Dette er årets «Ex on the Beach»-deltakere

- Jeg er «steinsyk» i hodet og har ingen hemninger, sier en av årets deltakere i skandaleserien.

LOVER DRAMA: Denne gjengen skal sørge for intriger, drama, sex og fanteri i tredje sesong av «Ex on the Beach». Fra venstre: Sandra Sophia Fjeldberg, Remi Amundø, Ariel Søyland, Håvard Skansgård, Linn Wøyen Lenes, Melina Johnsen, Øystein Paul Lihaug, Pernille Gagnås og John Sammol Kemi. Foto: Toke Mathias Riskjær / Dplay
LOVER DRAMA: Denne gjengen skal sørge for intriger, drama, sex og fanteri i tredje sesong av «Ex on the Beach». Fra venstre: Sandra Sophia Fjeldberg, Remi Amundø, Ariel Søyland, Håvard Skansgård, Linn Wøyen Lenes, Melina Johnsen, Øystein Paul Lihaug, Pernille Gagnås og John Sammol Kemi. Foto: Toke Mathias Riskjær / Dplay Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

BRASIL (Se og Hør): Tredje sesong av «Ex on the Beach» er på trappene, og premieren er nært forestående. I den forbindelse slippes nå de første deltakerne, som alle er fast bestemt på å overgå de to foregående sesongenes cast hva gjelder sex, fanteri og ablegøyer.

Nytt av året er at serien er spilt inn i Natal i Brasil, framfor eksotiske Mauritius. Det betyr også at de befinner seg i en ny villa i et nytt klima. Hva som skjer når deltakerne slippes løs i den, vites ikke, men før innsjekk kunne de fleste love gull, galskap og grønne skoger overfor Se og Hør

Se og Hør har allerede avslørt at «Ex on the Beach»-legende Melina Johnsen (23) gjør comeback, som en av de første ni deltakerne. Under kan du lese om de resterende åtte.

Her er årets «Ex on the Beach»-gutter:

REALITY-KLARE: Vårens «Ex on the beach»-gutter er her. Video: Rød Løper Vis mer

Øystein Paul Lihaug (22)

 • Bosted: Bergen
 • Yrke: Telefonselger og hjelpepleier
 • Instagram: @solbeer
RUMPEGUTT: Øystein Paul Lihaug er helt åpen om at han aller helst vil finne seg en jente med spretten stjert nede i Brasil. Foto: Toke Mathias Riskjær / Dplay
RUMPEGUTT: Øystein Paul Lihaug er helt åpen om at han aller helst vil finne seg en jente med spretten stjert nede i Brasil. Foto: Toke Mathias Riskjær / Dplay Vis mer

Det er ikke mangel på selvtillit hos denne 22-åringen. Lihaug er helt åpen om at han gleder seg stort til å se jentene han skal tilbringe den kommende tiden med. Det er særlig én kvalitet han håper det motsatte kjønn innehar.

- Jeg er en skikkelig rumpegutt. Pupper gir jeg faen i, det viktigste er at de har en fin stump. Jeg elsker rumpe skikkelig mye, liksom. «Sit on my face», sier han, og bryter ut i en brautende latterkule.

De siste årene har bergensere nærmest overtatt norske realityproduksjoner, men i årets startcast er Lihaug altså alene. Han kan derimot fortelle at han er god venn med realitybergensere som Adrian Sellevoll og Mario Riera, som er kjent fra «Ex on the Beach» og «Paradise Hotel».

- Men jeg er nok sykere enn dem. Det får dere nok seerne erfart. Jeg er «steinsyk» i hodet og har ingen hemninger. De forsvinner når jeg går fra jobb. Jeg bryr meg fint lite om hva andre tenker, sier han.

Selv om han satser stort på å bli influenser, Youtube-stjerne og det som er, har 22-åringen gjerne lyst til å fortsette som hjelpepleier.

- Jeg vil gjerne bli Europas største influenser, men jeg trives også veldig godt på dagsenteret. Man kan ikke spå fremtiden, men jeg ser for meg at jeg aldri kommer til å ha et normalt A4-liv, forklarer han.

Familie og venner hjemme tror Lihaug har reist til Spania for å være telefonselger, av alle ting. Han tror særlig faren blir nokså hissig når han får vite hva sønnen egentlig har takket ja til.

- Det går nok bra, altså. Jeg tipper vi er på talefot igjen på to-tre år, ler han.

Håvard Skansgård (24)

 • Bosted: Trondheim
 • Yrke: Elektriker og bartender
 • Instagram: @hskansgaard
BEVISST VALG: Håvard Skansgård valgte bort «Love Island» til fordel for «Ex on the Beach». Han vil nemlig ikke ha noe kjæreste. Foto: Toke Mathias Riskjær / Dplay
BEVISST VALG: Håvard Skansgård valgte bort «Love Island» til fordel for «Ex on the Beach». Han vil nemlig ikke ha noe kjæreste. Foto: Toke Mathias Riskjær / Dplay Vis mer

Denne 24-åringen hadde lyst på et eventyr, og var ikke vanskelig å be da han etter hvert fikk spørsmål om å være med i Discoverys hete reality. Det var derimot ikke gitt at det skulle bli slik. Før de meldte sin interesse, ville nemlig TV 2 gjerne ha han med i «Love Island».

- De hadde en castingrunde på baren jeg jobber på, og lurte på om jeg ville være med. Jeg var med i prosessen i noen runder, men takket til slutt nei. Jeg vil ikke finne kjærligheten, jeg skal bare ha det sykt artig, forteller han.

Dermed fristet heller konsekvensløs sjekking og festing i Brasil. Han har ingen planer om å sjokkere, og kommer ikke til «å ha sex bare for å ha sex», men har heller ikke pålagt seg selv strenge restriksjoner.

- Sex på tv sjokkerer ingen lenger, så det er ikke så farlig. Men altså; Hvis muligheten for en ny orgie inne på villaen byr seg, kan det hende jeg kaster meg inn. Jeg har egentlig ingen sperrer, og de som er der forsvinner med alkoholen.

Han har store forhåpninger til damene, og forteller at han, i motsetning til flere av de andre, har ekser han gjerne kunne ha møtt på stranda. Han hinter også om en tidligere kjendisflørt, uten at han ønsker å si så mye om det.

- Men jeg hooker nok opp med eksene mine om de kommer, det er uproblematisk, sier han.

John Sammol Kemi (24)

 • Bosted: Tromsø / Karasjok
 • Yrke: Student
 • Instagram: @johnsammol
- KJEKKESTE SAME: John Sammol Kemi er ikke beskjeden når han beskriver seg selv. Han mener det er synd at han ikke har vært på tv før nå. Foto: Toke Mathias Riskjær / Dplay
- KJEKKESTE SAME: John Sammol Kemi er ikke beskjeden når han beskriver seg selv. Han mener det er synd at han ikke har vært på tv før nå. Foto: Toke Mathias Riskjær / Dplay Vis mer

- Jeg er Norges kjekkeste same, og en av de første fullblodssamene noensinne i norsk reality. Jeg skaper historie med det, og det kan godt hende at det som skjer i villaen også blir historisk, sier 24-åringen lite beskjedent.

Han forteller at han har planer om å by stort på seg selv, og at han tidvis kan oppfattes som eplekjekk. Han kan trolig provosere andre, men har likevel ikke planer om å gå på kompromiss med seg selv av den grunn.

- Det er en skam for Norge at jeg ikke har vært på tv før. Dere bør glede dere. Jeg blir faktisk gjenkjent allerede, på festivaler og sånt, selv om jeg aldri har vært med på noe. Kanskje de kjenner meg igjen fra Instagram? Jeg skiller meg I hvert fall ut, forklarer han.

24-åringen er ikke fremmed for å ha sex på tv, og kaller seg med glede en «fuckboy» - for det mener han at alle som har meldt seg på noe slik er uansett.

Han håper jentene er spennende, og sier han ikke legger seg så mye oppi hva de eventuelt har endret på utseendemessig. Han har nemlig selv gjennomgått enkelte forandringer.

- Jeg fikset tennene i Tyrkia nylig, og fikk satt inn porselenstenner. Jeg valgte de hviteste av de hvite, så gliset mitt er det bare å bemerke seg, sier han og ler.

Remi Amundø (26)

 • Bosted: Sunndalsøra
 • Yrke: Prosessoperatør
 • Instagram: @remamu
DRØYHET: Remi Amundø sier at han gjerne kan være med på å toppe sekskanten fra første sesong. Foto: Toke Mathias Riskjær / Dplay
DRØYHET: Remi Amundø sier at han gjerne kan være med på å toppe sekskanten fra første sesong. Foto: Toke Mathias Riskjær / Dplay Vis mer

Han er eldst av årets gutter, og kanskje den mest konvensjonelle av dem. Amundø hevder å leve et nokså normalt A4-liv med hus og hund, men da han ble oppsøkt av produksjonen, valgte han å takke ja. Det til tross for at han ikke har sett en eneste episode av serien.

- Jeg aner ikke hva jeg går til. Jeg har hørt at man får melding på en pad, at det blir paraplydrinker og puling. Jeg har sagt at jeg ikke skal ha sex på tv, men det kan jo hende jeg lyver litt. Vi får se hva som skjer, sier 26-åringen.

Han er klar på at personlighet er det viktigste hos det motsatte kjønn, og er veldig bastant på at hun må være snill. Det er han nemlig selv. Han beskriver seg også som en omsorgsperson. Likevel er det ikke til å stikke under stol at det kan skje ting på skjermen han ikke kommer til å være stolt av.

SEKSKANT: Realityprogrammet «Ex on the beach» sørger for å leve opp til skandalestempelet når fem jenter hopper til køys med én gutt. For drøy kost? Døm selv. Video: TVNorge / Discovery. Les hele saken her: https://goo.gl/KAiYHg Vis mer

- Hvis det var sekskant i første sesong, får vi kjøre på med sjukant i år, da. Den drar jeg lett i gang. Men blir det ikke noe på meg, kan det hende jeg må ta meg en skikkelig «blodrunk», ler han.

Familie og venner tror han her på PT-kurs i Bali under innspillingsperioden. Han tror derimot ikke de blir særlig sjokkerte når han avslører at han faktisk har vært med på landets mest kontroversielle realityprogram.

Her er årets «Ex on the Beach»-jenter:

VÅRENS «EXER»: Vi har møtt vårens «Ex on the beach»-jenter. Video: Rød Løper Vis mer

Sandra Sophia Fjeldberg (20)

 • Bosted: Askim
 • Yrke: Butikkmedarbeider
 • Instagram: @sandrafjeldberg
FESTJENTE: Sandra Sophia Fjeldberg sier at hun elsker å feste, og at det har vært hovedmotivasjonen hennes for å reise ned. Foto: Toke Mathias Riskjær / Dplay
FESTJENTE: Sandra Sophia Fjeldberg sier at hun elsker å feste, og at det har vært hovedmotivasjonen hennes for å reise ned. Foto: Toke Mathias Riskjær / Dplay Vis mer

Denne 20-åringen beskriver seg selv som «veldig morsom», og bruker gjerne fritiden si på å feste i Oslo. Hun bor for tiden i Askim, men kan gjerne se for seg å flytte til hovedstaden - der hun kjenner flere likesinnede som også har frekventert diverse realityserier de siste årene.

- Men jeg har aldri «hooket opp» med en realitydeltaker. Det skjer vel først nå, ler hun.

Fjeldberg sier hun kan oppfattes som litt frekk, og at det ofte kan være grunnmuren for bygging av drama i en slik situasjon som dette. Ellers har hun planer om å være seg selv de klassiske «110 prosentene».

SUGEJOBB: Det nærmer seg slutten inne på «Ex on the Beach», men de holder ikke tilbake av den grunn. Nå forteller Lars Petter om en ny opplevelse da han og Andreas kom ekstra tett på hverandre. Reporter: Thea Hope. Video: Julie Easter/Dplay/Rød Løper Vis mer

- Jeg kommer til å feste hardt. Hvem sier nei til en ferie i 30 grader, liksom? Det eneste jeg kommer til å si nei til er bodyshots fra puppene til noen. Det kan man fint legge igjen i 2002.

Hvem av eksene hennes som eventuelt kommer inn, gir hun blanke i. Hun forteller at hun ikke har noe usagt med noen av dem, og at det nok bare blir «hei og ha det» og de brått spankulerer ned stranda.

- Så jeg håper de har funnet noen ordentlige gutter til meg. Det skal mye til å nå opp til min standard, og jeg tar ikke hva som helst. Jeg mister også fort interessen, så vi får se. Jeg er hovedsakelig her for å feste, forklarer Fjeldberg.

Ariel Søyland (27)

 • Bosted: London og Sortland
 • Yrke: Modell
 • Instagram: @arielsoylandos
- I FENGSEL: Ariel Søyland er et kjent ansikt for mange realityfans. Nå gjør hun et etterlengtet comeback. Foto: Toke Mathias Riskjær / Dplay
- I FENGSEL: Ariel Søyland er et kjent ansikt for mange realityfans. Nå gjør hun et etterlengtet comeback. Foto: Toke Mathias Riskjær / Dplay Vis mer

Denne nordlendingen er ikke noe nytt ansikt for realityfansen, og allerede i 2013 gjorde hun seg godt bemerket i «Paradise Hotel». Hun var også forlovet med «Ex on the Beach»-deltaker Daniel Louis Olsson for flere år siden.

Det har derimot gått flere år siden vi hørte fra Søyland sist. Hvorfor gjør hun realitycomeback nå?

- Jeg har jo blitt en god del år eldre siden sist, og har forandret meg. Jeg er ikke en annen person, men jeg har blitt mer voksen og erfart mer. Jeg er veldig «never say never», og tok derfor muligheten når jeg fikk den nå, sier hun.

TILBAKE: Melina Johnsen er med på den tredje sesongen av «Ex on the beach». Video: Dplay/Rød Løper Vis mer

Til venner har hun sagt at hun er i fengsel, men nå finner de altså ut at hun egentlig gjør realitycomeback. Modellkarrieren i London, der hun bor til vanlig, er derfor skrinlagt midlertidig. Hun håper derimot at deltakelsen kan gi karrieren, som består av frilansoppdrag som å være «babe» i musikkvideoer, kan få en ny vår.

- Nye følgere betyr mer jobb og mer penger for meg. Jeg er nok en av de eldste som er med, men det går nok bra. Jeg vet heldigvis hvordan det er på en sånn produksjon, og jeg vet at man kommer ut av bobla en gang.

Hun legger ikke skjul på at hun gleder seg til å møte guttene, og håper de er gøyale og kjekke. Om eksforloveden, som altså var med i forrige sesong av serien, dukker opp, vet hun ikke hvordan hun vil reagere.

- Vi er verken bestevenner eller fiender. Vi har ikke hatt noe med hverandre å gjøre på flere år. Jeg fridde jo til ham en gang i tiden, så det blir kanskje litt rart, sier hun.

Linn Wøyen Lenes (20)

 • Bosted: Oslo og Horten
 • Yrke: Miljøarbeider
 • Instagram: @linnwoyenlenes
KLAR FOR EN «PAPI»: Linn Wøyen Lenes sier hun ofte velger venner framfor gutter, men at alt kan endre seg dersom en «papi» dukker opp på stranda. Foto: Toke Mathias Riskjær / Dplay
KLAR FOR EN «PAPI»: Linn Wøyen Lenes sier hun ofte velger venner framfor gutter, men at alt kan endre seg dersom en «papi» dukker opp på stranda. Foto: Toke Mathias Riskjær / Dplay Vis mer

20-åringen fra Vestfold tror hun kan bli en av de mest irriterende deltakerne i år. Hun er nemlig et morgenmenneske, og sprudler av energi på morgenkvisten - fyllesyk eller ei. Ser man bort fra akkurat det, håper hun på å bli godt likt.

- Jeg er egentlig veldig snill og glad, og kommer overens med alle. Jeg håper jo egentlig at jeg blir tatt best imot av jentene. «Hoes before bros», og den regla der. Men - hvis han er en skikkelig «papi» må jeg tenke meg om to ganger, sier hun, uten å spesifisere hva en «papi» er.

Hun kan derimot avsløre at hun er guttegal, og er veldig fascinert av det motsatte kjønn. Ikke at hun diskriminerer - Wøyen Lenes er også åpen for jenter.

BLIR FORELDRE: «Paradise Hotel» og «Ex on the Beach»-profilen Synøve Rex venter barn med samboeren Sander. Video: Rød Løper Vis mer

- Men målet mitt er ikke å ligge med flest. Skjer det, så skjer det. Sex er helt naturlig, og man skal ikke se bort fra at den rette personen med glimt i øyet får meg på kroken, sier hun, og fortsetter:

- Likevel er det ikke sjokkfaktor jeg skal bruke for å bli værende. Jeg har noen planer om ting jeg skal finne på, men det får dere ikke vite. Jeg er jævlig morsom, så det kan hende det har med humor å gjøre, sier hun og ler.

Mens andre har store mål om å bli influenser etter endt innspilling, har Horten-kvinnen planer om å ta en videreutdanning som miljøarbeider. «Jeg er ennå ung», slår hun fast, og det passet derfor bra med en tur til Brasil først.

Pernille Gagnås (21)

 • Bosted: Oslo og Fredrikstad
 • Yrke: Barista
 • Instagram: @pernillegagnas
HEIET FRAM: Pernille Gagnås' foreldre var overraskende positive til at hun nå skulle være med i «Ex on the Beach». Foto: Toke Mathias Riskjær / Dplay
HEIET FRAM: Pernille Gagnås' foreldre var overraskende positive til at hun nå skulle være med i «Ex on the Beach». Foto: Toke Mathias Riskjær / Dplay Vis mer

- Pappa jublet da jeg sa jeg skulle være med. Mamma var litt mer skeptisk, men er nå med på laget. De sier at jeg kan gjøre hva jeg vil, og det er jo «superchill», sier 21-åringen begeistret.

Hun tror derimot ikke det blir så mye drama fra hennes side inne i villaen, for hun beskriver seg selv som en person som ikke bryr seg om stort. Hun blander seg ikke inn i noe unødvendig, og er ikke sjalu.

- Jeg tviler sterkt på at jeg blir forelsket der inne, og av den grunn blir jeg nok heller ikke sjalu eller sint på noe. Jeg er med for eventyret sin del, og vil gjerne bli godt kjent med alle. Jeg tar nok fort plassen som hun morsomme og «laidbacke», forklarer hun.

DRAMA: Mens vi venter på ny sesong av «Ex on the beach» her til lands, koser vi oss med våre venner i Sverige. Og sesong 7 av skandaleserien leverer fra første stund. Video: Dplay/ Rød Løper Vis mer

Til venner har hun sagt at hun jobber med podkast i Hellas, noe hun tror flere kjøper. Derfor er hun nokså sikker på at folk vil la seg overraske av at hun har sagt ja til å være med i et realityprogram.

- Jeg er ingen typisk realityjente. Jeg synes det er møkk kjedelig å sminke meg, og gjør det maks to ganger i uka. Ser man bort fra at jeg har fikset litt på leppene, noe jeg gjorde for to år siden, er jeg nokså ordinær og «chill».

LES OGSÅ: - Hun kommer til å vinne

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer