Valg 2017

Dette brenner kjendisene for i valget

Flere har allerede avgitt sin stemme, mens enkelte venter til valgdagen.

DELTE MENINGER: Store deler av landets stemmedyktige befolkning går til valgurnene mandag 11. september. Blant dem som skal stemme i år er Ari Behn, Harald Eia og Linnea Myhre. De har imidlertid forskjellige meninger om hva som bør gjøres og hvordan det skal løses. Foto: NTB scanpix / Andreas Fadumm, Se og Hør
DELTE MENINGER: Store deler av landets stemmedyktige befolkning går til valgurnene mandag 11. september. Blant dem som skal stemme i år er Ari Behn, Harald Eia og Linnea Myhre. De har imidlertid forskjellige meninger om hva som bør gjøres og hvordan det skal løses. Foto: NTB scanpix / Andreas Fadumm, Se og Hør Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Mandag 11. september er det valg, og som seg hør og bør velger de fleste nordmenn å ta del i demokratiet og benytte seg av muligheten til å avgi sin stemme både før, og på selve valgdagen.

Et knippe norske kjendiser har avslørt overfor Seoghør.no hva de brenner for, og hva de ville gjort som statsminister – om de selv kom til makta.

Vil ikke styre landet

Et par av disse er blant andre musiker Sondre Lerche (34) og hans samboer Linnéa Myhre (27). Duoen forklarer nemlig at de tar valget svært alvorlig, men at de sliter med å bestemme seg.

- Vi har vært utenfor stemmelokalene mange ganger allerede for å forhåndsstemme, men vi har snudd i døra for å tenke litt til, sier Myhre.

Saken fortsetter under bildet.

Til tross for at paret verken har stemt ennå eller har bestemt seg for hvem de vil stemme på, innrømmer de at makta i Norge er noe de ikke selv ønsker.

- Jeg tror jeg hadde gitt ansvaret til noen andre umiddelbart, forklarer Sondre Lerche - og kjæresten er enig.

- Det er et altfor stort ansvar, legger Myhre til.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.