«Paradise Hotel»:

Dette er årets deltakere

Gamle kjenninger, ekser og lillebrødre. Disse sjekker inn på «Paradise Hotel» til høsten.

HØSTSESONG: Det er klart for enda en sesong av Paradise hotel, og vi har hilst på årets deltakere. Video: Rød løper/Viaplay Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Til høsten sparkes i gang en ny sesong av skandale-realityen «Paradise Hotel». Tradisjonen tro sjekker elleve deltakere inn på det beryktede luksushotellet i Mexico - der de skal feste, flørte og krangle om en plass i finalen - der en premie på én halv million kroner står på spill.

HØSTENS GJENG: Programleder Triana Iglesias poserer sammen med årets «Paradise Hotel»-deltakere. Foto: Roy Darvik / NENT
HØSTENS GJENG: Programleder Triana Iglesias poserer sammen med årets «Paradise Hotel»-deltakere. Foto: Roy Darvik / NENT Vis mer

Denne sesongens «Paradise Hotel»-cast består både av kjente og ukjente fjes. Her kan du bli bedre kjent med dem:

ÅPNER OPP: Andreas «Tix» Haukeland åpner seg om kjærlighetserklæringen han skrev til Marthe Brenne. Video: Thea Hope / Reporter: Kine Falch Vis mer

Lillebroren til TIX

Mange husker nok Andreas «TIX» Haukelands (27) overraskende innsjekk på skandalehotellet i 2019. Det ble et heller kortvarig opphold, og han røk ut som førstemann.

Muligens har lillebroren Mathias Haukeland (24) bedre hell når han sjekker inn på «Paradise Hotel» til høsten. 24-åringen er fra Bærum, og er i dag bosatt i Oslo. I likhet med sin kjente storebror, jobber også «Haukeland junior» med å lage russelåter.

LILLEBROR: Mathias Haukeland blir å se i høstens sesong av «Paradise Hotel». Foto: Roy Darvik / NENT
LILLEBROR: Mathias Haukeland blir å se i høstens sesong av «Paradise Hotel». Foto: Roy Darvik / NENT Vis mer

Men det stopper ikke der. TIX sin ekskjæreste, Ine Marlen Mausethagen (24) sjekker også inn på skandalehotellet denne høsten. Hun kjente riktignok ikke til at eksens lillebror også skulle delta.

Mausethagen er fra Stange, og bor i Drammen.

EKSEN: Ine Marlen Mausethagen visste ikke at lillebroren til eksen TIX også skulle være med i årets «Paradise Hotel». Foto: Roy Darvik / NENT
EKSEN: Ine Marlen Mausethagen visste ikke at lillebroren til eksen TIX også skulle være med i årets «Paradise Hotel». Foto: Roy Darvik / NENT Vis mer

Kjent fra «SKAM»

Helt ukjent er heller ikke Mohamed «Simo» Elh'babi (22), som også sjekker inn på det skandaleomsuste hotellet i år. 22-åringen var nemlig å se i den fjerde og siste sesongen av seerfavoritten «SKAM», der han spilte broren til hovedpersonen «Sana».

22-åringen deltok også i Karpe Diems konsertfilm «Adjø Montebello» fra 2017. Elh'babi er fra Oslo, der han også bor til daglig.

KJENT ANSIKT: Mohamed «Simo» Elh'babi spilte i «SKAM». Nå sjekker han inn på «Paradise Hotel». Foto: Roy Darvik / NENT
KJENT ANSIKT: Mohamed «Simo» Elh'babi spilte i «SKAM». Nå sjekker han inn på «Paradise Hotel». Foto: Roy Darvik / NENT Vis mer

Reality-profiler

Årets «Paradise»-gjeng består også av en rekke personer som har erfaring med reality-TV fra før, blant dem svenske Adrian Montin (26). Han har vært å se i den svenske utgaven av både «Paradise Hotel» og «Ex on The Beach». Han er fra Göteborg, og skal nå altså bryne seg på en gjeng med nordmenn i årets sesong.

SVENSK: Svenske Adrian Montin er klar for enda mer reality-TV. Foto: Roy Darvik / NENT
SVENSK: Svenske Adrian Montin er klar for enda mer reality-TV. Foto: Roy Darvik / NENT Vis mer

Montin er imidlertid ikke den eneste av årets deltakere som har bakgrunn fra «Ex on The Beach». Det har også Cecilie Andrea Røising (23), som deltok i den første norske sesongen av skandaleprogrammet.

Siden den gang har Røising også vært å se i «71 grader nord».

ERFAREN REALITY-DELTAKER: Cecilie Andrea Røising fra Sarpsborg har tidligere vært med i «Ex on The Beach». Foto: Roy Darvik / NENT
ERFAREN REALITY-DELTAKER: Cecilie Andrea Røising fra Sarpsborg har tidligere vært med i «Ex on The Beach». Foto: Roy Darvik / NENT Vis mer

Gjør comeback

Den tidligere «Paradise Hotel»-vinneren Eileen Eriksen (27) gjør comeback i år. Hun stakk av med seieren i 2016, da hun og partneren Øystein Myhren Storaa delte pengene i finalen.

TILBAKE: Eileen Eriksen stakk av med seieren i 2016. Nå skal hun prøve seg igjen. Foto: Roy Darvik / NENT
TILBAKE: Eileen Eriksen stakk av med seieren i 2016. Nå skal hun prøve seg igjen. Foto: Roy Darvik / NENT Vis mer

Nå skal 27-åringen altså nok en gang kjempe om den gjeve pengepremien.

Maria Moen Nordli (27) er også et navn å merke seg i år. Hun sjekker nemlig også inn på hotellet, og har tidligere vært å se i dating-programmet «Cash/Date», samt deltatt i «Idol».

Hun er fra Asker, og bor i Oslo.

KLAR FOR REALITY: Maria Moen Nordli deltar i årets sesong. Foto: Roy Darvik / NENT
KLAR FOR REALITY: Maria Moen Nordli deltar i årets sesong. Foto: Roy Darvik / NENT Vis mer

Fotomodell

20 år gamle Leni Banel Aw Hagerup er også en av årets «Paradise-Hotel»-deltakere. Hun er modell, og har jobbet både i Barcelona og London.

MODELL: Leni Banel Aw Hagerup jobber som modell. Foto: Roy Darvik / NENT
MODELL: Leni Banel Aw Hagerup jobber som modell. Foto: Roy Darvik / NENT Vis mer
SKAL PÅ TV: 21 år gamle Amalie Paulsen fra Fredrikstad. Foto: Roy Darvik / NENT
SKAL PÅ TV: 21 år gamle Amalie Paulsen fra Fredrikstad. Foto: Roy Darvik / NENT Vis mer
SKAL KONKURRERE: Johannes Magnussen (23) fra Melbu. Foto: Roy Darvik / NENT
SKAL KONKURRERE: Johannes Magnussen (23) fra Melbu. Foto: Roy Darvik / NENT Vis mer

Amalie Paulsen (21) fra Fredrikstad deltar også i år. Det samme gjør Johannes Magnussen (23) fra Melbu, som til daglig studerer i Tromsø.

SKANDALEREALITY: Marcus Tannum Løken blir å se på TV i år. Foto: Roy Darvik / NENT
SKANDALEREALITY: Marcus Tannum Løken blir å se på TV i år. Foto: Roy Darvik / NENT Vis mer

Marcus Tannum Løken (23) sjekker også inn på skandalehotellet i Mexico. Tannum Løken er fra Oslo, men bor i Kristiansand.

«Paradise Hotel» har premiere 17. august på Viaplay og Viafree.

LES OGSÅ: Flytur skaper full forvirring

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer