OVERRASKET: - Først og fremst tenker jeg at dette er glamour, glitter, korte kjoler og dansekostymer, og da er dette en del av gamet, sier Inger Lise Hansen om at hun stilte lettkledd i promoen for TV 2-programmet «Skal vi danse».  Foto: Anders Myhren/Seher.no
OVERRASKET: - Først og fremst tenker jeg at dette er glamour, glitter, korte kjoler og dansekostymer, og da er dette en del av gamet, sier Inger Lise Hansen om at hun stilte lettkledd i promoen for TV 2-programmet «Skal vi danse». Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer

- Dette er å lage storm i et vannglass

TV 2s nye dansestjerne, Inger Lise Hansen, hadde få betenkeligheter med å stille opp lettkledd igjen.

Publisert
Se video med Inger Lise Hansen nederst i saken!

SEHER.NO: Inger Lise Hansen (29) måtte tåle sterke reaksjoner da hun i 2010 - som nestleder i KrF - poserte tungt sminket og utfordrende kledd i ukebladet Det Nye. For cirka to uker siden ble det kjent at den tidligere politikeren stiller opp lettkledd igjen, i promoen for TV 2-programmet «Skal vi danse» - i ekte Moulin Rouge-stil.

Den gang var det VG som trykket bildet av 29-åringen. Og selv har Inger Lise Hansen aldri lagt skjul på at hun begynner å bli litt lei skriveriene om at hun lar seg avbilde i svært sexy settinger.
 
- Hva synes du om disse siste skriveriene, Inger Lise?
 
- Jeg tenker at man lager litt storm i et vannglass. Først og fremst tenker jeg at dette er glamour, glitter, korte kjoler og dansekostymer, og da er dette en del av gamet. Jeg synes det er helt anstendig det jeg har på meg, sier hun til Seher.no.

Hansen synes nemlig ikke det var problematisk å stille opp i utfordrende antrekk i promoen for programmet hun skal være en del av i høst.

- Nei, det var ikke vanskelig å ta de bildene. Det var det ikke, mener hun.

Sammen med blant andre Anna Anka, Kari Traa, Anders Jacobsen, Stella Mwangi og Rachel Nordtømme skal altså Inger Lise Hansen svinge seg på parketten i tiden framover.

Når Seher.no møter henne i forbindelse med TV 2s høstlansering i Bergen, legger hun ikke skjul på at det er deilig at hun endelig kan snakke om hemmeligheten hun har båret på en stund.

- Nå kan vi endelig snakke om at vi skal være med i «Skal vi danse», og det var litt krevende i forkant av lanseringen.

- Hvordan har den første tiden vært?

- Det har vært slitsomt. Men det er veldig morsomt også. Det er gøy når man faktisk får til ting, jeg føler at jeg er på god vei. Jeg skal ikke skryte på meg at jeg har blitt god, men jeg har klart å få til ting jeg ikke trodde jeg skulle få til så raskt. Og det er en god følelse, forteller Inger Lise Hansen til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Her lyver Rachel Nordtømme for åpent kamera  

Se video med Inger Lise Hansen her:[obj:media:9898]


 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer