ABSURD: En kilde nær Britney Spears, her sammen med sin kjæreste Jason Trawick, mener påstanden om at stjernen skal ha mishandlet sine to sønner er falske og absurde. Foto: All Over Press
ABSURD: En kilde nær Britney Spears, her sammen med sin kjæreste Jason Trawick, mener påstanden om at stjernen skal ha mishandlet sine to sønner er falske og absurde. Foto: All Over Press Vis mer

- Dette er absurd

- Barnevernet i California dropper anklagen om barnemishandling.

SEHER.NO: Kilder nær Britney Spears (28) og hennes familie slår nå tilbake mot påstandene om at stjernen skal ha mishandlet sine sønner Sean Preston (4) og Jayden James (3).

- Disse absurde påstandene fra Fernando Flores er falske. Han har aldri vært ansatt hos Britney, eller hos noen i Spears-familien. Han arbeidet deltid for et sikkerthetsselskap, sier en venn av familien til TMZ.
 
I en sjokkerende rapport til myndighetene i California, hevdet Fernando Flores at han så popstjernen mishandle en av sønnene sine med et belte.

- Flores hevder Britney kom bort til ham og ba om å få låne beltet hans. Han ga henne det, men hevder han fulgte etter henne i huset, og ble vitne til den påståtte hendelsen, sier en kilde til avisa.

Kilder fra barnevernet i California avslører overfor TMZ at de etterforsket saken - som de jo måtte - men at de så droppet anklagene mot Britney.

- Sosialarbeiderne besøkte Britney, og de fant ingen tegn på mishandling. Guttene er glade og sunne. Etterforskningen er 95 prosent gjennomført, nå gjenstår bare papirarbeidet, så er Britney renvasket, sier en kilde ifølge Perez Hilton.

Bloggeren Perez Hilton har selv noen kvasse ord å føye til saken.

- Jeg blir kvalm av mennesker som utnytter sine tidligere arbeidgivere på den måten, men å dra barna inn i det også? Noe så uheldig. Flores søker tydeligvis sine femten minutter i rampelyset, skiver han.


Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: - Hun slo sønnen med belte