Bradley Cooper:

Dette er alle kvinnene Hollywood-stjernen har datet

Sjarmøren Bradley Cooper har kapret hjertet til en rekke kjente kvinner opp gjennom årene.

STORSJARMØR: Hollywood-stjernen Bradley Cooper har kapret hjertet til en rekke kjente ansikter opp gjennom årene. Skuespiller Jennifer Aniston, Zoë Saldaña og Suki Waterhouse er bare noen av dem. Foto: NTB Scanpix
STORSJARMØR: Hollywood-stjernen Bradley Cooper har kapret hjertet til en rekke kjente ansikter opp gjennom årene. Skuespiller Jennifer Aniston, Zoë Saldaña og Suki Waterhouse er bare noen av dem. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I begynnelsen av juni kom nyheten om at skuespiller Bradley Cooper (44) og modellkjæresten, Irina Shayk (33), hadde gått hver til sitt etter fire år sammen. Nyheten, som fortsatt ingen av dem har kommentert offentlig, kom etter flere måneder med spekulasjoner.

Før Bradley møtte Irina, var han imidlertid i flere romantiske relasjoner med andre stjerner. Her er en samling av alle kvinnene Hollywood-stjernen har datet opp gjennom årenes løp.

Jennifer Esposito

I 2006 dukket 44-åringen opp på Golden Globe-utdelingen med skuespilleren Jennifer Esposito (46). Dette var duoens debut på den røde løperen.

I oktober 2006, etter å ha vært kjærester i ett år, avslørte Jennifer og Bradley at de hadde forlovet seg. Kun to måneder senere giftet paret seg i et intimt bryllup i Sør-Frankrike.

Lykken ble dessverre kortvarig, da Jennifer søkte om skilsmisse bare fire måneder etter at paret hadde gitt hverandre sitt ja.

Coopers talsmann uttalte den gang at skilsmissen var gjensidig, og at de hadde vært separert en god stund før nyheten nådde internasjonale medier, ifølge People.

KORTVARIG: Ekteskapet mellom Jennifer Esposito og Bradley Cooper ble en kort affære. Paret skilte lag etter om lag fire måneder. Her er de avbildet sammen i 2006. Foto: NTB Scanpix
KORTVARIG: Ekteskapet mellom Jennifer Esposito og Bradley Cooper ble en kort affære. Paret skilte lag etter om lag fire måneder. Her er de avbildet sammen i 2006. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I 2014 ga Jennifer ut biografien «Jennifer`s Way: My Journey with Celiac Disease - What Doctors Don`t Tell You and How You Can Learn to Live Again». I boken beskyldte hun en av eksene sine for å være manipulerende. Selv om 46-åringen ikke navnga noen direkte, er det flere som spekulerte på om det kunne være Bradley hun refererte til i boken.

MANIPULERENDE: Selv om Jennifer Esposito ikke nevnte noen med navn i boken sin, var det flere som trodde at det var Bradley Cooper som hun refererte til som manipulerende. Her er hun avbildet i 2015. Foto: NTB Scanpix
MANIPULERENDE: Selv om Jennifer Esposito ikke nevnte noen med navn i boken sin, var det flere som trodde at det var Bradley Cooper som hun refererte til som manipulerende. Her er hun avbildet i 2015. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Han var morsom, smart, arrogant og en mester i å manipulere. Jeg fant ham ikke nødvendigvis attraktiv, men jeg fant ut at jeg kunne glede meg over humoren en stund, skrev Jennifer i boken, ifølge People, og fortsatte:

- Vi hadde det gøy, men han hadde også en kald og slem side ved seg. Personligheten hans kunne endre seg raskt.

Bradley har tidligere beskrevet ekteskapet til Jennifer som «noe som bare skjedde», ifølge US Weekly.

- En god ting var at vi begge innså at det ikke føltes riktig, skal Bradley ha uttalt, ifølge nettstedet.

RYKTEFLOM: Etter at Bradley Cooper angivelig skal ha blitt singel, spekuleres det om han og Lady Gaga vil finne hverandre. Vis mer

Cameron Diaz

I september 2007 ble Hollywood-stjernen observert med et annet kjent ansikt, nemlig skuespiller Cameron Diaz (46).

Stjerneduoen ble fotografert under en amerikansk fotballkamp mellom New York Giants og Philadelphia Eagles. Romanseryktene tok fart, og samme måned ble de også observert mens de gikk arm i arm gjennom New Yorks velkjente Central Park.

Cameron og Bradley snakket aldri offentlig om den romantiske relasjonen, men ifølge US Weekly skal de ha gått hver til sitt i begynnelsen av 2008.

- Jeg synes hun er bra. Vi er gode venner, uttalte Cooper til People i 2007, etter at duoen hadde blitt observert sammen arm i arm i New York.

ROMANSERYKTER: Den romantiske relasjonen mellom Cameron Diaz og Bradley Cooper har aldri blitt bekreftet. Her er førstnevnte avbildet i 2008 - året de to turtelduene angivelig skal ha gått hver til sitt. Foto: NTB Scanpix
ROMANSERYKTER: Den romantiske relasjonen mellom Cameron Diaz og Bradley Cooper har aldri blitt bekreftet. Her er førstnevnte avbildet i 2008 - året de to turtelduene angivelig skal ha gått hver til sitt. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Isabella Brewster

Romansen mellom Bradley Cooper med Isabella Brewster var hovedsakelig basert på rykter og spekulasjoner. Isabella er for øvrig søsteren til «The Fast and The Furious»-skuespilleren Jordana Brewster (39).

Cooper skal ha fått øynene opp for Isabella, og i 2008 ble de angivelig et par, før de gikk hver til sitt et år senere. Det er fortsatt uvisst hva bakgrunnen for bruddet mellom Bradley og Isabella var.

Det er også svært lite detaljer å finne om forholdet mellom de to, men i dag er hun gift med basketballspilleren Baron Davis (40) og sammen har de den fire år gamle sønnen Kingman Davis.

TILBAKEBLIKK: Sesong to av «Ex on the beach» er straks i gang, og i den anledning tar vi et tilbakeblikk på noen av fjorårets kleineste øyeblikk. Video: Dplay / Rød Løper Vis mer

Jennifer Aniston

«Friends»-stjernen Jennifer Aniston (50) og Bradley fant tonen etter bruddet med Isabella, og besluttet å dra ut for å spise middag sammen i New York i juni 2008.

Ifølge US Weekly skal duoens restaurantbesøk ha gått veldig bra, og gitt «Friends»-stjernen et håp om at det kunne bli noe mer mellom dem.

FØLTE SEG LURT: Bradley Cooper skal ha dumpet Jennifer Aniston til fordel for Hollywood-stjernen Renée Zellwegger. Her er de to avbildet i 2007. Foto: NTB Scanpix
FØLTE SEG LURT: Bradley Cooper skal ha dumpet Jennifer Aniston til fordel for Hollywood-stjernen Renée Zellwegger. Her er de to avbildet i 2007. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Dette ble imidlertid ikke tilfellet, da Bradley fant tonen med «Bridget Jones»-stjernen Renée Zellweger (50) kort tid etter daten med Jennifer.

- Jennifer ønsket å gjøre daten med Bradley til noe mer. Hun føler seg lurt, og forstår ikke hva Renée har, som hun ikke har, uttalte en kilde til US Weekly den gang.

ÅPNER OPP: John Carew deler detaljer om hvordan drømmedama skal være. Vis mer

Renée Zellweger

Bradley og Renée møttes for første gang under innspillingen av filmen «Case 39», men begynte ikke å date før tre år senere, sommeren 2009, ifølge US Weekly.

I forbindelse med promoteringen av filmen «Case 39» i september 2010, hadde Bradley kun fine ord å si om sin daværende utkårede.

- Jeg bare elsker henne. Jeg elsket å jobbe med henne og jeg kan lære så mye av henne, uttalte Hollywood-stjernen til People.

Forholdet mellom de to stjernene skal ha vært stabilt, men etter hvert som Bradleys skuespillerkarriere tok av, skal det ha blitt for mye for Renée. I etterkant har det vært spekulert på at det var nettopp Bradleys nye livsstil og karriere som endte forholdet.

CASE 39: De to Hollywood-stjernene skilte lag i 2011. Bakgrunnen for bruddet skal ha vært Bradleys nye livsstil. Her er de to avbildet i filmen «Case 39» som de spilte i sammen. Foto: NTB Scanpix
CASE 39: De to Hollywood-stjernene skilte lag i 2011. Bakgrunnen for bruddet skal ha vært Bradleys nye livsstil. Her er de to avbildet i filmen «Case 39» som de spilte i sammen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Renée reiste med ham for å få det til å fungere. Hun hadde oppnådd mange av sine mål, så hun tok seg tid til å være en god kjæreste for å se om det var det som skulle til for å få forholdet til å fungere, sa en nær kilde av skuespilleren til Daily Mail i 2011.

Dessverre fikk ikke stjerneduoen forholdet til å fungere, og kilden uttalte:

- Hun stoppet å kjempe. Det funket bare ikke.

Ifølge den britiske tabloidavisen flyttet til og med Renée fra New York til Los Angeles, for å bo nærmere Hollywood-stjernen. De gikk likevel hver til sitt i mars 2011.

Jennifer Lopez

Spekulasjonene om en mulig romanse mellom Bradley og artist Jennifer Lopez (50) skjøt fart etter at duoen ble observert sammen under en intim middag på restauranten Per Se i Manhattan i 2011. Middagen med Hollywood-stjernen skjedde kort tid etter at Jennifer skilte seg fra Marc Anthony (50), og Bradley brøt med Renée.

Det er uvisst om Jennifer og Bradley faktisk datet, ettersom People meldte at middagen var helt uformell og kun handlet om forretninger. I tillegg til å spise middag sammen, ble de to også sett smilende og flørtende på første rad under moteshowet til designeren Tommy Hilfiger i New York i 2010.

Andre hevder at Jennifer og Bradley angivelig hadde en kort romanse som varte i noen måneder, før de gikk hver til sitt.

- Jennifer liker spenningen og det faktum at Bradley har jaktet på henne, uttalte en kilde den gang, ifølge US Weekly.

Ingen av partene har for øvrig uttalt seg om den angivelige romansen.

ROMANSERYKTER: Etter at stjerneduoen Jennifer Lopez og Bradley Cooper ble observert ute sammen på en middag var det flere som var overbevist om at noe var på gang mellom dem. Foto: NTB Scanpix
ROMANSERYKTER: Etter at stjerneduoen Jennifer Lopez og Bradley Cooper ble observert ute sammen på en middag var det flere som var overbevist om at noe var på gang mellom dem. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Zoë Saldaña

Samme år som Bradley hadde en liten flørt med Jennifer Lopez, datet han også skuespiller Zoë Saldaña (41). Paret spilte mot hverandre i filmen «The Words», og ble etter hvert kjærester, før de slo opp, ble sammen igjen og slo opp igjen for siste gang like før nyttår i 2012.

Ifølge E! News skilte de to lag som gode venner.

- De har et fantastisk vennskap, og en naturlig kjemi og det var derfor forholdet deres fikk muligheten til å vokse til å bli noe mer. Men, timingen var feil og de var på forskjellige stadier i livet, fortalte en kilde til kjendisnettstedet kort tid etter at bruddet mellom dem ble kjent.

FEIL TIDSPUNKT: Bruddet mellom Zoë og Bradley skal angivelig ha endt som gode venner. Her er de avbildet i april 2012. Foto: NTB Scanpix
FEIL TIDSPUNKT: Bruddet mellom Zoë og Bradley skal angivelig ha endt som gode venner. Her er de avbildet i april 2012. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Zoë har tidligere uttalt seg om bruddet i et intervju med ovennevnte nettsted.

- Jeg fikk endelig muligheten til å tilbringe tid utenfor et forhold, og selv om det kun var en kort periode, var det fantastisk. Jeg mistet frykten for å være alene, uttalte hun til E! News i 2014.

Suki Waterhouse

«A Star Is Born»-stjernen og modell Suki Waterhouse (27) fant tonen i mars 2013. Den gang ble de observert sammen i Boston, og det tok hele ni måneder før de gjorde sin debut som par under en premiere av filmen «American Hustle» i New York.

Paret holdt kortene tett til brystet når det kom til å snakke om forholdet sitt. I et intervju med magasinet Elle fortalte Suki at hun ikke ønsket å snakke om Bradley.

TURTELDUER: Det er ingen tvil om at Bradley Cooper og Suki Waterhouse så svært forelsket ut da de ble avbildet i 2013. Foto: NTB Scanpix
TURTELDUER: Det er ingen tvil om at Bradley Cooper og Suki Waterhouse så svært forelsket ut da de ble avbildet i 2013. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Eller, det er det jeg har besluttet å svare når du spør. Jeg tror at uansett hva jeg sier, vil det høres rart ut. Men, sannheten er at hvis jeg begynner å snakke om ham, kommer jeg ikke til å klare å stoppe. Og jeg vil ikke snakke om han, skjønner du?, sa Suki til magasinet den gang, ifølge E! News.

Forholdet vakte stor oppsikt da aldersforskjellen mellom dem var på hele 17 år. Duoen skal ha vært svært forelsket, noe som også gjenspeiler seg i bildene som ble tatt av dem på det tidspunktet.

- Det er veldig nytt, men de tilbringer mye tid sammen. Han er veldig interessert i henne, uttalte en kilde til kjendisnettstedet den gang.

ALDERSFORSKJELL: Forholdet mellom Bradley Cooper og Suki Waterhouse vakte stor oppsikt da aldersforskjellen mellom dem var på hele 17 år. Foto: NTB Scanpix
ALDERSFORSKJELL: Forholdet mellom Bradley Cooper og Suki Waterhouse vakte stor oppsikt da aldersforskjellen mellom dem var på hele 17 år. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Paret skal ha holdt sammen i to år før de skilte lag. Det skal ha vært på grunnlag av at Bradley var klar for å slå seg til ro i sin daværende alder av 40, mens den 23 år gamle modellen ønsket å fokusere på modellkarrieren før hun ville stifte familie.

- De forblir venner, men de vil forskjellige ting i livet. Suki elsker Bradley og han elsker henne, men hun er veldig ung og vil fokusere på karrieren sin før hun vil bli mor, uttalte en kilde til E! News kort tid etter bruddet.

. LES OGSÅ: Fikk massiv respons etter dating-utsagn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer