Aksel og Amalie - Norges nye superpar:

Dette er Aksels nye kjæreste

På nasjonaldagen kunne flere glede seg over nyheten om at Amalie Iuel og Aksel Lund Svindal er blitt kjærester.

FORELSKET: Friidrettsutøver Amalie Iuel er Aksel Lund Svindals nye kjæreste. Paret bekreftet den hete romansen på hver sin Instagram konto 17. mai. Video: DBTV/NTB Scanpix/Nicolai Aagaard Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

På selveste nasjonaldagen røpet hekkeløper Amalie Iuel (26) og tidligere alpinist Aksel Lund Svindal (37) at de er i et forhold.

De la begge ut et bilde av seg selv festkledde og blide på hver sin Instagram-profil. Siden bekreftet de forholdet til VG.

Inntil videre ønsker paret å holde forholdet privat, og har ikke ønsket å gi noen ytterligere kommentarer. Se og Hør har vært i kontakt med Iuels far og manager, Lars Christian Iuel, som sier at datteren ikke har noe å tilføye på nåværende tidspunkt.

At mange synes nyheten er gledelig er tydelig i sosiale medier. Gratulasjoner og hjerter strømmer på i kommentarfeltene hos dem begge.

Norges beste kvinnelige hekkeløper

Svindal har i en årrekke vært et svært kjent og kjært ansikt for nordmenn, både i alpinbakken og på tv-skjermen. Iuel har på sin side briljert som hekkeløper, og tok blant annet norsk rekord i 400 meter hekk under VM i Doha i fjor.

26-åringen er imidlertid ikke et like kjent fjes som kjæresten. Hva gjelder hekkeløp er nok hennes treningskamerat og verdensmester Karsten Warholm (24) et mer kjent navn for de fleste. Men det er liten tvil om at søndagens nyhet nå gjør at flere har fått øynene opp for Norges beste kvinnelige hekkeløper.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer