Bradley Cooper:

Dette er alle kvinnene Hollywood-stjernen har datet

Sjarmøren Bradley Cooper har kapret hjertet til en rekke kjente kvinner opp gjennom årene.

STORSJARMØR: Hollywood-stjernen Bradley Cooper har kapret hjertet til en rekke kjente ansikter opp gjennom årene. Skuespiller Jennifer Aniston, Zoë Saldaña og Suki Waterhouse er bare noen av dem. Foto: NTB Scanpix
STORSJARMØR: Hollywood-stjernen Bradley Cooper har kapret hjertet til en rekke kjente ansikter opp gjennom årene. Skuespiller Jennifer Aniston, Zoë Saldaña og Suki Waterhouse er bare noen av dem. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I begynnelsen av juni kom nyheten om at skuespiller Bradley Cooper (44) og modellkjæresten, Irina Shayk (33), hadde gått hver til sitt etter fire år sammen. Nyheten, som fortsatt ingen av dem har kommentert offentlig, kom etter flere måneder med spekulasjoner.

Før Bradley møtte Irina, var han imidlertid i flere romantiske relasjoner med andre stjerner. Her er en samling av alle kvinnene Hollywood-stjernen har datet opp gjennom årenes løp.

Jennifer Esposito

I 2006 dukket 44-åringen opp på Golden Globe-utdelingen med skuespilleren Jennifer Esposito (46). Dette var duoens debut på den røde løperen.

I oktober 2006, etter å ha vært kjærester i ett år, avslørte Jennifer og Bradley at de hadde forlovet seg. Kun to måneder senere giftet paret seg i et intimt bryllup i Sør-Frankrike.

Lykken ble dessverre kortvarig, da Jennifer søkte om skilsmisse bare fire måneder etter at paret hadde gitt hverandre sitt ja.

Coopers talsmann uttalte den gang at skilsmissen var gjensidig, og at de hadde vært separert en god stund før nyheten nådde internasjonale medier, ifølge People.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer