«Paradise Hotel»

Dette er årets deltakere

Elleve «Paradise Hotel»-deltakere er på plass i Mexico for å utkjempe vårens realitykrig.

Dette er årets deltakere
Publisert
Sist oppdatert

Det er duket for knallhard reality-konkurranse når både «Ex on the Beach» og «Paradise Hotel» kommer på skjermen denne våren. Sistnevnte teller med dette sin tolvte sesong, og markerer dusinet med en rekke endringer.

Blant annet byr TV3 på to sesonger dette året, og korter samtidig ned antall episoder per sesong. Konseptet er likevel det samme gamle, og elleve deltakere skal på luksushotellet i Mexico feste, flørte og fighte om en plass i finalen hvor 500 000 kroner står på spill.

Se og Hør møtte alle deltakerne da de sjekket inn på hotellet i januar. Under kan du bli kjent med dem:

Even Langås Kvam (21)

Bosted: TrondheimYrke: ArbeidsledigInstagram: @evenkvam

Even beskriver seg selv som en livsnyter som selv gjør akkurat det han har lyst til. Han har for tiden ingen jobb, men fyller dagene med «fest, lek og moro med gutta».

– Jeg er en laidback type som liker å ta en drink i baren. Damene kommer som oftest og setter seg i fanget mitt, så jeg slipper å være den typen som jakter, lyder hans beskrivelse av seg selv på byen.

21-åringen legger ikke skjul på at han har en kostbar livsstil, til tross for at det ikke kommer noen lønning inn på kontoen hver måned. Han har blant annet med seg en morgenkåpe til en verdi av 6000 kroner og tøfler til den nette sum av tre lapper, ifølge ham selv.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer