- Dette burde jeg holdt meg unna

Ståle Bjørnvåg sammenlignet konkurrentens oppførsel med Nazi-Tyskland. Nå beklager han ordbruken.

BEKLAGER SEG: - Tommy er ingen gammelnazist, og slike ting har jeg ingen ting imot å måtte beklage. Det var ikke pent sagt, sier Ståle Bjørnvåg til Seher.no. Foto: TV 2
BEKLAGER SEG: - Tommy er ingen gammelnazist, og slike ting har jeg ingen ting imot å måtte beklage. Det var ikke pent sagt, sier Ståle Bjørnvåg til Seher.no. Foto: TV 2 Vis mer
SEHER.NO: Ståle Bjørnvåg (40) har fått mye oppmerksomhet i årets «Farmen», først og fremst for sine krasse utsagn og heftige krangler på gården i Telemark. Men det er ikke over ennå. For som han selv sier til Seher.no:

- Det blir ikke penere med tiden...

I mandagens episode er det Tommy Rodahl (47) som får høre nordlenningens vrede. Først får nemlig Ståle noe som kan minne om kjeft av Tommy etter at han sendte en hest hjem fra oppdraget de holdt på med. Årsaken til hestehjemsendelsen var at en liten del av seletøyet hadde blitt ødelagt, slik at hesten trakk skjevt. Det nektet derimot Ståle å si noe om.

Diskusjonen endte en gedigen krangel mellom de to. Bedre var det ikke at det er nettopp Tommy som har oppgaven med å være storbonde denne uka.

- Mannen var jo helt i fistel. Derfor gadd jeg heller ikke si hvorfor jeg valgte å sende hjem hesten. Han oppfører seg faen meg som en gammelnazist, han tror dette er en arbeidsleir midt under nazitida. Bank i bordet, han kan gjøre et forsøk i å prøve seg på meg. Det kan han bare drite i. Prøver han seg nå, skal han få så det holder, sa Bjørnvåg til flere av de andre deltagerne.

Senere i episoden kranglet de to videre da de satt samlet rundt kjøkkenbordet.

Til Seher.no innrømmer Ståle at han burde holdt seg for god til å sammenligne konkurrentens oppførsel med Nazi-Tyskland.

- Denne uttalelsen kunne jeg holdt meg unna, ja, det var en uttrykksform som ble brukt i sakens hete, sier «Farmen»-deltageren til Seher.no.

- Aner vi en liten unnskyldning til Tommy for utbruddet ditt?

- Tommy er ingen gammelnazist, og slike ting har jeg ingen ting imot å måtte beklage. Det var ikke pent sagt. Det ble sagt i affesjon, og gjør seg ikke noe særlig, mener Ståle, som samtidig mener diskusjonene på «Farmen» er litt vel blåst opp - og at man må huske på at mye av det som skjedde på gården var et spill.

- Dette er ikke noe jeg i utgangspunktet tenker på, og det var aldri meningen at han skulle synes at dette var en forferdelig ting, mener han.

Til Seher.no legger ikke Tommy Rodahl skjul på at han mener det var Ståle som framprovoserte hele krangelen.
 
- Ja, han framprovoserte det, han ville ha dette bråket. Hvorfor vet jeg ikke. Men vi har skværet opp i dette, og blitt enige i at det som skjedde der inne, det skjedde der inne, sier Tommy, som - ifølge ham selv - ikke bærer nag til sin kranglete konkurrent.

Men han er glad for at Ståle nå velger å beklage opptrinnet offentlig.

- Det er kjempehyggelig. Det setter jeg pris på, sier han til Seher.no.


«Farmen» sendes på TV 2 mandag og torsdag klokka 20.00, samt lørdag klokka 21.40. Se Seher.nos TV-guide her. 

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg ble helt kvalm av ham