy. Han har to forhold bak seg, hvor det ene varte i fem år, men har nå vært singel et års tid.

Kristoffer Neset. Foto: TV 2
Kristoffer Neset. Foto: TV 2 Vis mer

Tømrerens drømmedate i programmet, innebærer enten en tur på stranda eller en tur i jungelen.

Mie Mack Cappelen (22)

22-år gamle Mie fra Høvik i Bærum, har jobbet for flere internasjonale organisasjoner, men studerer i dag Internasjonale studier.

Hun blir sjarmert av et pent smil, selvsikkerhet, ydmykhet og høflighet. Noe hun derimot ikke lar seg sjarmere av, er usikkerhet.

Mie Mack Cappelen. Foto: TV 2
Mie Mack Cappelen. Foto: TV 2 Vis mer

- Jeg liker at de viser hva de vil ha og hvem de er. Jeg liker heller ikke om han røyker, har piercinger eller bruker lengre tid på badet enn meg, kan hun avsløre i pressemeldingen.

Nathan «Nate» Kahungu (23)

- Jeg er slick, ass, haha! Det er en sånn «Fresh Prince of Bel Air»-vibe med meg, sier 23-år gamle «Nate» om sine flørte-egenskaper.

Nathan «Nate» Kahungu. Foto: TV 2
Nathan «Nate» Kahungu. Foto: TV 2 Vis mer

Han kommer opprinnelig fra Kongo, men er oppvokst i Sarpsborg. For tida bor 23-åringen i Oslo, hvor han jobber som opplæringsansvarlig på et kundesenter. I tillegg er han både låtskriver og musikkprodusent.

«Nate» kan avsløre at han gjerne faller for blondiner, men at han så langt ikke har hatt den beste statistikken med blondiner og derfor ikke utelukker noe helt annet, om sjansen skulle by seg.

Nora Haukland (22)

Haukland kommer fra Alta, men har bodd de siste fire åra på andre siden av kloden, i Australia, hvor hun har jobbet som både eiendomsmegler og modell.

Finnmarkingen beskriver seg selv som litt spirituell og driver mye med både yoga og meditasjon. Videre mener hun selv at hun er både snill og rettferdig, men at hun også kan finne på litt faenskap.

Nora Haukland. Foto: TV 2
Nora Haukland. Foto: TV 2 Vis mer

- Det er litt som om jeg har en engel på den ene skulderen, og en djevel på den andre. Men behandler du meg bra, behandler jeg deg bra!

I en potensiell partner er det følgende kvaliteter som er viktigst for Haukland, nemlig at han er lojal, jordnær og morsom.

- Jeg håper å finne en jeg får en umiddelbar connection med! Det er et stort pluss om han er høy og har brune øyne. En som har bein i nesa og gir meg litt å jobbe med. Jeg liker litt sterke personligheter, og en god humor er også utrolig viktig, sier Haukland til TV 2.

SINGEL: Rød Løpers supersingle reporter Thea Hope drar på «Love Island»-audition i håp om å få bli med på datingprogrammet. Video: Rød Løper Vis mer

Thammy Dias (28)

28-år gamle Dias er født i Brasil, men oppvokst i Vestfold, nærmere bestemt Larvik. Også hun beskriver seg som litt spirituell og jobber for tida som flammeblåser i Oslo.

- Jeg er laidback, morsom og spontan. Jeg elsker familien min og de er veldig viktige for meg, sier hun og fortsetter;

- Vennene mine ville nok beskrevet meg som positiv, morsom, litt gæren og spirituell. Jeg kjenner veldig på det med energier og er opptatt av horoskop.

Thammy Dias. Foto: TV 2
Thammy Dias. Foto: TV 2 Vis mer

Selv har hun har ikke vært forelsket på to år, men om hun først faller for noen, er Dias åpen for at det kan utvikle seg videre. Det håper hun i så fall blir en som tar henne med storm, og myker henne opp litt.

- Han må være høy, intelligent og få meg til å le. At han er morsom er veldig viktig for meg, sier Dias.

Oda Lindsetmo (22)

Oda Lindsetmo har vokst opp i Aure, Klæbu og Malvik, men bor for tida i Trondheim, hvor hun jobber som dørselger.

Når det kommer til deltakelsen på Love Island, er hun mest bekymret for at det skal bli drama rundt seg selv.

Oda Lindsetmo. Foto: TV 2
Oda Lindsetmo. Foto: TV 2 Vis mer

- Helt siden ungdomsskolen har det vært drama rundt meg med jenter, selv om jeg ikke vil det. I tillegg er jo de andre helt ukjente mennesker for meg, og har sikkert også sterke personligheter, så jeg er kanskje litt bekymret for at jeg skal bli ukomfortabel og at det ikke kommer helt fram hvem jeg er, sier hun til TV 2.

Hun beskriver seg selv som full av energi og ofte litt uten filter.

- For folk som ikke tåler det, kan det være irriterende, sier Lindsetmo.

Hun har fire forhold bak seg, men har nå vært singel i et halv år. Nå håper hun å finne en gutt som er kjekk, har en fin utstråling, og som er trygg på seg selv, sier hun, og legger til:

- Gjerne litt gal!

BLE KJÆRESTER PÅ TV: Andrea Sveinsdottir og Morten Dalhaug fant kjærligheten på «Love Island». Se og Hør har møtt det ferske paret. Reporter: Henriette Eilertsen Video: Helén Skogstad Vis mer

LES OGSÅ: «Love Island»-programleder trekker seg etter voldssiktelse

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer