«Maskorama»:

Dette er alle hintene

Teoriene om hvem som skjuler seg bak maskene i NRKs nye lørdagssatsing «Maskorama» er mange. Her får du hintene som har kommet så langt, og panelets teorier.

«MASKORAMA»: I «Maskorama» 7. november fikk vi svaret på hvem som gjemte seg inni «Gaupa». Video: NRK Vis mer
Publisert

Siden premieren på «Maskorama», NRKs nye lørdagsunderholdning, har det norske folk kommet med stadig villere teorier om hvem som befinner seg bak maskene. Hver uke fram til 12. desember skal det bli avslørt hvem de maskerte kjendisene er. Her er oppsummeringen av hintene og opptredenene.

«Elgen»

Episode 1

«Elgen» var første deltaker ut i premieren av «Maskorama». «Elgen» betegner seg som en tam og sosial elg som elsker å danse.

Statsministeren har sagt at hun skulle ønske seg «Elgens» selvtillit. Betegner seg selv som livsnyter og som er med på alt som er gøy.

På premieren synger «Elgen» «Get up (I feel like being a) sex machine» av James Brown.

Panelet bestående av Jan Thomas, Marion Ravn og Nicolay Ramm, skal etter hver opptreden gjette hvem som skjuler seg bak masken.

Jan Thomas sto mellom Stian Blipp, Morten Ramm og Herman Flesvig. Til slutt endte han opp med at det var Stian Blipp som skjulte seg bak «Elgen». Nicolay Ramm gjettet artisten «Tix» mens Marion Ravn trodde det var tidligere fotballspiller Jan Gunnar Solli.

SKOGENS KONGE «Elgen» var første deltaker ut i premieren av «Maskorama». Foto: Julia Maria Naglestad / FREMANTLE/NRK
SKOGENS KONGE «Elgen» var første deltaker ut i premieren av «Maskorama». Foto: Julia Maria Naglestad / FREMANTLE/NRK Vis mer

Episode 2

I andre episode synger «Elgen» «Roses» av Outkast. Som hint sier «Elgen» at vedkommende har gått sine egne veier, men også lært mye av andres. I innslaget spiller «Elgen» fotball, og sier at hen flere ganger har tatt ansvar for musikken og vært på dansegulvet med godt humør.

I andre episode gir deltakerne fra seg flere hint, og som et hint sier «Elgen»:

- Det er ikke så lenge siden dere så meg på min hjemmebane.

Jan Thomas går for hans gode venn og kollega, Einar Tørnquist, mens Marion Ravn tror det er fotballspiller John Carew. 18 prosent av NRKs seere som gjetter sammen med dommerne, tror også det er John Carew. Nicolay Ramm går i en annen retning, og tror det er programleder Markus Bailey.

Episode 3

«Elgen» snakker om «en opptreden i blått», sier han er glad i sport og idrett og at han kan snakke om det i timevis.

Ellers avslører han særdeles god timing og gode engelskkunnskaper når han rapper Missy Elliots «Get ur freak on» til «for et show!» fra panelet.

I episode tre er det bestemt at de maskerte kjendisene skal komme med tre påstander om seg selv, to usanne og én sann.

«Elgen» påstår han har opptrådt mer i kulissene enn som spiller, at han har jobbet både i Norge og i utlandet og at han har utviklet mange kjente TV-programmer.

SPENT: Silje Nordnes er aktuell som er programleder i NRKs nyeste tilskudd til lørdagsunderholdning, «Maskorama». Vis mer

Panelet synes å famle i blinde.

Jan Thomas tror Jan Gunnar Solli skjuler seg bak geviret, Nicolay Ramm satser på Bernt Hulsker, mens Marion Ravn har tro på at John Carew skjuler seg bak elgemasken.

Episode 4

«Elgen» har denne gangen med seg en gitar. Programleder påpeker at han er svært høy.

«Elgen» hinter om at han liker å skille seg ut, og lanserer teorien om at dette kan være som følge av at foreldrene har skilt seg flere ganger. Han sier også at han har «flytta inn i kikkerten», noe som kan være et hint om at han har fått seg kjæreste og blitt samboer.

Han framfører låten «Take Me Out» av Franz Ferdinand og Marion Ravn påpeker at stemmen endra seg når hun hørte han synge en mer rockete låt.

Marion Ravn nevner igjen John Carew, mens programlederen påpeker at også Magnus Devold er en kjent, høy person som nettopp har fått seg kjæreste.

Som sin andre sang synger «elgen» låta Party Rock Anthem (LMFAO) fra filmen «21 Jump Street».

Jan Thomas mener dette er Yosef Wolde-Mariam fra gruppa Madcon.

Marion Ravn har gått tilbake i gamle hint-videoer og bitt seg merke i at han der drikker Baileys i en bar. Hun tror dette er et hint om at dette er Markus Bailey. Nicolai Ramm mener han synger så bra at han holder en knapp på Tshawe Baqwa.

«Fugleskremselet»

«Fugleskremselet» ble avslørt i andre episode. Foto: Fredrik Arff/ NRK/ Fremantle
«Fugleskremselet» ble avslørt i andre episode. Foto: Fredrik Arff/ NRK/ Fremantle Vis mer

Episode 1

I premieren filmes «Fugleskremselet» på gård. Han vil påstå at han er motsatt av skummel, og sitter alltid på enden av bordet. Han mener man kan synge med stemmen man har.

«Fugleskremselet» synger «Jovial» av Freddy Kalas.

Ravn sier dette ikke er en proff sanger, men mener det er noe kjent med stemmen. Hun mener Mads Hansen skjuler seg bak masken. Jan Thomas har hørt stemmen før, og går for Lars Monsen. Nicolay Ramm mener selvtilliten til «Fugleskremselet» var på topp, men som ikke har stått mye på scenen før. Ramm går for Olav Tufte.

Episode 2

I andre episode synger «Fugleskremselet» «Langt å gå» av Klovner i kamp. Jan Thomas gjettet Petter Pilgaard, mens Marion Ravn gjettet Mads Hansen.

Nicolay Ramm gjettet først debattleder Fredrik Solvang, men endret svaret til Senterpartiet-leder Trygve Slagsvold Vedum.

«Fugleskremselet» ble avslørt i andre episode, og det viste seg at Ramm hadde rett.

RØK UT: Trygve Slagsvold Vedum var den andre deltakeren som måtte forlate «Maskorama». Foto: Julia Maria Naglestad / NRK/ Fremantle
RØK UT: Trygve Slagsvold Vedum var den andre deltakeren som måtte forlate «Maskorama». Foto: Julia Maria Naglestad / NRK/ Fremantle Vis mer

«Enhjørningen»

Episode 1

En deltaker som kanskje skaper ekstra mye forvirring er nettopp «Enhjørningen». I introen kommer det fram at hen tidlig fikk sjansen til å kjenne lukten av sagflis. «Enhjørningen» kan bli sett på som et hvitt og rent vesen, men sånn har det ikke alltid vært.

2,5 millioner mennesker har betalt for at «Enhjørningen» skal sende bilder til alle kriker og kroker i landet vårt. I VB vises bilder av kongen og dronningen, og «Enhjørningen» har alltid elsket å gjemme seg bak en annens maske.

På premieren synger Enhjørningen «7 rings» av Ariana Grande. Panelet sliter med å gjette, og går for vidt forskjellige forslag. Jan Thomas tror det er prinsesse Märtha Louise, mens Ravn går for Vendela Kirsebom, og Nicolay Ramm tror det er komiker Lene Kongsvik Johansen.

Jan Thomas tror det er prinsesse Märtha Louise som skjuler seg bak «Enhjøringen» Foto: Fredrik Arff/ NRK/ Fremantle
Jan Thomas tror det er prinsesse Märtha Louise som skjuler seg bak «Enhjøringen» Foto: Fredrik Arff/ NRK/ Fremantle Vis mer

Episode 2

I andre episode avslører «Enhjørningen» at hen er i god form og har alltid vært opptatt av trening og helse. Hen har galoppert gjennom landet flere ganger for å vifte med manken. Enhjørningen elsker det hen gjør, og har hørt rykter om at flere gjør det.

«Enhjørningen» synger «California dreamin» av The Mama and The Papas.

Hintet som gis i andre episode er at både som liten og som stor voksen har hen alltid drømt om enhjørninger.

Nicolay Ramm gjetter på Inger Lise Rypdal. Jan Thomas tror fortsatt det er Märtha Louise, og Marion Ravn gjetter det samme som Jan Thomas.

Episode 3

I tredje episode gir «Enhjørningen» til kjenne at hun ikke er vant til å konkurrere på denne måten og at «det er en ny rolle for meg».

«Enhjørningen» påsto i sine tre påstander at hun har deltatt i De olympiske leker, har vært på to plasser samtidig og har solgt firkanter som er både morsomme og triste på en gang.

Kveldens framføring er «River» av Bishop Briggs, noe Marion Ravn mener er et tøft, sexy og mørkt låtvalg.

Panelet spriker i alle retninger når det gjelder hvem kjendisen bak masken er.

Jan Thomas holder på at det er Märtha Louise, Marion Ravn forlater den ideen og går for Inger Lise Rypdal, mens Nicolay Ramm heller i retning av veterinær Trude Mostue.

«MASKORAMA»: Det er ikke bare i Norge «Maskorama» er populært. Video: Ingebjørg Iversen / Se og Hør Vis mer

Episode 4

«Enhjørningen» sier hun har stått på mange scener, både alene og sammen med andre.

Hun synger «Girl on Fire» av Alicia Keys.

Jan Thomas trekker fram flere prinsesse-hint gitt av enhjørningen og lanserer Pia Haraldsen som sitt forslag.

Marion Ravn mener personen er eldre enn som så, og tipper på Wenche Myhre. Nicolai Ramm mener han gjenkjenner stemmen og lurer på om dette kan være Guri Schanke.

UTE: Det var enhjørningen som måtte ta av masken og forlate programmet. Vis mer

Som sin andre låt synger «enhjørningen» låta «Where do I Begin» fra filmen «Love Story».

Marion Ravn mener dette låtvalget kan hinte til at dette er en eldre person, ettersom låten er en klassiker fra 70-tallet. Hun holder en knapp på Inger Lise Rypdal eller Guri Schanke. Det siste forslaget får støtte av Nicolai Ramm.

Jan Thomas vil fortsatt ikke avfeie at dette er kan være Märtha Louise, og holder en knapp på dette forslaget om han må velge mellom Märtha Louise og Pia Haraldsen.

AVSLØRT: I den 4. episoden var det «enhjørningen» som måtte ta av seg masken. Den viste seg å skjule Inger Lise Rypdal. Foto: Julia Naglestad/ NRK
AVSLØRT: I den 4. episoden var det «enhjørningen» som måtte ta av seg masken. Den viste seg å skjule Inger Lise Rypdal. Foto: Julia Naglestad/ NRK Vis mer

«Ravnen»

Episode 1

«Ravnen» har bygget reir over hele verden, fått passet påskrevet, og har nå slått seg ned i de norske skoger. «Ravnen» sier det finnes ravner som likner på vedkommende, noen flyr høyt og noen flyr lavt. «Ravnen» finner vakre ting på rare steder, og elsker det som glitrer.

Et hint er også at «Ravnen» har samlet glitter fra hele verden, og bilder fra et ringspill, med OL-ringene vises. «Ravnen» ønsker å vise sine skjulte sider og det vises bilder av hen på toppen av Holmenkollbakken.

I «Maskorama» framfører Ravnen låta «Sweet dreams are made of this» av Eurythmics.

Panelet blir overrasket over «Ravnens» sangstemme og både Jan Thomas og Marion Ravn tror det er en vinteridrettsutøver. Jan Thomas tror det er tidligere langrennsløper Marit Bjørgen, mens Ravn tror det er skihopper Anette Sagen. Nicolay Ramm går for en annen løsning, og tror det er artisten Tomine Harket.

Sangstemmen til «Ravnen» overrasker panelet. Foto: Fredrik Arff/ NRK/ Fremantle
Sangstemmen til «Ravnen» overrasker panelet. Foto: Fredrik Arff/ NRK/ Fremantle Vis mer

Episode 2

Noen flere hint om «Ravnen» avsløres. Hen elsker å fly fra gren til gren, og når «Ravnen» er omringet av de beste fuglene, er hen i sitt ess. Har også vært med lengre enn de fleste andre i denne grenen, uavhengig av kjønn. Elsker også å komme seg tett innpå de større fuglene og leker godt med dem, om «Ravnen» treffer dem i sitt rette element. «Ravnen» skal spre vingene og hoppe på det beste.

Sangen som blir framført er «Can’t get you out of my head» av Kylie Minogue.

Som et ekstra hint avslører «Ravnen» at hen har vunnet gull og vært med på flere OL enn sine nærmeste.

Etter hintet blir avslørt gjetter panelet, naturlig nok bare idrettsutøvere. Ramm tror det er tidligere håndballspiller Anja Hammerseng-Edin, mens Marion Ravn tror også denne gangen at det er skihopper Anette Sagen. Jan Thomas tror det er tidligere snøbrettkjører, og nå Senkveld-programleder Helene Olafsen.

Som siste ord sier «Ravnen»

- Panelet har gjettet, men de er på tynn is.

Episode 3

«Ravnen» sier hun elsker konkurranser, men at det ikke trenger å være OL. Videre avslører hun at ikke mange har sett henne på denne måten før.

Hun framfører «WakaWaka» (This time for Africa) av Shakira.

Hennes sanne eller usanne hint synes alle å omhandle idrettens verden. Hun sier hun har flere pallplasser enn plasser utafor pallen, at hun aldri har tatt sølv i Asia og at hun har vært med på flere åpningsseremonier.

Jan Thomas synes å detektere noe svorsk i «Ravnen»s stemme og mener Carola gjemmer seg bak fuglemaska. Nicolay Ramm tror det er snakk om golferen Susann Pettersen, og Marion Ravn ser for seg at kvinnen bak maska er hoppdronninga Maren Lundby.

Episode 4

«Ravnen» sier hun har vært med på mange konkurranser. Det har kostet mye blod, svette og tårer, men sier det har vært verdt det. «Ravnen» påpeker også at hun er blitt stemt fram av folket til en pris.

Hun framfører låten «Bad Guy» av Billie Eilish.

Nicolai Ramm påpeker at Idrettsgallaen er et sted som stemmer fram publikumsprisen og lanserer Gro Hammerseng Edin som sitt forslag. Marion Ravn foreslår skiskytter Tora Berger.

Som sin andre låt synger hun låten «Happy» av Pharell, fra filmen «Grusomme meg 2». Jan Thomas mener dette viser en tøffere side av henne og sier han fortsatt tror dette kan være Helene Olafsen.

«Vikingen»

Episode 1

«Vikingen» elsker å erobre nye verdener. Betegner seg som aldri mer enn en setning unna. Selv om ikke alle kan høre hen, har de som kan høre gresshoppene gjort det lenge.

«Vikingen» har samlet trofeer, opplevelsene har strømmet på. Hen drar ofte tilbake til røttene for å ta del i mer tradisjonelle tradisjoner. «Vikingen» trives utenfor komfortsonen og har vært med på mye de siste åra.

«Vikingen» framfører «All around the world» av Justin Bieber.

Jan Thomas mener hen virkelig kan synge, og tror det er Tshawe Baqua fra Madcon. Marion Ravn tror det er en som var før oss alle med å bruke maske og gjetter Alan Walker. Nicolay Ramm tror det er en som ikke opprinnelig er født i Norge, eller som har utenlandske foreldre. Han gjetter Cengiz Al fra «Skam» og «Skal vi danse».

Panelet hadde flere forslag til hvem som skjuler seg bak «Vikingen» Foto: Fredrik Arff/ NRK/ Fremantle
Panelet hadde flere forslag til hvem som skjuler seg bak «Vikingen» Foto: Fredrik Arff/ NRK/ Fremantle Vis mer

Episode 2

«Vikingen» er vokst opp i et hjem med mye støtte. Hen sier også at det lønner seg med hardt arbeid og kreativitet. Hen tror familien er solte. Som et ekstra hint sier «Vikingen» at hens festlige toner er strømmet ut i verden flere ganger enn det er innbyggere i Norge. «Vikingen» synger «You've got a friend in me», kjent fra filmen «Toy Story».

Jan Thomas tror det er komiker Kevin Vågenes, mens Marion Ravn går for Skam-skuespiller Thomas Hayes. Nicolay Ramm går i en annen retning og tror det er Youtuber Herman Dahl.

Episode 3

«Vikingen» sier han har mange navn og har båret mange masker, og virker nokså scenevant når han framfører «Fredag» av Kjartan Lauritzen.

Vikingtidens mann gjorde det ikke lett for panelet med sine sanne/usanne påstander.

I sitt eldste yrke har han vært en slags oppfinner, i sitt nåværende yrke har han reist verden rundt og i sitt yngste yrke har han opptrådt for millioner av folk.

Jan Thomas virker nå overbevist om at «Vikingen» er Christian Ingebrigtsen, Marion Ravn heller mot Alexander Rybak, mens Nicolay Ramm setter en knapp på youtuberen Dennis Vareide.

Episode 4

«Vikingen» har ny jakke, noe programlederen sier muligens kan være et hint fra hans side.

Han synger låten «Vi er perfekt men verden er ikke det» av Cezinando, en framføring Marion Ravn sier gir henne gåsehud.

Jan Thomas lanserer Marcus eller Martinus som sitt forslag. Nicolai Ramm mener stemmen høres eldre ut, og han foreslår på sin side eventyreren Samuel Massie.

Som sin andre låt synger «vikingen» låta «Can't Stop the Feeling» av Justin Timberlake fra filmen «Trolls».

I denne anledningen har han byttet til en fotsid pelskåpe og har også et pannebånd med et kryss trukket ned over hjelmen.

Nå går Jan Thomas bort fra teorien om at dette er Marcus eller Martinus og trekker fram Didrik Solli-Tangen som sitt forslag.

Nicolai Ramm påpeker flere hint om at denne personen er vant til å være ute av komfortsonen. Han trekker fremm at personen ser ut til å være en entertainer og holder derfor på Samuel Massie som sin favoritt.

«Puddelen»

Episode 1

«Puddelen» har nordnorsk dialekt, og det er ikke mange hen ikke har hatt ved sitt bord. Første gang flomlyset kastet hens skygge var «Puddelen» bare en liten valp på 60 hundeår. Har gjennom århundrer fått underholde og blitt underholdt på alle måter, både til lands og til havs. «Puddelen» elsker utfordringer og å teste grenser.

På premieren synger «Puddelen» «Me too» av Meghan Trainor.

Jan Thomas tror det er artist Jenny Jenssen, mens Ramm tror det er sanger og skuespiller Kirsti Sparboe. Ravn går for en helt annen teori, og tror det er Sophie-Elise.

«Puddelen» har nordnorsk dialekt er et av hintene som har kommet. Foto: Fredrik Arff/ NRK/ Fremantle
«Puddelen» har nordnorsk dialekt er et av hintene som har kommet. Foto: Fredrik Arff/ NRK/ Fremantle Vis mer

Episode 2

I andre episode var «Puddelen» i karantene og fikk dermed ikke opptre.

Episode 3

«Puddelen» gir til kjenne at hun elsker å synge, danse og underholde, og hinter om at hun har flere utgivelser på samvittigheten.

Hun framfører Britney Spears-låten «Toxic» til dommen «rått» fra panelet.

«Puddelen» påstår å ha opplevd Melodi Grand Prix-sirkuset, at hun aldri har stått på scenen og sunget og at hun fortsatt bor i den byen hun er født i.

Marion Ravn tror «Puddelen» er Surferosas Mariann Thomassen, Jan Thomas tipper på Ida Maria og Nicolay Ramm lanserer Anneli Drecker.

«Puddelen» røk ut i episode tre. Bak masken dukket Mia Gundersen opp.

AVSLØRT! «Puddelen» Mia Gundersen måtte kaste maska i episode 3. Foto: NRK
AVSLØRT! «Puddelen» Mia Gundersen måtte kaste maska i episode 3. Foto: NRK Vis mer

«Gaupa»

Episode 1

I første episode filmes «Gaupa» om bord på en båt. «Gaupa» har sine myke sider, selv om hun kanskje er mest kjent for å bite fra seg når det mest gjelder. «Gaupa» er ikke kongen over de sju hav, men kongen vet godt hvem hun er.

Det vises også et bilde av kongen og Kjell Magne Bondevik. «Gaupa» har i mange år vært med på å styre den norske skuten på rett kjøl, og forsvart vår stolthet. På skjorten til «Gaupa» er det kapteinsstriper. «Gaupa» har i flere år vært borte fra rampelyset, men savner å kjenne det ruske i panneluggen. På kostymet har «Gaupa» trykt «1».

SPORTY SANGER: Susann Goksør Bjerkrheim, alias «Gaupa» røk ut i første episode. Foto: Fredrik Arff/ NRK/ Fremantle
SPORTY SANGER: Susann Goksør Bjerkrheim, alias «Gaupa» røk ut i første episode. Foto: Fredrik Arff/ NRK/ Fremantle Vis mer

«Gaupa» framførte «Spice up your life» av Spice Girls.

Marion Ravn trodde det var tidligere håndballspiller Mia Hundvin, og Nicolay Ramm gjettet på seileren Siren Sundby. Jan Thomas gikk for artist Marianne Antonsen.

Gaupa røk ut i første episode, og bak masken var tidligere håndballspiller Susann Goksør Bjerkrheim.

«Trollet»

Episode 1

«Trollet» betegner seg som et «dansetroll» og «konkurransetroll». Hen beskriver livet hjemme som bare består av jobbing og soving, og som ofte går over stokk og stein.

«Trollet» jobber for å få folk i godt humør. Både venner, lek og jakten på kjærligheten har måttet vike for at «Trollet» skulle oppnå sine drømmer. Hen har hele livet vært glad i å ha publikum, og har i det siste kjent på savnet etter en real folkefest. «Trollet» lever av applaus og jubelbrøl.

Under premieren framfører «Trollet» sangen «I Believe in a Thing Called Love» fra The Darkness.

Marion Ravn betegner «Trollet» som den beste sangeren under premieren.

«Trollet» lever av applaus og jubelbrøl. Foto: Fredrik Arff/ NRK/ Fremantle
«Trollet» lever av applaus og jubelbrøl. Foto: Fredrik Arff/ NRK/ Fremantle Vis mer

Episode 2

«Trollet» sier hen var nokså ung da karrieren startet. Hen elsker å gjøre masse forskjellig, og ikke låse seg i en retning. Det gis også hint ved at «Trollet» sier «Finnes det kjærlighet for sånne som meg?»

Sangen fra «Trollet» er «Don't You Worry 'bout a Thing» av Stevie Wonder.

Marion Ravn tror det er artist Ulrikke Brandstorp, mens Nicolay Ramm tror det er komiker Cecilie Steinmann Neess.

Episode 3

«Trollet» sier hun ikke alltid velger klær og frisyre selv, har følelsene utenpå kroppen og elsker det når sceneteppet går opp.

Framførelsen av Loreens «Euphoria» får ekstatiske ovasjoner fra panelet.

Hennes påstander om at flere i hennes familie har stått på en scene tidligere, at hun har snakket i timevis uten andre i rommet og at hun ikke er lege, men prøver å lage den beste medisin sender panelet i alle retninger.

Jan Thomas mener det må være Tomine Harket, Marion Ravn satser på Ulrikke Brandstorp og Nicolay Ramm lanserer Tiril Heide-Steen.

BLE OVERRASKET: Dommerne klarte ikke å gjette hvem som skjulte seg i «puddelen» under «Maskorama» på NRK 1 lørdag kveld. Video: NRK Vis mer

Episode 4

«Trollet» sier hun elsker konkurranser og at hun har et stort konkurranseinstinkt. «Trollet» legger til at hun er hennes egne største kritiker.

Som første sang synger «Trollet» «Uptown Funk» av Mark Randon og Bruno Mars. Nicolay Ramm påpeker at han tror dette er en habil artist, gjerne ung. Han lanserer Alexandra Rotan som sitt forslag. Marion Ravn nevner igjen Ulrikke Brandstorp, mens Jan Thomas også foreslår artisten Nicoline.

Flere seere har foreslått artist Lisa Børud, sier programlederen.

Som andre sang synger «trollet» låten «Never Enough» av Loren Allred fra filmen «The Greatest Showman» og sier at denne låten viser en mer sårbar side av seg selv.

Nicolai Ramm påpeker igjen at dette er en svært god framføring og Marion Ravn mener denne sangen hinter til at dette er en musikalstjerne.

Etter denne framførelsen lanserer Jan Thomas teorien om at dette også kan være Sissel Kyrkjebø, men får ikke støtte av de andre dommerne på dette.

LES OGSÅ: Avslører «Maskorama»-drama

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer