LIVREDD: Hvis Angelinas advokater ikke klarer å stoppe den avslørende boka frykter 33-åringen at hun mister Brad for alltid. Foto: All Over Press
LIVREDD: Hvis Angelinas advokater ikke klarer å stoppe den avslørende boka frykter 33-åringen at hun mister Brad for alltid. Foto: All Over Press Vis mer

- Dette er Angies verste mareritt

- Det kommer til å bli en av de saftigste bøkene som noen gang er skrevet.

Publisert
LOS ANGELES (Seher.no): I syv år jobbet Mickey Brett (52) som Angelina Jolies (33) personlige livvakt og fortrolige venn.

Men et par år etter at hun møtte Brad Pitt (45) tok vennskapet deres brått slutt, og Mickey fikk sparken. Nå kan det se ut som om han får sin ultimate hevn.

In Touch Weekly avslører nemlig nå at 52-åringen skriver en bok om tiden han jobbet for familien, og han sitter på alle Angelinas mørkeste hemmeligheter som kan få fatale konsekvenser for hennes lykkelige familieliv.

- Mickey vet alt om Angie. Det kommer til å bli en av de saftigste bøkene som noen gang er skrevet, avslører en kilde nær den tidligere livvakten.

Boka vil blant annet inneholde alle de skitne detaljene om hvordan Angelina og Brad ble sammen mens han fremdeles var gift med Jennifer Aniston.

"Tomb Raider"-stjernen skal ha vunnet Brads gunst ved å gå med på hva enn han måtte ønske i senga.

- Hun tok del i alle sexfantasiene han hadde. De kjøpte sexleketøy, pisker og kledde seg opp i latex, forteller kilden til bladet.

Men de mest sjokkerende avsløringene i boka er definitivt påstandene om at Angelina skal ha vært utro mot Brad flere ganger i løpet av forholdet deres.

I tillegg til å ha hatt gjenntatte intime møter med en mann, skal hun også ha truffet en kvinnelig popstjerne ved en rekke anledninger.

- Mickey satte opp minst 20 hemmelige møter for Angie med henne på forskjellige hotell mens Brad jobbet, og han hjalp henne alltid med dekkhistorier slik at hun ikke skulle bli fersket, forteller kilden ifølge In Touch. 

- Dette er Angelinas verste mareritt. Hun trodde hun kunne stole på at Mickey ville holde tett. Nå frykter hun Brad vil forlate henne når finner ut av hva hun har gjort, avslutter kilden.

LES OGSÅ: Jennifer banker opp Brad

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer