«Hver gang vi møtes»:

Dette er årets deltakere

Nå er deltakerne for årets «Hver gang vi møtes»-sesong klare.

FOLKEKJÆR: I år skal blant annet Bjørn Eidsvåg være med på det populære programmet. Foto: Gitte Johannessen/NTB
FOLKEKJÆR: I år skal blant annet Bjørn Eidsvåg være med på det populære programmet. Foto: Gitte Johannessen/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I år som i fjor skal «Hver gang vi møtes» spilles inn på Kjerringøy i Nordland. Mandag starter innspillingen av programmet, som skal sendes på tv senere i høst.

I år er det en god blanding av folkjære artister og nyere stjerner som skal hylle hverandres låter, og blant de deltakende er Bjørn Eidsvåg, Karoline Krüger og Ingebjørg Bratland.

Freddy Kalas, Kristian Kristensen, Isah og Emma Steinbakken skal også være med og vise fram sine musikalske talenter.

- Utfyller hverandre

Lørdag avslørte TV 2 hvilke sangtalent som skal være gjester i programmet.

RØRT: Da Maj Britt Andersen skulle hylles under «Hver gang vi møtes» ble hun rørt av Andreas «TIX» Haukland sin opptreden. Bilder med tillatelse fra TV 2. Vis mer

- Både i sjanger, alder og personlighet er jeg sikker på at denne gjengen kommer til å utfylle hverandre på aller beste vis. Og samtidig kommer de til å skape ny norsk musikk som kommer til å leve i generasjoner, sier programredaktør Kathrine Haldorsen i TV 2 om den kommende sesongen.

Bjørn Eidsvåg (68) er klar for å delta i sesongen, og det er liten tvil at han gjennom sin lange og imponerende karriere har fanget hjertene til det norske folk.

Kristian Kristensen (30) skal også være med på eventyret. Han slo gjennom da han klatret helt til topps i Årets Urørt på NRK P3 i 2015, og med sin helt unike stemme har han oppnådd stor suksess.

Nykommeren Emma Steinbakken (19) slo gjennom i 2018, da hun ga ut sin første singel «Not gonna cry». Noen måneder senere sto hun på scena på by:Larm, der hun vekket interessen i resten av verden.

TÅREVÅTT: Det blir for mye for Tshawe Baqwa når Silya Nymoen og Felipe «Fela» Orellana fremfører sin hyllest i fredagens «Hver gang vi møtes». Vis mer

Kritikerrost

Prisbelønnet komponist og musikalsk teaterartist Karoline Krüger (52) har den siste tida gjort stor suksess på teaterscena i blant annet «Chess» og «Mamma Mia». I tillegg til å ha gitt ut sju soloalbum og medvirket på mange fler, har albumene «De to Stemmer» og «Labyrinter» blitt nominert til Spellemann.

Festmusikk-kongen Fredrik Auke (32), bedre kjent som Freddy Kalas, er også klar for sangprogrammet. Det var i 2014 med sangen «Pinne for Landet» som musikk-karrieren startet for alvor, og siden den gang har han pumpet ut flertalls listetoppere.

Sangfuglen Ingebjørg Bratland (32) har vunnet utallige priser i sin karriere. Hun debuterte blant annet sammen med Odd Nordstoga i det kritikerroste prosjektet «Heimfrå» i 2013.

Sist, men ikke minst, skal Hiphop og R&B-stjernen Isah (23) ta med seg talentene sine til Kjerringøy. Rapperen slo gjennom med singelen «Hallo» i 2019, og på kort tid har Kaleb Isaac Ghebreiesus, som han egentlig heter, klartet seg opp på de norske hitlistene.

STRAKS KLARE: Straks er høstens vakreste eventyr i gang, og gjengen kjenner på nervene nå. Foto: Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: Ikke skjedd på seks år

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer