- Dette bør du styre unna!

Kathrine Sørland mener gjestene i Kate og Williams bryllup bør holde seg for god for enkelte antrekk.

SPENT: Modell og programleder Kathrine Sørland skal følge med på hva gjestene og bruden har på seg den 29. april. Foto: Anders Myhren / Seher.no
SPENT: Modell og programleder Kathrine Sørland skal følge med på hva gjestene og bruden har på seg den 29. april. Foto: Anders Myhren / Seher.no Vis mer
Se video hvor Kathrine Sørland viser fram årets brudekjoletrender nederst i artikkelen!

SEHER.NO: Modellen og programlederen Kathrine Sørland (31) har blitt bryllupsekspert etter at hun startet brudesalongen Agape i Oslo. For tiden er 31-åringen også aktuell med TV3-programmet «3 bryllup og en brudeferd», hvor hun følger norske par som skal gifte seg.

Og den bryllupsinteresserte 31-åringen er nysgjerrig på hva prins Williams (28) forlovede, Kate Middleton (29), kommer til å dukke opp i når paret gifter seg den 29. april. Men det er også spennende å se hva kjendisgjestene dukker opp i. 

- Det er veldig stas å se hva gjestene kommer til å ha på seg, og det blir helt sikkert utrolig mange flotte kjoler vi kommer til å se, sier hun til Seher.no.

En rekke celebre gjester er ventet i det kongelige bryllupet, blant annet superparet David (35) og Victoria Beckham (36), som begge er kjent for å være stilsikre. Sørland understreker imidlertid at det er enkelte kjoler gjestene bør holde seg unna, dersom man vil respektere bruden.

- Man har for eksempel fargen rødt som ikke blir brukt så mye av gjester i bryllup, fordi det er en signalfarge, en sterk farge, som fort kan ta fokus bort fra bruden. Og det vil jo ingen brud. Så den har vært litt vanskelig, og er den fargen man bør styre mest unna som gjest i et bryllup. Så har man fargen svart som også ganske få bruker.

I tillegg bør det være helt selvsagt at ingen dukker opp i hvit kjole.

- Jeg regner med ingen gjester kommer i et bryllup i hvit kjole. Det gjør du bare ikke. Da har du ikke fulgt med i timen. Jeg håper for all del at ingen gjør det i Kates bryllup, sier 31-åringen.

Victoria Beckham er for tiden gravid med parets fjerde barn, og Sørland håper at stjernen velger en kjole som fremhever gravidmagen.


- Jeg håper virkelig at hun framhever magen, for det er ingenting som er flottere enn det å være gravid og kunne vise det fram. Det er mange kjoler som er perfekt til akkueat det, så hun har sikkert fått spesialdesignet seg en lekker sak til noen hundre tusen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Dette skal Kate ha under brudekjolen   [obj:media:9590]