«Ex on the Beach» sesong to:

Dette er årets «Ex on the Beach»-deltakere

Her er nordmennene som skal sjekke på stranden.

NYE REALITYSTJERNER: Åtte nordmenn blir til høsten aktuelle i andre sesong av «Ex on the Beach». I år har produksjonen også bestemt seg for å gjennomføre en ny tvist. Foto: Toke Mathias Riskjær / Discovery
NYE REALITYSTJERNER: Åtte nordmenn blir til høsten aktuelle i andre sesong av «Ex on the Beach». I år har produksjonen også bestemt seg for å gjennomføre en ny tvist. Foto: Toke Mathias Riskjær / Discovery Vis mer

MAURITIUS (Se og Hør): I fjor sørget Discovery-produksjonen «Ex on the Beach» for utallige overskrifter her til lands. Serien bød på festing, høylytt krangling, sex og store mengder med utilslørt hud, og ble en umiddelbar suksess.

I januar landet åtte nye nordmenn på den afrikanske øya Mauritius, i håp om å gjenskape fjorårets suksess. Det ble gjort klinkende klart for fjorårets deltakere at de må være spennende, drøye og dramatiske om de skulle få bli værende inne i villaen.

Årets hoveddeltakere, fire gutter og fire jenter, lover derfor drama, flørting og fylla av nye dimensjoner. Denne gangen er det også en ørliten tvist med i bildet.

Se og Hør presenterer årets «Ex on the Beach»-deltakere:

Guttene

HER ER DEM: Årets Ex on the beach-gutter er klare og de lover ville tilstander på Mauritius. Vis mer

Andreas Østerøy (22)

Fra: Bekkestø, Lillesand.
Jobber som: Modell.
Følgere på Instagram: 7900.

22 år gamle Andreas Østerøy fra Sørlandet har mange likhetstrekk med de andre mannlige deltakere, som solbrun hud, fokus på kropp og utseende, og et stort engasjement for festing. På et område skiller han seg derimot betraktelig ut.

Han er nemlig «Ex on the Beach» sin første homofile deltaker.

MODELL: Andreas Østerøy jobber til vanlig som modell. Foto: Toke Mathias Riskjær / Discovery
MODELL: Andreas Østerøy jobber til vanlig som modell. Foto: Toke Mathias Riskjær / Discovery Vis mer

- Det skal bli så mye analsex og oralsex at du blir dritlei av å se på homoporno, fordi dette blir bedre. Dette blir norsk tv-historie, sier han til Se og Hør.

Østerøy bor i Oslo og jobber til vanlig som modell. Han meldte seg på for å få en «sinnssyk opplevelse», med «gutter, sol, alkohol og sex». Sistnevnte tema er han ikke beskjeden når han prater om.

- Jeg ble så kåt da jeg våknet, så nå er jeg gira på å starte. Jeg trodde jeg skulle ha vært tilfredsstilt etter å ha vært i Norge, men nei. Jeg er klar for flere gutter. Jeg liker å være litt hore, og på fest er jeg glad i å kline, gi lapdancer og å ta bodyshots, ler han.

TVIST: Andreas Østerøy blir realityseriens første homofile deltaker. Foto: Ruben Pedersen
TVIST: Andreas Østerøy blir realityseriens første homofile deltaker. Foto: Ruben Pedersen Vis mer

Han er overbevist om at alle kommer til å elske ham. 22-åringen bugner av selvtillit, og tror alt vil gå fint for seg inne i villaen - uavhengig av hvilke ekser som kommer inn.

- Jeg leverte en liste med 25 navn til produksjonen. Blowjobs teller jo, sant?, ler han, og fortsetter:

- Av dem er det noen jeg absolutt ikke vil se komme nedover stranden der. Vi får håpe på det beste.

Ulrik Giske (27)

Fra: Giske, «en øy ti minutter utenfor Ålesund».
Jobber som: Salgskonsulent og brannmann.
Følgere på Instagram: 1200.

- Jeg ser på dette som mitt livs eventyr og som noe jeg bare får opplevd en gang, liksom. Jeg er veldig gira liksom, 100 prosent, liksom. Helt sjukt gira, liksom.

TRENT: Ulrik Giske legger ikke skjul på at det blir mange timer på treningssenteret hver uke. Foto: Toke Mathias Riskjær / Discovery
TRENT: Ulrik Giske legger ikke skjul på at det blir mange timer på treningssenteret hver uke. Foto: Toke Mathias Riskjær / Discovery Vis mer

27 år gamle Ulrik Giske fra, vel, Giske, legger på ingen måte skjul på at han gleder seg stort til deltakelsen i skandalerealityen. Han har satt tilværelsen som brannmann og salgskonsulent på pause i noen måneder nå, til fordel for sjekking og fest i Afrika.

- Jeg har ikke noe problem med å ha sex på tv. Jeg har fått beskjed hjemmefra om at de ikke foretrekker at jeg gjør det, men jeg kan ikke la det stoppe meg. De som kjenner meg best kommer ikke til å bli sjokkert, liksom.

Giske kom for en stund siden ut av et tre år langt forhold, men innrømmer at det har blitt noen «flings, damer og one night stands, liksom». Lista over ekser han leverte var derfor nokså lang, med 50 jenter. Det er derimot de nye jentene han ønsker å holde øynene åpne for.

- Jeg er sjukt spent på damene, liksom. De må være litt katt, hund og sebra - altså søt, snill og sexy, liksom, humrer han, og fortsetter:

BRANNMANN: Ulrik Giske er klar for fyll og fanteri i Afrika. Foto: Ruben Pedersen
BRANNMANN: Ulrik Giske er klar for fyll og fanteri i Afrika. Foto: Ruben Pedersen Vis mer

- Jeg liker saftige rumper, det er helt perfekt. Men den må være naturlig. Jeg kunne aldri blitt sammen med en plastic fantastic-jente. Eller, det er skummelt å si, for det kan hende, men jeg liker at genetikken er bra. Personlighet er også viktig.

Richard Liedhom (33)

Fra: Majorstuen, Oslo.
Jobber som: Markedsfører.
Følgere på Instagram: 280.

33-åringen fra Oslo er årets desidert eldste deltaker, men han tror ikke det kommer til å påvirke sjansene hans. Richard Liedholm tror derimot at det kan fungere som en styrke.

HEADHUNTET: Richard Liedholm ble spurt om å være med etter at produksjonen fant Instagram-kontoen hans. Foto: Toke Mathias Riskjær / Discovery
HEADHUNTET: Richard Liedholm ble spurt om å være med etter at produksjonen fant Instagram-kontoen hans. Foto: Toke Mathias Riskjær / Discovery Vis mer

- Jeg har levd et liv, og er en eventyrlig gutt med masse erfaring. Jeg har vært heldig nok til å oppleve mye av det jeg vil her i livet, og «Ex on the Beach» blir nok en ting å krysse av på bucketlisten, sier han.

I kontrast til flere andre deltakere, meldte ikke 33-åringen seg på selv.

- Jeg ble faktisk headhuntet på Instagram. Jeg er kanskje ikke den som er mest aktiv der, men jeg er i det miljøet og har den livsstilen som trengs. Jeg kjenner blant annet et par av dem som var med i fjor. Castingfolkene kan ha sett meg på fester med dem, forklarer han.

Han lover å levere god tv fra villaen på Mauritius, og er ikke redd for å ha sex på tv. Selv ikke om en av de rundt 30 menneskene han skrev opp som eksene sine dukker opp.

ELDST: Richard Liedholm er årets eldste deltaker, men tror det bare er en fordel for ham. Foto: Ruben Pedersen
ELDST: Richard Liedholm er årets eldste deltaker, men tror det bare er en fordel for ham. Foto: Ruben Pedersen Vis mer

- Jeg tar alt på strak arm, og skal være meg selv 100 prosent der inne. Den eneste forskjellen på dette og livet mitt hjemme er at flere kommer til å se det.

Henrik Grønvik (21)

Fra: Trondheim.
Jobber som: Butikkmedarbeider, «men er mer på trening enn på jobb, liksom».
Følgere på Instagram: 1100.

Det første som slår en når man møter trønderen Henrik Grønvik (21) fra Trondheim, er at kroppen hans ikke har kommet gratis. Han anslår at han trener fire til seks ganger i uka, når han ikke jobber for faren på Clas Ohlson.

BLE MELDT PÅ: En kamerat meldte Henrik Grønvik på programmet. Foto: Toke Mathias Riskjær / Discovery
BLE MELDT PÅ: En kamerat meldte Henrik Grønvik på programmet. Foto: Toke Mathias Riskjær / Discovery Vis mer

Nå er han klar for nye eventyr, etter at en kamerat meldte ham på.

- Han mente jeg passet bra til det her, og det startet egentlig som en vits, men jeg fant ut at det kanskje passet bedre enn jeg trodde. og nå er jeg jo her, ler han.

21-åringen har «formelt sett» ikke mange ekser, men har levert en liste med flere navn til produksjonen. Han håper å møte ei jente med glimt i øyet i villaen.

SJARMERENDE: Henrik Grønvik vil ha ei jente med sjarm, utstråling og bra rumpe. Foto: Ruben Pedersen
SJARMERENDE: Henrik Grønvik vil ha ei jente med sjarm, utstråling og bra rumpe. Foto: Ruben Pedersen Vis mer

- Min type jente må ha utstråling, sjarm og bør aller helst være veltrent. Bra rumpe er fint, mens fine pupper bare er et pluss. Jeg har mye humor og sjarm, og har godt drag på damene, ler han.

Jentene:

HER ER DEM: Dette er årets Ex on the beach-jenter. De er ville, vakre og klare for å lage et skikkelig spetakkel på Mauritius. Vis mer

Therese Pedersen (21)

Fra: Orkanger, Trøndelag.
Jobber som: Hudpleier på Flatåsen.
Følgere på Instagram: 4600.

Denne trønderen valgte å forlate bartebyen til fordel for Mauiritus for å få oppleve noe helt nytt. Etter å ha jobbet uten stopp siden 2015, bestemte hun seg nå for at det endelig var på tide å ta skrittet. Om hun klarer å holde seg på beina, gjenstår derimot å se. Hun er nemlig veldig klumsete.

NOE NYTT: Therese Pedersen ville ha et avbrekk fra jobbhverdagen, og satte kursen mot Afrika. Foto: Toke Mathias Riskjær / Discovery
NOE NYTT: Therese Pedersen ville ha et avbrekk fra jobbhverdagen, og satte kursen mot Afrika. Foto: Toke Mathias Riskjær / Discovery Vis mer

- Jeg satt meg på en kaktus under intervjuet, og presterte å få pigger i rumpa. Jeg satser på at det er noe bedre å sette seg på inne i villaen, humrer Pedersen, men hun refererer ikke til det mannlige kjønnsorgan:

- Jeg har ikke tenkt til å ha sex på tv. Det er jo som en partytur, men nei, jeg skal klare å holde meg. Jeg elsker å være singel, og kommer nok ikke herfra med noe kjæreste, ler hun.

Av fjorårets deltakere sammenligner hun seg med Sandra Clausen, som «var snill, gjorde som hun ville, men at det ikke vart no' dårlig stæmning, sjø». Hun regner med at det blir udramatisk om det dukker opp ekser hun kunne vært foruten.

PARTYTUR: Therese Pedersen har ikke planer om å ha sex på tv, og ser på opplevelsen som en fest. Foto: Ruben Pedersen
PARTYTUR: Therese Pedersen har ikke planer om å ha sex på tv, og ser på opplevelsen som en fest. Foto: Ruben Pedersen Vis mer

- Det er enkelte ekser jeg ikke vil møte, men jeg er ikke redd for at noen skal komme. Det blir vel god stemning uansett. Jeg har faktisk skrevet ned alle eksene mine og levert det til Discovery, og det er et par gutter der som jeg tror kan ha meldt seg på ... Nei, uff, vi får se, sier hun.

Johanne Nordeng Aasgaard (24)

Fra: Trondheim.
Jobber som: Bartender og servitør.
Følgere på Instagram: 7500.

- Jeg kan være skikkelig snill, men jeg kan også være skikkelig bitch. Det kommer an på dagsformen.

- FORVENTER KRITIKK: Johanne Nordeng Aasgaard forventer å utmerke seg inne i villaen. Foto: Toke Mathias Riskjær / Discovery
- FORVENTER KRITIKK: Johanne Nordeng Aasgaard forventer å utmerke seg inne i villaen. Foto: Toke Mathias Riskjær / Discovery Vis mer

Årets andre kvinnelige trønder er Johanne Nordeng Aasgaard, som etter mange år i restaurantbransjen ser for seg å gjøre noe nytt. Det kan «Ex on the Beach» være et springbrett for. Hun skyr ingen midler:

- Mamma var litt lei seg, men det går bra nå. Hun var redd for at jeg skulle gjøre noe dumt. Det kan fort skje at jeg har sex på tv, det er jeg ikke redd for. Jeg har hatt trekanter flere ganger, for eksempel. Jeg er klar for alt, sier hun, men legger til at det egentlig kommer helt an på guttene:

- Det er nok ingen der som kommer til å treffe mine standarder. Drømmegutten er to meter høy, svær, muskuløs, har mørkt hår og blå øyne.

KAN VÆRE BITCH: Johanne Nordeng Aasgaard kan være både snill og bitchy. Foto: Ruben Pedersen
KAN VÆRE BITCH: Johanne Nordeng Aasgaard kan være både snill og bitchy. Foto: Ruben Pedersen Vis mer

24-åringen sier at hun kommer til å spille på kroppen sin inne i villaen, noe som «pleier å fungere godt». Personligheten kan også komme til nytte.

- Jeg minner om hun Elin i den svenske versjonen. Hvis jeg må velge en norsk en, så er det Melina kanskje. Jeg er ikke så frekk i kjeften, men jeg er litt drama queen. Det kan bli problematisk der inne, ler hun, og fortsetter:

- Jeg forventer å få kritikk.

Victoria Øren Hammer (21)

Fra: Årdal.
Jobber som: Bartender.
Følgere på Instagram: 1900.

21-åringen bestemte seg for å bytte ut bygda med Oslo, der hun nå jobber som bartender. At hun nå står på en strand i Afrika, hører tilfeldighetene til.

UT AV BYGDA: Victoria Hammer forlot Årdal til fordel for Oslo. Nå har hun reist til Afrika, for å være med i realityserien. Foto: Toke Mathias Riskjær / Discovery
UT AV BYGDA: Victoria Hammer forlot Årdal til fordel for Oslo. Nå har hun reist til Afrika, for å være med i realityserien. Foto: Toke Mathias Riskjær / Discovery Vis mer

- Produksjonen fant meg på Nox (utestedet i Oslo) i fjor, men da følte jeg meg ikke klar. Men nå er jeg det, og da kjører vi på med sesong to. Jeg har vokst mye på et år. Jeg var litt introvert før, men føler jeg har blomstret, sier hun.

Selv om hun nå går en spennende tid i møte i villaen, er hun ikke i tvil om hva hun gleder seg aller mest til der nede.

- Jeg vil helst unngå å ha sex på tv, men så ser man de deilige guttene der, og da ... Ja, jeg får bare prøve å holde meg så lenge jeg kan, ler hun, og fortsetter:

- Jeg faller for menn som er mørke, gjerne litt utenlandske , med blågrønne øyne og store, saftige lepper. Da får du meg. Jeg liker gutter som tar vare på damene sine. Jeg er veldig kjærestejente, så jeg håper jeg møter noen jeg «viber» med.

HEADHUNTET: VIctoria Hammer ble spurt om å være med i fjor. Nå følte hun seg endelig klar. Foto: Ruben Pedersen
HEADHUNTET: VIctoria Hammer ble spurt om å være med i fjor. Nå følte hun seg endelig klar. Foto: Ruben Pedersen Vis mer

For å sjarmere planlegger hun å bruke dialekten sin, som har vist seg å funke tidligere. Dessuten mener hun at hun ofte får en klar rolle i gjengen, som kan vise seg å være fordelaktig.

- Jeg blir nok den som kan spre mye glede og få andre til å le. Jeg er gira på fest, og deler ut shots til alle. Men jeg tror den serien her kan få frem de verste følelsene i meg.

Siv Meyer

Fra: Stavanger, men bor i Lillehammer.
Jobber som: Jusstudent.
Følgere på Instagram: 4500.

Stavangerjenta Siv Meyer har byttet ut vestlandet med Lillehammer, der hun for tida studerer jus. Hun ønsker å vise at man kan være smart og samtidig være deltaker i et realityprogram.

INGEN GRENSER: Siv Meyer legger ikke skjul på at det trolig blir sex inne i villaen. Foto: Toke Mathias Riskjær / Discovery
INGEN GRENSER: Siv Meyer legger ikke skjul på at det trolig blir sex inne i villaen. Foto: Toke Mathias Riskjær / Discovery Vis mer

- Jeg er jusstudent på tredjeåret, fordi jeg mener at «rett skal være rett» og fordi jeg vil jobbe med mennesker. Folk ser nok meg og tenker at jeg er en blond bimbo, men jeg er mye mer enn bare det, og føler at jeg kan bevise det i denne serien, sier hun.

Mens flere av årets deltakere har meldt seg på selv, ble Meyer headhuntet. Hun måtte ikke tenke lenge før hun bestemte seg for å si ja til utfordringen. Hun er ikke sikker på hvordan hun vil bli oppfattet av de andre der inne.

- Hvis noen går over mine grenser kan jeg være bitch og dramatisk. Jeg er ganske «extra», og jeg liker jo oppmerksomhet, men om noen prøver seg på en eks jeg liker ... Da får dere vente å se, det kan bli drama, ler hun.

ADVOKAT: Siv Meyer vil vise at hun er mer enn bare utseendet sitt. Foto: Ruben Pedersen
ADVOKAT: Siv Meyer vil vise at hun er mer enn bare utseendet sitt. Foto: Ruben Pedersen Vis mer

Hun benekter ikke mulig tv-sex, og tror ikke det vil by på noen problemer i framtida.

- Alle har sex, liksom, det er jo ikke så ille å ha det på tv. De filmer jo ikke selve akten uansett. Foreldrene mine vet at jeg har sex, ler hun.

LES OGSÅ: Stjernens åpne forhold gikk i vasken