- Dette blir som å ha sex første gang

Petter Pilgaard ville styre unna skandalene på kjendisfest.

<strong>FIKK SIN ILDDÅP:</strong> Petter Pilgaard deltok på Universal Musics sommerfest for aller første gang, og hadde ingen planer om å lage skandale. Foto: Anders Myhren/Seher.no
FIKK SIN ILDDÅP: Petter Pilgaard deltok på Universal Musics sommerfest for aller første gang, og hadde ingen planer om å lage skandale. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se video med Petter Pilgaard nederst i saken!

SEHER.NO: Petter Pilgaard (30) kom uten kjæresten, Mari Haugersveen (28), på Universal Musics sommerfest torsdag kveld. Dette var første gang Pilgaard deltok på den kjendistunge festen.

- Jeg har aldri vært her, så dette blir som å ha sex første gang, sier han til Seher.no og ler.

Pilgaard, som er tidligere vinner av «Paradise Hotel», og nå aktuell med sin egen TV-serie «Petter elsker Mari». I tillegg jobber han i radiostasjonen NRJ, som var grunnen til at han var med på musikkfesten.

- Jeg jobber på Radio NRJ. Hele stasjonen har blitt invitert, så jeg gleder meg stort. Jeg har jo egentlig ikke noe med musikkbransjen å gjøre, men når jeg først jobber i en musikk-kanal må jeg se hvordan musikerne fester.

Til tross for at han er en festglad mann, hadde Pilgaard ingen planer om å la alkoholen ta kontrollen torsdag kveld.

- I dag representerer jeg arbeidsplassen min, så jeg må prøve å holde igjen. Men så lenge jeg ikke blir fullere enn maks nummer tre, så vil folk huske nummer én og to, og da er det greit, sier han til Seher.no.[obj:media:9776]Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Han har absolutt ingen grenser

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer