Dette er akkurat slik det ser ut

«Skal vi danse»-deltageren avslører hemmeligheten... Se video!

TATOVERINGS-GLAD: - Det er en av de syv dødssyndene. Jeg holder på å ta noen flere, så jeg er ikke helt ferdig ennå. Jeg har et langt liv igjen så jeg må synde litt mer, forteller Tommy Fredvang til Seher.no. Foto: TV 2
TATOVERINGS-GLAD: - Det er en av de syv dødssyndene. Jeg holder på å ta noen flere, så jeg er ikke helt ferdig ennå. Jeg har et langt liv igjen så jeg må synde litt mer, forteller Tommy Fredvang til Seher.no. Foto: TV 2 Vis mer
Se Tommy Fredvang fortelle om tatoveringen nederst i saken!

SEHER.NO: Lørdag gikk en ny runde av «Skal vi danse» av stabelen i Nydalen i Oslo, og denne gang var det skuespillerveteranen Anne Marie Ottersen som måtte forlate danseparketten.

Fjorårets «X Factor»-deltager Tommy Fredvang derimot, berget seg til nok en runde i TV 2-programmet til tross for krass kritkk av dommer Karianne Stensen Gulliksen, som mente artisten danset i utakt.

- Jeg synes de var litt strenge. Jeg tror ikke hun liker oss. Hun har blitt den nye Fløysvik, sier Tommy til Seher.no.

- Utakt er utakt. Det er jo derfor de er der, for å bedømme dansen. Vi kan ikke ta alt på sjarmen til Tommy, sier dansepartner Rakel Kristina Aalmo til Seher.no.

Og at Stavanger-gutten har sjarm er det ingen tvil om. I lørdagens direktesending kastet Tommy seg ned på kne under dansen, og viste samtidig frem en stor tatovering på nedre del av magen. Der står det nemlig - med fet skrift - ordet «Lust».

Overfor Seher.no avslører Tommy betydningen av den fremtredende tatoveringen.

- Det er en av de syv dødssyndene. Jeg holder på å ta noen flere, så jeg er ikke helt ferdig ennå. Jeg har et langt liv igjen så jeg må synde litt mer, forteller Fredvang spøkefullt til Seher.no.

Ifølge wikipedia beskrives den tredje dødssynd på denne måten:

«Begjær er en sterk lengsel som styres av en indre drift. Begjær er lysten til sex som drives frem av kjønnshormoner»...

Men hvorvidt tatoveringen er et symbol på et syndefullt liv vil ikke Tommy gå nærmere inn på.

- Jeg skal ikke gå så mye dypere inn i det. Jeg må ha noen hemmeligheter, sier artisten til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

 
LES OGSÅ: - Legen sa at jeg skulle hvile

Se Tommy fortelle om tatoveringen her:[obj:media:9078]