- Dette er Alice in Wonderland gone bad

Men se hvor fin TV-profilen ble etter Jan Thomas' makeover her!

FÅR MAKEOVER: I onsdagens episode av «Happy Day» er det tv-profil Solveig Kloppen som får makeover. Her er Kloppen før og etter at Jan Thomas har stylet henne.  Foto: TV 2
FÅR MAKEOVER: I onsdagens episode av «Happy Day» er det tv-profil Solveig Kloppen som får makeover. Her er Kloppen før og etter at Jan Thomas har stylet henne. Foto: TV 2 Vis mer
SEHER.NO: Solveig Kloppen (39) ble en av landets mest kjente tv-profiler gjennom rollen som omsorgsfull programleder i TV 2s sangkonkurranse «Idol» i 2004, 2005 og 2006.

Siden den gang har Kloppen hatt en rekke prestisjefulle tv-oppdrag, og medvirket i serier som «Hjelpekorpset» på TV 2.

Men selv om TV-stjernen, som også ledet fjorårets Spellemannpris, har vært i rampelyset i tolv år nå, og er godt vant med å opptre på den røde løperen, har hun ikke hatt like stort hell på klesfronten.

For Solveig har måttet tåle å få en rekke dårlige terningkast av kjendisstylist Jan Thomas Mørch Husby (43) de siste årene.

Dette har 39-åringen nå sett seg lei av, og onsdag legger hun seg derfor «under penselen» i Jan Thomas' makeoverprogram «Happy Day» på TV 2.

Og det er en tydelig spent Solveig som dukker opp i kjendisstylistens studio for å bli sminket og stylet i en «mer rampete» stil.

Det første Jan Thomas gjør er å gå gjennom Solveigs premiereantrekk de siste årene. Og kjendisstylisten er ikke nådig i sin kritikk, særlig når det gjelder antrekket tv-profilen hadde på seg under finalen av «Idol» i 2006. 

 - Dette er Alice in Wonderland gone bad, sier kjendisstylisten, og peker da på den blomstrete kjolen og hårbåndet 39-åringen hadde på.

Deretter bærer turen videre til makeup-stolen, hvor Solveig skal nappe øyenbryn og sminkes, og Jan Thomas har selvfølgelig en liten overraskelse på lur...

- Jeg skal sminke halve ansiktet ditt, og så skal du gjøre andre halvdel, forklarer Jan Thomas, mens Solveig ser på ham med skrekkblandet fryd.

Det ferdige resultatet blir imidlertid veldig bra, og en overrasket Solveig blir tydelig stolt når hun ser seg selv i speilet iført sexy kjole, glitrende øredobber og høye hæler.

- Det er veldig fint. Jeg blir litt sånn at jeg føler at jeg er ti år igjen. Jeg føler meg veldig fin. Dagen i dag har vært litt skummel, veldig gøy, pluss at jeg er ganske stolt, for jeg føler at jeg mestret det, og det finnes ingen bedre følelse enn det, sier en rørt Solveig på slutten av programmet.

«Happy Day» sendes på TV 2 mandag til torsdag klokken 19.00. Finn ditt favorittprogram i Seher.nos TV-guide.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Sjekk den forvandlingen!