Dette er årets deltakere

«Paradise Hotel»

Dette er årets deltakere

Elleve «Paradise Hotel»-deltakere er på plass i Mexico for å utkjempe vårens realitykrig.

Publisert
Sist oppdatert

Det er duket for knallhard reality-konkurranse når både «Ex on the Beach» og «Paradise Hotel» kommer på skjermen denne våren. Sistnevnte teller med dette sin tolvte sesong, og markerer dusinet med en rekke endringer.

Blant annet byr TV3 på to sesonger dette året, og korter samtidig ned antall episoder per sesong. Konseptet er likevel det samme gamle, og elleve deltakere skal på luksushotellet i Mexico feste, flørte og fighte om en plass i finalen hvor 500 000 kroner står på spill.

SNART NY SESONG: Produksjonen har gjort en rekke endringer i forbindelse med ny sesong av «Paradise Hotel». Video: Thea Hope / Reporter og edit: Kine Falch Vis mer

Se og Hør møtte alle deltakerne da de sjekket inn på hotellet i januar. Under kan du bli kjent med dem:

Even Langås Kvam (21)

 • Bosted: Trondheim
 • Yrke: Arbeidsledig
 • Instagram: @evenkvam
<strong>DYR LIVSSTIL:</strong> Even Langås Kvam forteller at familien sponser hans svindyre livsstil. Foto: Roy Darvik/TV3
DYR LIVSSTIL: Even Langås Kvam forteller at familien sponser hans svindyre livsstil. Foto: Roy Darvik/TV3 Vis mer

Even beskriver seg selv som en livsnyter som selv gjør akkurat det han har lyst til. Han har for tiden ingen jobb, men fyller dagene med «fest, lek og moro med gutta».

– Jeg er en laidback type som liker å ta en drink i baren. Damene kommer som oftest og setter seg i fanget mitt, så jeg slipper å være den typen som jakter, lyder hans beskrivelse av seg selv på byen.

21-åringen legger ikke skjul på at han har en kostbar livsstil, til tross for at det ikke kommer noen lønning inn på kontoen hver måned. Han har blant annet med seg en morgenkåpe til en verdi av 6000 kroner og tøfler til den nette sum av tre lapper, ifølge ham selv.

– Penger har aldri vært noe problem i min familie. Kanskje jeg får litt spons her og der, sier han.

Den rykende ferske reality-deltakeren mener han ikke har problemer med å få oppmerksomhet fra damene, og at hans beste egenskap er hvordan han selv fremstiller seg for det motsatte kjønn.

– Jeg går veldig hardt ut, jeg liker å by på meg selv når det gjelder damer. Jeg propper dem fulle av komplimenter, og overdriver gjerne. Jeg liker å ha blikkontakt når jeg snakker til dem, da lar dem seg tenne med én gang, påstår han.

Det er også taktikken hans inne på hotellet – han forteller at planen er å manipulere partneren sin med komplimenter. I en eventuell finale er han klar på én ting.

– Den kulen skal pulveriseres!

Ida Johansen Aaserud (21)

 • Bosted: Gran
 • Yrke: Vippetekniker
 • Instagram: @iidajohansen
<strong>FORHOLDSJENTE:</strong> Ida Johansen Aaserud foretrekker forhold framfor flørt. Foto: Roy Darvik/TV3
FORHOLDSJENTE: Ida Johansen Aaserud foretrekker forhold framfor flørt. Foto: Roy Darvik/TV3 Vis mer

Hverdagen til Ida inneholder mye festing, og hun er ikke fremmed for en real runde på dansegulvet – en egenskap hun tar med seg inn på luksushotellet i Mexico.

Det har hun sin families fulle støtt i, forklarer hun.

– De er alle glade på mine vegne og unner meg det.

Drømmemannen hennes er høy og mørk og tar godt vare på sitt eget utseende. Hun forteller selv at hun likevel oftest ender opp med blonde gutter, og understreker at hun mest av alt faller for personlighet. På hotellet håper hun på en tillitsfull partner, som vet å gi henne plass.

– Det må være en som drar meg opp og ikke ned. Og gir meg fred når jeg trenger det – jeg orker ikke folk som er «too much» hele tiden, sier 21-åringen.

Kjærligheten er hun imidlertid ikke på jakt etter, og heller ikke hjemme er hun særlig på sjekker'n.

– Jeg synes det er litt skummelt å dra på date. Jeg har Tinder, men drar ikke på dates. Jeg møter som regel guttene ute på byen, også tar vi det derfra. Jeg er veldig forholdsjente. Jeg har hatt mange kjærester og er ikke en som ligger rundt, bemerker hun.

Martin Heier (22)

 • Bosted: Gran
 • Yrke: Flymekaniker
 • Instagram: @martin_heier
<strong>DRØMMER OM ROCKESTJERNELIVET:</strong> Martin Heier mener selv han er en «idiot på fylla», men håper på karrieremuligheter etter «Paradise Hotel». Foto: Roy Darvik/TV3
DRØMMER OM ROCKESTJERNELIVET: Martin Heier mener selv han er en «idiot på fylla», men håper på karrieremuligheter etter «Paradise Hotel». Foto: Roy Darvik/TV3 Vis mer

Martin er en livlig kar som vet å spre energi rundt seg. Selv beskriver han en hverdag hvor han «jobber, styrer, herjer, fester og har det gøy». Han mener folk som møter ham på byen får sjokk når han forteller at han jobber som flymekaniker, etter som han ifølge sine egne ord er «helt idiot på fylla».

Inne på hotellet håper han på en partner som er lik ham selv.

– Hun må være helt med hele tiden. Vi skal kødde, ha det lættis, knulle og herje. Det håper jeg, det er drømmen. Så vinner vi hele dritten, så kaster jeg kulen på slutten, sier han etterfulgt av et latterbrøl.

KJENDISFLØRT: Tidligere «Paradise hotel»-deltaker Sofie Karlstad flørter åpenlyst med «Broiler»-Mikkel på bildedelingstjenesten Instagram. Nå har en ny detalj fått romanseryktene til å eskalere. Vis mer

Familien hans skal ha blitt sjokkert da han annonserte at han skulle være med på realityserien.

– Søsteren min er litt flau, men jeg gir faen. Foreldrene mine støtter meg i alt jeg gjør, og de ba meg kose meg, sier han.

Etter deltakelsen håper han dørene åpner seg for spennende muligheter.

– Jeg håper jeg blir noe etterpå og ikke forsvinner ut i det blå. Jeg håper på litt berømmelse så jeg kan leve litt rockestjernelivet. Litt følgere på Instagram, slik at jeg kan lage en serie eller et klesmerke eller noe, drømmer han.

Jenny Hagen (22)

 • Bosted: Bergen
 • Yrke: Student – markedsføring
 • Instagram: @jennynhagen
<strong>INGEN DRAMAQUEEN:</strong> Jenny Hagen (22) holder seg langt unna drama, og håper på god stemning inne på hotellet. Foto: Roy Darvik/TV3
INGEN DRAMAQUEEN: Jenny Hagen (22) holder seg langt unna drama, og håper på god stemning inne på hotellet. Foto: Roy Darvik/TV3 Vis mer

Ingen realityserie uten bergensere, og Jenny er klar for å representere regnbyen i tropene. Hun fyller fritiden med reising og sosiale sammenkomster, og beskriver seg selv som «morsom og glad».

– Jeg er åpen for å finne kjærligheten, men jeg tror ikke det kommer til å skje. Jeg tror ikke drømmegutten min melder seg på «Paradise Hotel», mener hun, og følger opp:

– Drømmegutten min er en ordentlig gutt som er søt og snill. Han har et pent fjes, en trent kropp og litt babyfjes – det liker jeg.

På guttefronten er hun imidlertid passiv, og holder seg i stor grad unna dating.

– Jeg er veldig kjedelig der. Jeg kan få litt oppmerksomhet ja, men jeg er veldig god på å avvise. Det er dem som sjekker opp meg, og ikke omvendt, sier hun.

Hun tror hun kommer til å komme godt overens med de andre deltakerne.

– Jeg har veldig sjeldent fiender. Jeg liker ikke drama – det er jeg ikke ofte involvert i.

22-åringen har meldt seg på programmet for opplevelsen, men legger ikke skjul på at hun gjerne skulle fått muligheten til å leve av å dokumentere reising på sosiale medier.

Emil Wille Gramstad (20)

 • Bosted: Sandnes
 • Yrke: Student – økonomi og forretningsjuss
 • Instagram: @emilwille
<strong>DRØMMER OM LIVSPARTNER:</strong> Emil Wille Gramstad (20) drømmer om et kjærlighetsliv som hentet fra en romantisk film. Foto: Roy Darvik/TV3
DRØMMER OM LIVSPARTNER: Emil Wille Gramstad (20) drømmer om et kjærlighetsliv som hentet fra en romantisk film. Foto: Roy Darvik/TV3 Vis mer

Den unge, ambisiøse vestlendingen ser på «Paradise Hotel»-deltakelsen som en god mulighet til å åpne dører for fremtiden.

– Drømmejobben er å lage merkevare av mitt egen navn – å starte en business og bli min egen sjef, sier han.

Han slår imidlertid fast at det ikke er hovedmotivasjonen bak deltakelsen.

– Hadde det ikke vært en premiepott hadde jeg aldri vært med.

Hverdagen fyller han med fotball, friidrett, klær og mote. Han er ganske klar på at han ikke vil ha sex inne på hotellet, med forbehold:

– Vi er alle mennesker med behov. Det er lenge å være i Mexico uten å ligge. Man vet aldri hva som skjer når man får alkohol i blodet. Men jeg har sagt til mine nærmeste at jeg ikke skal ha sex, det ønsker jeg ikke på en nasjonal tv-kanal.

Drømmedama er gjerne litt eldre, og aller helst svensk. 20-åringen har imidlertid aldri vært i et forhold, og når han først finner den rette vil han at det skal vare livet ut.

– Jeg vil gifte meg med henne, jeg har ikke lyst til å skille meg eller slå opp. Jeg ønsker meg et kjærlighetsliv som fra en romantisk film. Det høres litt tåpelig ut, det er kanskje ikke så klassisk for en 20-åring å si, ler han.

BLIR FORELDRE: «Paradise Hotel» og «Ex on the Beach»-profilen Synøve Rex venter barn med samboeren Sander. Video: Rød Løper Vis mer

– Jeg er relativt kresen, det er jeg. Jeg har ikke funnet henne ennå. Inne på hotellet håper jeg på en partner som er oppegående, som sprer mye glede, smiler mye og er enkel å være rundt, åpen og lojal, og viser at hun vil være med meg, sier han.

Sania Smestad (24)

 • Bosted: Bjørkelangen
 • Yrke: Frisør
 • Instagram: @lasania.aa
<strong>KLAR FOR EROTIKK:</strong> Sania Smestad (24) har ingen motforestillinger til sex på tv. Foto. Roy Darvik/TV3
KLAR FOR EROTIKK: Sania Smestad (24) har ingen motforestillinger til sex på tv. Foto. Roy Darvik/TV3 Vis mer

Frisøren fra Viken har stor tro på at hun kommer til å imponere på dansegulvet inne på hotellet. Hun bruker nemlig mye av fritiden sin på å svinge seg.

– Jeg har drevet med poledans i rundt fire år. Jeg vant en konkurranse i desember, men jeg har litt angst under konkurranse, så det er mest for trening og gøy, forteller hun.

Hun er en av få deltakere som ikke har bestemt seg for sølibat under oppholdet, og utelukker ikke en runde under lakenet dersom muligheten skulle by seg.

– Folk kommer til å dømme meg uansett hva jeg gjør der inne. Jeg gidder ikke å begrense meg bare fordi noen andre mener noe. Jeg tenker at jeg får lov til å gjøre det som gjør meg glad – hvis jeg vil ha sex på tv, så har jeg sex på tv, sier hun bestemt.

Det blir i så fall ikke med en muskelbunt av en fyr. Eller nødvendigvis en fyr i det hele tatt, ettersom 24-åringen er bifil.

– Jeg liker ikke store gutter med så mye muskler, jeg liker litt sånn spinkle gutter, det er dritrart. I jentegården liker jeg guttete klær. Jeg faller for sjarmerende, fine smil på begge kjønn. Jeg faller veldig for personlighet, det har sykt mye å si. Hvis det kommer inn en gutt som ser fantastisk ut, men er dritcocky – bye bitch, gidder ikke.

Tobias Tehrani (22)

 • Bosted: Fredrikstad
 • Yrke: Personlig trener
 • Instagram: @tobias.tehrani
<strong>GLAD I JENTER:</strong> Tobias Tehrani (22) har ofte en dame i armkroken, selv om de byttes ut titt og ofte. Foto: Roy Darvik/TV3
GLAD I JENTER: Tobias Tehrani (22) har ofte en dame i armkroken, selv om de byttes ut titt og ofte. Foto: Roy Darvik/TV3 Vis mer

Tobias har en tydelig plan for lengst mulig opphold på «Paradise Hotel».

– Jeg skal gjøre valg som er best for gruppen i starten. Står du i finalen er det viktig å være godt likt. Deretter skal jeg tenke på meg selv, forteller han.

Om premiepotten skulle havne i hans egen lomme går pengene med til reise og leilighet. Om det i tillegg skulle vanke berømmelse og økning hva gjelder følgere i sosiale medier, ser han på det som en bonus.

– Jeg er her for å ha det kult. Det er en ekstrem opplevelse i seg selv. Men det er ikke sånn at jeg gjør det for kjendislivet og for følgere, understreker han.

Utseendemessig rangerer han seg selv som en syver, på spørsmål fra Se og Hørs utsendte. Kjærlighetslivet er aktivt, kan han melde om, til tross for at det sjelden varer lenge med samme dame.

– Det er alltid koselig å ha noen å være med, det er ikke så lang pause mellom hver. Men jeg er ikke noen douchebag, det vil jeg ikke si. Men det er kanskje flere som blir skuffet når de ser meg på «Paradise Hotel», sier han lattermildt.

Drømmedama beskriver han som naturlig, uten mye sminke og inngrep.

Hanna Holterman Semb (21)

 • Bosted: Tromsø
 • Yrke: Selger
 • Instagram: @hannaasemb
<strong>TRENGTE AVBREKK:</strong> Hanna Holterman Semb (21) visste ikke hva hun ville i livet, derfor ble «Paradise Hotel» en perfekt mulighet. Foto: Roy Darvik/TV3
TRENGTE AVBREKK: Hanna Holterman Semb (21) visste ikke hva hun ville i livet, derfor ble «Paradise Hotel» en perfekt mulighet. Foto: Roy Darvik/TV3 Vis mer

Nordlendingen med hele tre jobber innen varehandel, og et nordnorsk mesterskap i slalåm under beltet, bruker store deler av fritiden på treningssenteret. Reality-programmet meldte hun seg på sammen med venninner etter fjorårets finale, og det hele var egentlig ment som en spøk.

– Da jeg ble ringt ble jeg sjokkert og overrasket. Det har vært mye forberedelser, masse klær og sminke som måtte handles. Jeg skal jo være borte fra jobb over en lengre periode – så det er utgifter som må styres med, forteller hun.

Den treningsglade jenta forteller at deltakelsen ble et perfekt avbrekk fra hverdagen.

– Jeg er med først og fremst for opplevelsen. Ferie i Mexico, å bli kjent med nye folk – gjøre noe helt nytt. Jeg var på en plass i livet hvor jeg ikke visste helt hva jeg skulle gjøre, forklarer hun.

21-åringen beskriver seg selv som livlig og med mye energi.

– Jeg prater generelt mye og er artig å være sammen med.

Axel Kleivane (20)

 • Bosted: Bergen
 • Yrke: Student – markedsøkonomi
 • Instagram: @axelkleivane
<strong>SØKER BLONDINE:</strong> Ifølge Axel Kleivane har blondine den beste auraen. Foto: Roy Darvik/TV3
SØKER BLONDINE: Ifølge Axel Kleivane har blondine den beste auraen. Foto: Roy Darvik/TV3 Vis mer

Oslo-gutten, som har blitt bergensboer i forbindelse med studiene, liker å fylle dagene med vektløfting og sosiale aktiviteter.

– Jeg liker å menge meg med andre, dra ut i ny og ne – slik ungdommen gjør nå for tiden, forteller han.

Han har lovet familien at sex foregår av skjermen, og har derfor ingen planer om seksuelle aktiviteter inne på hotellet.

– Det blir å straffe meg selv hva gjelder videre muligheter i livet. Det er greit å delta i programmet, det ødelegger ikke noe, men jeg kommer ikke til å ha sex, slår han fast.

Drømmedama har han et tydelig bilde av. Brunettene har dessverre ikke en sjanse hos denne 20-åringen.

– Det er litt teit å basere jenter på hårfargen, men blondiner har en helt annen utstråling og sjarm, som jeg pleier å gå for. Det er en helt annen aura med dem, beklager, sier han til Se og Hørs utsendte brunette.

– Søt, snill og humor er det viktigste. I en partner ser jeg etter en som er god og flink med andre mennesker.

Yasmine San Miguel Moussaoui (21)

 • Bosted: Fredrikstad
 • Yrke: Flyvertinne
 • Instagram: @yasminesanmiguel
<strong>POSITIV RESPONS:</strong> Yasmine Moussaoui (21) ble annonsert som deltaker for to måneder siden. Foto: Roy Darvik/TV3
POSITIV RESPONS: Yasmine Moussaoui (21) ble annonsert som deltaker for to måneder siden. Foto: Roy Darvik/TV3 Vis mer

Den franskspanske flyvertinnen beskriver seg selv som en «jentejente» som elsker klær og sminke. Av talenter kan hun skilte med fem års erfaring fra basketballbanen – til tross for at hun nå har lagt opp.

– Jeg var litt sporty før, men nå kalte byen, forteller hun.

At hun skulle være med i realityprogrammet ble kjent allerede i desember, og Yasmine forteller at hun utelukkende har fått positive reaksjoner.

– Det var veldig mange som ble overrasket, men det har bare vært «heia deg», «dette kommer til å gå bra» og «dritkult at du har kommet med».

Hun går ikke på kompromiss når det gjelder drømmemannen – han skal ha hele pakka.

– Man blir ofte tiltrukket av utseende, og så blir man fanget av personligheten. Jeg blir tiltrukket av gutter med brunt hår, som er omsorgsfulle, snille, morsomme og ydmyke. Jeg håper partneren min har litt mellom ørene og ikke er så altfor barnslig. En chill type man kan snakke om alt og ingenting med. Han kan ikke være selvhøytidelig, jeg takler ikke det, sier hun bestemt.

På fest er hun den som svinger seg på dansegulvet eller slår av en prat ved baren. Drama holder hun på milevis avstand.

– Jeg var på russebuss hvor det var mye jentedrama. Jeg ble veldig herdet, og har lært meg å velge mine kamper – jeg går ikke inn i noe med mindre jeg må, sier hun.

Karl Fredrik Førli (20)

 • Bosted: Larvik
 • Yrke: Sosiale medier
 • Instagram: @karlfredrikf
<strong>VENTER PÅ DEN RETTE:</strong> Karl Fredrik Førli (20) vil heller ha én dame, enn mange. Foto: Roy Darvik/TV3
VENTER PÅ DEN RETTE: Karl Fredrik Førli (20) vil heller ha én dame, enn mange. Foto: Roy Darvik/TV3 Vis mer

TikTokeren har allerede massevis av følgere i sosiale medier, noe som gjør at han kan leve av videosnutter. Med deltakelsen håper han at berømmelsen kan utvide seg ytterligere.

– Jeg vil at folk skal vite hvem jeg er – jeg vil ha flere følgere og en fanbase jeg kan bruke dersom jeg skal gjøre noe annet i livet, forteller han.

20-åringen har lovet bort opptil tusen kroner til flere dersom han har sex inne på hotellet, og han mener selv at han hadde blitt ruinert dersom han bryter løftet. Han har likevel opplevd støtte på hjemmefronten over deltakelsen.

– Familien var veldig støttende og kunne se det for seg – jeg har alltid gjort crazy ting. Så får vi se hvordan jeg gjør det, men jeg tror ikke de tenker at jeg skal gjøre masse dumt på tv.

BLIR FORELDRE: «Paradise Hotel» og «Ex on the Beach»-profilen Synøve Rex venter barn med samboeren Sander. Video: Rød Løper Vis mer

Når det kommer til drømmedama har han ikke dårlig tid, og han har vært singel i tre år.

– Jeg er ikke så veldig på forholdsfronten, jeg venter på den rette. Jeg gidder ikke å ligge rundt med masse folk, jeg venter heller på én jeg kan ligge med hele tiden, sier han og ler.

LES OGSÅ: «Paradise Hotel» 2019 - slik har det gått med deltakerne

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer