Sophie Elise Isachsen:

Dette bruker hun én million på

- Det er jobben min å se «fresh» ut.

ÅPNER OPP: Sophie Elise Isachsen åpner opp om økonomien sin i ny podkast. Foto: Vidar Ruud / NTB
ÅPNER OPP: Sophie Elise Isachsen åpner opp om økonomien sin i ny podkast. Foto: Vidar Ruud / NTB Vis mer
Publisert

Tidligere toppblogger og influenser Sophie Elise Isachsen (27) er en av landets mest omtalte personer. Derfor er det heller ikke overraskende at Isachsen er en av influencerne i landet som tjener aller mest.

Nå bretter 27-åringen ut om økonomien sin i den nye NRK-podkasten «Millionærhjerne», ledet av programleder Christian Strand (42).

Som influenser tjener Isachsen penger på komersielle samarbeid på sosiale medier, egne merkevarer og bøker.

REHAB: Sophie Elise Isachsen ble i sommer lagt inn på rehabilitering for rus. Fredag gjester hun Lindmo for å snakke om opplevelsen. Video: Rød Løper/NRK Vis mer

Bruker penger på utseende

I episoden avslører hun at hun bruker omtrent en million på utseendet sitt vært eneste år.

- Jeg synes det er det som må til for å opprettholde den «skiten» her. Det er jo jobben min å se fresh ut, så da bruker jeg en del penger på blant annet frisør, forteller Isachsen.

BLOGGKRIG: Det var en ydmyk Sophie Elise Isachsen som møtte Kristin Gjelsvik til debatt på NRK. Video: NRK Vis mer

I en «Tiktok»-video viser hun at pengene også går til diverse andre skjønnhetsprodukter og behandlinger, som å dra til hudpleier, selvbruning og negler.

Videre forteller influenseren at hun alltid må ha minst tre millioner kroner på sparekontoen sin.

-Jeg sparer bare sånn at jeg har en buffer, altså at jeg har penger på konto sånn at hvis jeg vil gjøre noe så har jeg penger til det.

Likevel aner hun ikke hvor mye penger hun har tjent i løpet av arbeidslivet, det er nemlig pappaen som har kontroll på økonomien hennes.

- Jeg har ingen oversikt, pappa har. Jeg får fortsatt lønn. Så må jeg spørre pappa hvis jeg skal ha noe dyrt, sier Isachsen i podkasten.

LETTER PÅ SLØRET: «Love Island»-vinneren Nora Haukland forteller om singellivet, dating og det nære vennskapet med Sophie Elise Isachsen. Vis mer

Innlagt

Det er ikke første gang 27-åringen åpner opp om privatlivet i offentligheten. Forrige uke lanserte Isachsen og venninnen Fetisha Williams (28) NRK-podkasten «Sophie og Fetisha».

I den første episoden avslører hun at hun har vært innlagt på rehabelitering for rus.

- Jeg valgte selv å legge meg selv inn etter å ha brukt godt over ett år på å juge til alle rundt meg om at jeg hadde sluttet på beroligende tabletter. For det var altså problemet mitt, piller, forteller en åpenhjertig Isachsen i den nye podkasten.

Hun avslører at det startet med at hun ikke fikk sove og at hun derfor startet med sovemedisiner - noe som ikke skal ha hjulpet. Søvnproblemene skal ha ført til angst, som igjen førte til at hun startet med beroligende.

LES OGSÅ: Var innlagt på rehab

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer