Vinnere av Gullruten 2020:

Dette er årets Gullruten-vinnere

Flere nominerte kunne slippe jubelen løs.

ÅRETS TV-ØYEBLIKK: Jon Almaas sitt ulvekyss i 71 grader nord kjendis stakk av med prisen. Video: Rød Løper / Steffen Pettersen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Fredag kveld arrangeres årets Gullruten fra Clarion Hotel i Oslo. Prisutdelingen, som hyller tv-profiler, serier og bransjen, skulle i utgangspunktet ha vært avholdt i begynnelsen av mai, men slik ble det ikke.

Feires skal det likevel, og priser skal deles ut, men i år i en noe mindre skala enn slik man egentlig kjenner Gullruten. Coronarestriksjoner er iverksatt, og i salen sitter bare noen av de nominerte, før en ny pulje får plass når nye priser skal deles ut.

Det første programmet som kunne slippe jubelen løs var ingen ringere enn «71 grader nord, Norges tøffeste kjendis», som stakk av med prisen som beste konkurransedrevne reality.

Ulvekyss får toppscore

I takt med at både nye og gamle serier sendes på tv-ruta skapes det også en rekke minneverdige tv-øyeblikk. Det samme skjedde i år, men til slutt var det Jon Almaas som gikk til topps for sitt ulvekyss i «71 grader nord, Norges tøffeste kjendis».

Når Se og Hør spør hvordan kysset var på en skala fra en til ti, svarer Almaas:

- Det var en klar tier, tunga var lang, men luktfri, og det var fascinerende. Også var det dette lille momentet av frykt involvert, jeg fryktet jo at de skulle rive fjeset mitt av. Det satt en liten ekstra spiss på dette kysset.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer