Herman Tømmeraas og Amalie Snøløs

Dette elsker hun mest med ham

Det norske superparet ser for seg en fremtid sammen.

SNAKKER UT: Amalie Snøløs og Herman Tømmeraas har aldri gitt et intervju sammen - før nå. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet / NTB Scanpix
SNAKKER UT: Amalie Snøløs og Herman Tømmeraas har aldri gitt et intervju sammen - før nå. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet / NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Det er ingen tvil om at Amalie Snøløs (22) og Herman Tømmeraas (21) er et av landets mest populære par. Helt siden de bekreftet forholdet i april i år, har mange vært nysgjerrige på alt fra hvordan de møttes til hva de falt for ved hverandre.

Paret har på hver sin kant uttalt seg om hverandre, men har aldri stilt opp i et intervju sammen. Ikke før nå, i hvert fall. Overfor «God kveld Norge» har duoen nemlig snakket ut sammen for første gang, og kan fortelle at de har store planer for fremtiden sammen.

- Er man sammen nå, er det fordi man ser for seg en fremtid sammen, og jeg ser så mye potensial i forholdet vårt, smiler Tømmeraas til kameraet.

- Veldig viktig

Før paret bekreftet forholdet tidligere i år, hadde de lagt ut flere bilder av seg selv i kjærlige positurer på nettet. Herman Tømmeraas ble for alvor kjent for det norske folk i rollen som Penetrator-Chris i kjempesuksessen «Skam».

Han var imidlertid skuespiller lenge før han fikk rollen som i ovennevnte serie. I 2011 var han med i NRK-serien «Stikk» der han spilte karakteren Truls. Snøløs var på sin side deltaker i fjorårets versjon av «Farmen» på TV 2.

Forholdet til de to turtelduene står i dag sterkt. «God kveld Norge» møtte den forelskede duoen under moteuken i København, der de stilige influenserne så flere av de spennende visningene.

SKAL VI DANSE: Amalie Snøløs, kjent fra «Farmen» er nå aktuell med «Skal vi danse». Hun håper kjærsten, Herman Tømmeraas, vil varte henne litt opp under innspillingen. Reporter: Kine Falch / Video: Mia Langås Flåta Vis mer

De er bevisste på at de må klare å skille mellom privatliv og jobb.

- Vi er enig om at vi må legge fra oss jobb på jobb. Vi legger fra oss mobilene og dropper sosiale medier. Plutselig spiller vi spill en kveld. Det tror jeg er veldig viktig, sier Tømmeraas.

RØRT: Herman Tømmeraas ble rørt til tårer da han så kjæresten Amalie Snøløs på parketten under første episode av "Skal vi danse". Video: Helén Skogstad. Reporter: Julie Solberg Vis mer

Om de ikke spiller spill eller slapper av, jobber begge blant annet som modeller. Selv om begge er attraktive mennesker med haugevis av følgere på nettet, kan Amalie avsløre at det var andre ting ved Herman som gjorde at hun falt for ham.

- Grunnen til at jeg liker Herman så godt er at han er utrolig flink med familie og venner, og liksom hvordan han tar rommet da. Han har så kul karisma. Alle som hilser på deg får et godt inntrykk, og tenker «han vil vi se mer av». Også er det det at du trigger meg hele tiden. Du får meg ut av komfortsonen, sier hun til kjæresten mens kameraene ruller.

Forelsket på nytt

Det er ingen hemmelighet at Amalie Snøløs for tiden har hendene fulle med «Skal vi danse» på TV 2. Hun danser sammen med Jørgen Nilsen, som i fjor stakk av med seieren da han danset seg til topps med Helene Olafsen.

En av dem som kanskje ble aller mest imponert over Amalies nye ferdigheter er Herman, som satt stolt og fulgte med blant publikum da programmet hadde premiere i starten av september.

- Jeg er så stolt, jeg. Jeg bøyer meg i støvet. Hun har jobbet så sykt hardt hele perioden og viet så mye tid til det, men samtidig så har hun klart å balansere det med å prioritere meg. Og midt oppi dette så klarer hun samtidig å levere en så sinnssykt bra dans. Jeg er kjempeimponert, sa en tydelig rørt Tømmeraas til Se og Hør og legger til:

- Jeg har aldri sett henne så glammet opp, jeg ble forelsket i henne på nytt da jeg så henne.

Tømmeraas' hyllest til kjæresten klarte imidlertid Snøløs ikke tro på.

- Det tror jeg nesten ikke på, det var bare tull. Hvis han sier det var så bra, så er det kun for å trøste meg, og det liker jeg ikke, sa hun til Se og Hør.

Møttes via venner

Det var i midten av april at den blide sørlandsjenta avslørte at hun hadde funnet tonen med «Skam»-stjernen Herman Tømmeraas.

- Vi møttes faktisk gjennom felles bekjente, og begynte deretter å prate sammen på sosiale medier. Plutselig fant vi ut av vi ville jobbe sammen, har Snøløs avslørt i et tidligere intervju med Se og Hør.

I starten hadde duoen kun et vennskapelig forhold, men det gikk imidlertid ikke lang tid før turtelduene skjønte at de hadde romantiske følelser for hverandre.

- Plutselig skjønte vi at vi hadde funnet tonen, da. Så det var veldig hyggelig, sa hun den gang og smilte.

- Da vi la ut det første bildet, var vi bare venner. Det var 14. februar. Så utviklet det seg derfra, og vi følte at folk ventet litt på en slags bekreftelse. Da tenkte vi at det var like greit å offentliggjøre det.

LES OGSÅ: - Jeg trodde ikke jeg hadde tålmodighet til unger

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer